Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal bir şeyler kullanmak istiyorum ayrıca vizelerim yüzünden odamdan dışarı bile çıkamıyorum ki protek krem almaya gitsem :18:
Diyeceğim ama Kılıç balığı bana da kızar diye korktum:18:
canım saça sürülüyor en çok yarım saat kadar dedi bekletiyorsun ben hiç yapmadım. Yarımsaat banyodan çıkmadan her türlü ateşten uzak durmak lazım galiba, çok işe yarıyor dedi ama uygulayan görmedim.
bu arada tekrar teşekkürler maltepede kuaför malzemeleri satan yere gittim protekleri kalmamış şans işte ama gelir dedi yeri biliyorum artık giderim çok sağol :)))
gaz yağı mı
yok artık kızlar yaa,daha neler:18:
yılan hikayesine döndü bu iş
'bi şampuan varmış, ............ döküp kafanda çıkarıyormuş,kıvırcık filan ama idare edersin' misali...
(bkz: vizontele)
kanımda bi gaz yağı eksik zaten aman yarabbiKafaya sürülen herşey kan dolaşımına karışır...Başkada bir şey söylemiyorum...
Canım, sen bir çoluk çocuğa karış, çocuğun ilkokula başlayıp bitlenince ben sana gazyağının nasıl kullanıldığının tarifini veririm...Yok hayır köylerde bit şampuanı yerine hala gazyağı kullananlar varda o bakımdan...
Doğal bir şeyler kullanmak istiyorum ayrıca vizelerim yüzünden odamdan dışarı bile çıkamıyorum ki protek krem almaya gitsem :18:
Diyeceğim ama Kılıç balığı bana da kızar diye korktum:18:
Protek için sana niye kızayım tatlım?
vizeler mi a a bizim finaller geldi yahu ne vizesi?
çift vize mi var sizde
sınav zamanıysa kır dizini otur ne diyeyim o zaman acil krem yardımı yapayım diyeceğim de maltepede de yokmuş
2 vize 1 final bizde:84:
Vizeler 26 mayısta bitiyor finaller 31 mayısta başlıyor:84:
O yüzden yurtta yapabileceğim uzatıcı besleyici bir şeyler lazım:84:
Yok son yorumları okuduğumda hava çok gergin gibi geldi de bir anda tırstım
2 vize 1 final bizde:84:
Vizeler 26 mayısta bitiyor finaller 31 mayısta başlıyor:84:
O yüzden yurtta yapabileceğim uzatıcı besleyici bir şeyler lazım:84:
Allah yiliğini versin tatlım
Tez zamanda al protek maskeyi...
Allah topumuzu kurtarsın şu sınavların stresinden
9 haziranda kurtuluyorum şimdilik...
Aynen...9 Haziran sonrasını bayram ilan ediyorum...Birer hafta ara ile 2 final
2 gün arayla 4 finalim var
31inden 9 una kadar
Bitse de gitsem Antalyanın nemli havasında bakımlarımla beraber saçlarım hıphızlı uzasa
Ay acaba protek Antalya da var mıdır ki
Ankara da olmasından bile şüpheliyim....
ayın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..
AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.
ARKADAŞLAR MAYIS AYI BAKIM TARİHLERİ :
15 Mayıs 2011 saat: 19:32’ den 17 Mayıs 2011 saat 20:23’e kadar Ay akrep burcunda büyümekte;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
saç kesimi için uygun değil.
bırakalım saçlarımız dinlensin..
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
17 Mayıstan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
17 Mayıs 2011 saat 20:23’ ten 19 Mayıs 2011 saat 23:16’a kadar Ay Yay burcunda küçülmekte;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
19 Mayıs 2011 saat 23:16’ dan 22 Mayıs 2011 saat 05:31’e kadar Ay Oğlak burcunda küçülmekte;
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.
ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli. çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
22 Mayıs 2011 saat 05:31’ den 24 Mayıs 2011 saat 15:23’e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
24 Mayıs 2011 saat 15:23’ ten 27 Mayıs 2011 saat 03:36’ya kadar Ay Balık burcunda küçülmekte;
Bakım için etkili değil.
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
27 Mayıs 2011 saat 03:36’ dan 29 Mayıs 2011 saat 16:01’e kadar Ay Koç burcunda küçülmekte;
saç bakımı için çok uygun.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
29 Mayıs 2011 saat 16:01’ den 01 Haziran 2011 saat 02:56’ya kadar Ay Boğa burcunda küçülmekte;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
direkt cilt bakım günü olmasada cilt bakımı ve tırnak bakımı yapılabilir.
ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
kızlar valla ben haftada 1 kez sürüyordum gazyağını ve 4 ayın sonunda bayağı bi uzadı saçlarım hatta kuzenlerimde denedi.Şu ana kadar birşey olmadı yani bize ama gene de siz bilirsiniz, kullanacaksanız da kesinlikle o halde ateşe yaklaşmayın
Süper bir çalışma, teşekkürler.. uzun zamandır aradığım, bi türlü ulaşamadığım bişeydi bu. Saç kesimi inin 16-17 haziran uygun demişsin, dolunaya denk geliyor ama, bi yanlışlık yok değilmi? Bi de zamanını almayacaksa, spor ve diyet için hangi dönem başlamak uygun olacaktır, yeni ay mı? Yada selülit bakım kremi uygulamasına başlamak için hangi tarihler uygundur? Son olarak:) sigara bırakmak için!!! Yada bu bilgileri bulabileceğimiz bir kaynağa yönlendirebilirsen de çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
rica ederim,ne güzel tesadüf olmuş :)
saç kesimi için haziran ayını nerede okudun canım..listede yok..
spor ve diyet listede var zaten..
selülit bakımına şimdi başlayabilirsin..aslan,boğa başak ve oğlak günlerinde dolaşımı hızlandıracak şeyler yapabilirsin..egzersiz,çaylar vs..ne uyguluyorsan artık..
terazi ve yay günleri de kalça ve uyluk bölgesiyle ilgili..bu günleri kullanabilirsin..
balık günleri bağımlılıklardan kurtulmak için uygundur..
"ay taktikleri"adlı kitabı alabilirsin canım..
Çoookkk teşekkür :) geçen yılki forummuş saç bakımı olan:) sanırım haziran 6-7 bu yıl uygun olacak. Kitabı da edinecem mutlaka. Emeklerine sağlık...
deriye sürülen her şey gözenekler yolu ile içimize girer,kana karışır canım.ay yok korktum ben hem kılıç kana karışıyo dedi yazık kanıma saç için kirletemem
deriye sürülen her şey gözenekler yolu ile içimize girer,kana karışır canım.
ilk etapta olumsuz etkisini görmesek de senelerrrrr sonra hastalık şu bu olarak karşımıza çıkabilir.
şahsen asla kullanmam öyle şeyler.
her şeyin doğalı iyi.
diğer türlü uzayacaksa uzamasın.
hasta olduktan sonra neyleyim uzun saçı.