• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kasımın son haftasında var yine:)

kasımın son haftası kesim zamanı öylemi bebişim ben kestirecektim bunu okuyunca beklemeye karar verdim yarında kısmetse ağda günüm tarıhlerı ayarladım bide çiş sürcem :27: iyi oluyomuş sürcem valla nolcak bekarusum ben kokarsam kendıme kokarım:27: herif yok bişi yok:27: bide bakım makım yapsam saçıma ne yapsamkı maden suyu yazmış kızlar burda iyi olurmuki bi deneyim bakım zamanına giriyomuşuz:44:

kasımın son haftası kesim zamanı öylemi bebişim ben kestirecektim bunu okuyunca beklemeye karar verdim yarında kısmetse ağda günüm tarıhlerı ayarladım bide çiş sürcem :27: iyi oluyomuş sürcem valla nolcak bekarusum ben kokarsam kendıme kokarım:27: herif yok bişi yok:27: bide bakım makım yapsam saçıma ne yapsamkı maden suyu yazmış kızlar burda iyi olurmuki bi deneyim bakım zamanına giriyomuşuz:44:

çişş sürmek mi o ne demek ? ben kaçırdım o kısmı yaa.. kısa bilgi verir misin :53:

çişş sürmek mi o ne demek ? ben kaçırdım o kısmı yaa.. kısa bilgi verir misin :53:

bu bizim uyguladığımız birşey değil.bununla ilgili istenmeyen tüyler bölümünde bir başlık var arkadaşlar.

aycangülüm mesaj kutuna bi bak istersen:) Bu arada saçımızı her kesim tarihinde azcık azcık kesmek mi daha iyi yoksa ayda bir kere yeterli mi canım?

yengec burcu

aycangul cnm ben ılk kez okuyorumda forumu tam anlamamakla bırlıkte yengec burcu ıle ılgılı detay verırmısın hangı zamanda saımı keseyım yada bakım yapayım bıde hangı surec kılo vermeme etkı eder ozel msjın doluda::((

yengec burcu

aycangul cnm ben ılk kez okuyorumda forumu tam anlamamakla bırlıkte yengec burcu ıle ılgılı detay verırmısın hangı zamanda saımı keseyım yada bakım yapayım bıde hangı surec kılo vermeme etkı eder ozel msjın doluda::((

tatlım ilk mesajı okursan hepsini orada bulacaksın.
herkese ayrı ayrı değil,genel bir liste veriyorum..

aycangülcüm.soyayağı saçı hızlı uzatıyormuş.senin dediğin bakım gülerinde sürersek çok iyi sonuç alacaz umarım amaa ben soya yağı bulamıyorum.bir de evlilik için günler vermiştin.benim kına cuma günüydü ,düğün-nikah cumartesi idi.allahım doğru getirsin.dediğin gibi yatak odamda hiç siyah eşya yok.ama elbise dolabının içinde siyah kıyafetlerimiz var umarım olumsuz etkilemez yuvamızı.ama yatağım baza.altı boş olan yatak olursa nasıl bir etki olur?daha çok ipucu ver ne olur

aycangüüll bu hafta sonuna kadar saç kesimi için gün varmıı :) haftasonu doğum günümde değişiklik yapayım dedim o zamana kadar :)

gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. bende birasz geç olsada topuğini keşfettim..ama her gün girip bakıyorum yeri bişeyler ekledin mi diye

aycangüüll bu hafta sonuna kadar saç kesimi için gün varmıı :) haftasonu doğum günümde değişiklik yapayım dedim o zamana kadar :)

kasımın son haftası var canım..25 i gibi falan..

gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. bende birasz geç olsada topuğini keşfettim..ama her gün girip bakıyorum yeri bişeyler ekledin mi diye

rica ederim canım,güle güle kullan :)

aycangülcüm.soyayağı saçı hızlı uzatıyormuş.senin dediğin bakım gülerinde sürersek çok iyi sonuç alacaz umarım amaa ben soya yağı bulamıyorum.bir de evlilik için günler vermiştin.benim kına cuma günüydü ,düğün-nikah cumartesi idi.allahım doğru getirsin.dediğin gibi yatak odamda hiç siyah eşya yok.ama elbise dolabının içinde siyah kıyafetlerimiz var umarım olumsuz etkilemez yuvamızı.ama yatağım baza.altı boş olan yatak olursa nasıl bir etki olur?daha çok ipucu ver ne olur

soya yağını aktardan almıştım ben canım..
allah mutlu etsin canım..ayrıntılarla yorma kendimi..kıyafetler falan etkilemez merak etme:)
benim de çok fazla bilgim yok bu konuda.o gün tv de izlemiştim.aklımda kalanları yazmıştım size..

selam günaydın aycangülcüm ve diğer arkadaşlar.. önümüzdeki 2 gün saç bakımı için uygunmuş. ancak aycangül maya maskesi yapabilirsiniz demiş.. benim saçlarım oldukça gür ve dökülme durumu nor8mal.. benim drerdim bu ara sadece saçımı uzatmakla ilgili o yüzden geçen hafta uygun günde sinameki kürü yaptım..

bilen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.. ben maya baskesi yerine sinameki yapsam etkisini görürmüyüm. birde evde bakım yağım var kullandrınızmı bilmiyorum. d.. supergro ( saç uzatmayla etkili ) ondan da memnunum normalde ama onu ne zaman kullanayım bu iki günü değerlmendirmek istiyorum..

Back