Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Saçlarımı kestirdim 1cm falan kesti abi

Umarım o 1 cm lik açığı en kısa sürede kapatırım

1 ay sonra evimdeyim zaten Antalya nemli hava falan derken bakımlarımı da yaparsam yaz sonuna baya bir uzar bence

dünde bugünde azcık kestim saçlarımdan.o kadar çok kırılıyorlar ki :/ uzatmak istemesem gitcem kısacık kestircem tak etti canıma vallahi :/ bugünde turplu suyumu yaptım bıktım onunda kokusundan artık :/ oof off

Üniversitede sürekli röfle yaptırdığım için saçım epey yıpranmıştı. Sonunda kendi rengine dönmesine karar verdim.Ama eskisi kadar çabuk uzamıyordu...

Araştırmalarımdan sonra elma sirkesi sürdüm saç diplerime.Haftada 1 kez banyoya girmeden 20 dk. önce sürüp banyoya girdim.(şükür ki banyo sonrası koku kalmadı,yapıya göre bazı kişilerde koku kalabiliyormuş). bunu 2 ay uyguladım.. Saçlarım daha parlak ve çabuk uzamaya başladı..3 ayda birde uçlarından aldırıyorum.

Gürleşmesi içinse sarmısağı ezip içine karanfilin top kısımlarını atıp bir gün sonra pamukla saç diplerime sürüyorum..birazcık yakıyo:)

Ben etkisini gördüm..

ayçangül sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım et. haziranda saç kesim günü ayın kaçı gibi olur sence. bu benim için çok önemli o yüzden şimdiden öğrenmem gerekiyor. yardımcı olman mümkün mü

hahahahahahahahah koptum yaa allah iyiliğini versin =))
kıyma o güzel saçlarına 2mm olsa bile.. kesilmeye ihtiyaçları yok ki..

biz zaten bu kesmelerden çok uzatamıyoruz Kılıçbalığım ya, dediğiin hesaapp kesim gününü görüncee tutmuyo töbelerim benimdee

Allah hepimizin iyiliğini versin kızlar, cidden kese kese saç uzatamıyoruz Bu arada teşekkürler cikilopcik hem iltifatın hem beni kendime getirdiğin için Minnaksultan sende makaslardan uzak dur Ağustos'a kadar hatta saç kestirmeye tövbeliler topici açalım bir tane

haziranın 5 inden sonra olur canım..5-6-7 gibi yani..

ağustosa kadar beni de frenleyin kızlar..uçlar düğüm oluyor ama..
fungicit i deneyecektim bulamıyorum uzatır mıydı ki? :97:
kızlar bi bakınıverin çevrenizdeki eczacılara benim için...

Artık çookk geeçç beniimki gene töbee tutmaadıı kendim kadar minnak kestim ama çok değil

Aycangül'üm agustostaki tarih cokmu etkili olucak ben biraz evvel kestim olumsuz bi sonuç almam diimi ?:26:

Canım muadillerini vermiştim sana onlardan bak, bende senin için yarın buradaki eczanelere bakacağım...

Son düzenleme:

canım frenleyebildiysem ne mutlu bana :) yazık günah biz 2mm fazla uzatcaz diye neler yapıyoruz :)

bu arada fungucid almaya yeltendim ben de. kadın bana fucidin diye bi krem vermiş :) ben de bakmadan atmışım çantama poşetiyle. evde farkettim malesef. bulursam sana da alırım aycangül..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…