Fungicit şu vajinal mantar kremi olan şey değil mi geçen gün forumda bundan bahsediliyordu eczacı bir bayan bunun saçımızda DNA değişimine bile sebep olabileceğini söyledi yani yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok zararlı olduğunu biliyorum:26:
Bilginiz olsun istedim kızlar:26:
canım o yazıyı görmedim ben :26: aslında ilk okuduğumda ben de "yok kullanmam" demiştim kendi kendime ama prospektüsünde saçkıran hastalığında falan da kullanıldığını görünce demekki kafama sürebilirim diye düşünmüştüm. emin değilim şimdi iddia edemem tabiki ama saçkıranda kullanılabilen bi ilacın dna değişimine yol açabileceğinden de şüpheliyim.. orta derece ingilizcemle anlayabildiğim kadarıyla yurtdışı forumlara da baktım, pek çok insan denemiş ve memnun görünüyor. senin dediğini yazan arkadaş daha detaylı bilgi verdi mi?
canım o yazıyı görmedim ben :26: aslında ilk okuduğumda ben de "yok kullanmam" demiştim kendi kendime ama prospektüsünde saçkıran hastalığında falan da kullanıldığını görünce demekki kafama sürebilirim diye düşünmüştüm. emin değilim şimdi iddia edemem tabiki ama saçkıranda kullanılabilen bi ilacın dna değişimine yol açabileceğinden de şüpheliyim.. orta derece ingilizcemle anlayabildiğim kadarıyla yurtdışı forumlara da baktım, pek çok insan denemiş ve memnun görünüyor. senin dediğini yazan arkadaş daha detaylı bilgi verdi mi?
Şüphe duymana gerek yok zaten, dna değişimine yol açmaz ama kanamayan yaraya neşter vurmaya gerek var mı bundan şüpheliyim...Nasıl ki vucudumuzda bir iltahap yokken antibiyotik kullanmak sakıncalı ise muhakkak ki kafa derisinde bir hastalık olmamasına rağmen saç kıran ilacı kullanmak sakıncalı olabilir.Halihazırda kullandığımız sarımsaklı şampuanın fazlası bile zararlı...Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kullanmak isteyenler için ilacı bulmaya çalışacağım veya muadilini, elbette fitil olmayan cinsinden
eczacı arkadaşın yazdıkları da mantıklı geldi aslında. yani dna değişimi falan abartı ama özünde kılıçbalığının da söylediği şeyi söylüyor, bi problem yokken böyle bi ilaç kullanılmamalı. ben yine de bi kez olsun denemek istiyorum ama :)
Zaten bir süre sonra kafa derisi alışacaktır diye düşünüyorum ama bazen bir hafta bile yeterli olur zarar vermek için...Yinede sen bilirsin kuzum...Ben araştıracağım eğer bulursam alıp analiz ederim ilacı...benim de saçım belime kadar uzamış olsa ben de kullanmayı düşünmem :) en azından bi kerelik denemek istiyorum işte, ne olacak fazladan 2 cm uzatsa kar benim için. abartıp aylarca, saçlar totoya gelene kadar kullanmadığım sürece zarar görmem diye düşünüyorum. muadil olarak ben de sizin gibi anca sprey ve fitil buldumbaşka birşey bulabilirseniz bana da söyleyin olur mu :)
Bazı durumlarda başka şeyler için üretilen ilaçların bambaşka şeylerde işe yaradığı ve daha sonra o kulvara kaydırıldığını biliyoruz.Mesela prostat ilaçlarının erkek tipi saç dökülmeyi engellediği için daha sonra saç dökülmelerine karşı üretilen solüsyonların içinde kullanılmaya başlandığını hatta tablet formda satıldığını biliyoruz ama sanırım bu mantar ilacının güvenilirliğini kanıtlaması için biraz zaman ve daha fazla kullanıcıya ihtiyaç var...Ben önyargılı değilim, neticede atların ayaklarında nallardan dolayı oluşan yaralara karşı üretilen kremleri bu gün kendi vucudumuz için kullanabiliyor ve bundan haberdar olmuyorsak arada değil tokuşlar olabiliyor demektir...(bahsettiğim krem Elizabeth Arden Eight Hour Cream- kullananlar bilir tek kelime ile muhteşemdir) Sadece güvenilirliğinin kanıtlanması gerek bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum...Zaten iki kıl saçım varBilmiyorum ama bir eczacının ilaçlar konusunda benden daha bilgili olduğunu düşündüğüm için uygulamam bu yöntemi:44:
Dene bakalım KK saç uzatma neferi
Zaten bir süre sonra kafa derisi alışacaktır diye düşünüyorum ama bazen bir hafta bile yeterli olur zarar vermek için...Yinede sen bilirsin kuzum...Ben araştıracağım eğer bulursam alıp analiz ederim ilacı...
amannnn...
umut dünyası işte :)))
deneyelim gitsin:)))
hiçbirşey uzatmadı,belki bu uzatır..
gerçi bunu da yağ bakımının içine nohut büyüklüğünde koymayı düşünüyorum bulursam..direkt uygulamayacağım yani..
sevgili aycangül,seni tüylerden kurtulma topiğinde de takip ediyorum.çok yardımcı oluyorsun.yaa ne olur saç uzatma hakkında biligi ver.belimdeki saçımı sırf değişiklik olsun diye kısacık kestirdim.bakım günlerini ve yağ günlerini takip ederek(bunlar senin bu topikte verdiğin günler)yapıyorum.mineralli suyu anlamadım onu da açıkla lütfen.saçım uzasın ne olur bana tarif ver..
ağustosa kadar beni de frenleyin kızlar..uçlar düğüm oluyor ama..
fungicit i deneyecektim bulamıyorumuzatır mıydı ki? :97:
kızlar bi bakınıverin çevrenizdeki eczacılara benim için...
canım özel bir tarifim yok inan.bende buralardan bakıp uyguladım..malesef buradaki tariflerin hiçbiriyle uzatamadım ben..keşke yardım edebilsem..
mineralli su marketlerde oluyor..sodaların üzerinde "mineralli gazlı içecek" yazıyor sanırım..mimelalli suda sadece "mineralli doğal su" yazar.yani epeydir almıyorum.inşallah doğru yazmışımdır.inceleyince anlarsın zaten..diğerinde gazlı içecek yazısını görürsün..
kızlarrr şu an yaglandımama nasıl temizlicem temizlendnden emin olmam lazm.umarımm yakın vakitte cvplarsınız ben bitlenmeden
hangi yağı sürdün ki başına acaba sen?
zeytn yagı ve badem yagını karıştırdım sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?