Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Fungicit şu vajinal mantar kremi olan şey değil mi geçen gün forumda bundan bahsediliyordu eczacı bir bayan bunun saçımızda DNA değişimine bile sebep olabileceğini söyledi yani yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok zararlı olduğunu biliyorum:26:
Bilginiz olsun istedim kızlar:26:

canım o yazıyı görmedim ben :26: aslında ilk okuduğumda ben de "yok kullanmam" demiştim kendi kendime ama prospektüsünde saçkıran hastalığında falan da kullanıldığını görünce demekki kafama sürebilirim diye düşünmüştüm. emin değilim şimdi iddia edemem tabiki ama saçkıranda kullanılabilen bi ilacın dna değişimine yol açabileceğinden de şüpheliyim.. orta derece ingilizcemle anlayabildiğim kadarıyla yurtdışı forumlara da baktım, pek çok insan denemiş ve memnun görünüyor. senin dediğini yazan arkadaş daha detaylı bilgi verdi mi?

evet bahsedilen madde saçkıran kreminin içinde..o yüzden rahatım bende.piyasadan kalkmış ama elinde bulunan eczaneler vardır mutlaka..

Şüphe duymana gerek yok zaten, dna değişimine yol açmaz ama kanamayan yaraya neşter vurmaya gerek var mı bundan şüpheliyim...Nasıl ki vucudumuzda bir iltahap yokken antibiyotik kullanmak sakıncalı ise muhakkak ki kafa derisinde bir hastalık olmamasına rağmen saç kıran ilacı kullanmak sakıncalı olabilir.Halihazırda kullandığımız sarımsaklı şampuanın fazlası bile zararlı...Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kullanmak isteyenler için ilacı bulmaya çalışacağım veya muadilini, elbette fitil olmayan cinsinden

eczacı arkadaşın yazdıkları da mantıklı geldi aslında. yani dna değişimi falan abartı ama özünde kılıçbalığının da söylediği şeyi söylüyor, bi problem yokken böyle bi ilaç kullanılmamalı. ben yine de bi kez olsun denemek istiyorum ama :)

benim de saçım belime kadar uzamış olsa ben de kullanmayı düşünmem :) en azından bi kerelik denemek istiyorum işte, ne olacak fazladan 2 cm uzatsa kar benim için. abartıp aylarca, saçlar totoya gelene kadar kullanmadığım sürece zarar görmem diye düşünüyorum. muadil olarak ben de sizin gibi anca sprey ve fitil buldum başka birşey bulabilirseniz bana da söyleyin olur mu :)

Bilmiyorum ama bir eczacının ilaçlar konusunda benden daha bilgili olduğunu düşündüğüm için uygulamam bu yöntemi:44:

Dene bakalım KK saç uzatma neferi

Zaten bir süre sonra kafa derisi alışacaktır diye düşünüyorum ama bazen bir hafta bile yeterli olur zarar vermek için...Yinede sen bilirsin kuzum...Ben araştıracağım eğer bulursam alıp analiz ederim ilacı...

Bilmiyorum ama bir eczacının ilaçlar konusunda benden daha bilgili olduğunu düşündüğüm için uygulamam bu yöntemi:44:
Bazı durumlarda başka şeyler için üretilen ilaçların bambaşka şeylerde işe yaradığı ve daha sonra o kulvara kaydırıldığını biliyoruz.Mesela prostat ilaçlarının erkek tipi saç dökülmeyi engellediği için daha sonra saç dökülmelerine karşı üretilen solüsyonların içinde kullanılmaya başlandığını hatta tablet formda satıldığını biliyoruz ama sanırım bu mantar ilacının güvenilirliğini kanıtlaması için biraz zaman ve daha fazla kullanıcıya ihtiyaç var...Ben önyargılı değilim, neticede atların ayaklarında nallardan dolayı oluşan yaralara karşı üretilen kremleri bu gün kendi vucudumuz için kullanabiliyor ve bundan haberdar olmuyorsak arada değil tokuşlar olabiliyor demektir...(bahsettiğim krem Elizabeth Arden Eight Hour Cream- kullananlar bilir tek kelime ile muhteşemdir) Sadece güvenilirliğinin kanıtlanması gerek bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum...Zaten iki kıl saçım var

amannnn...
umut dünyası işte :)))
deneyelim gitsin:)))
hiçbirşey uzatmadı,belki bu uzatır..
gerçi bunu da yağ bakımının içine nohut büyüklüğünde koymayı düşünüyorum bulursam..direkt uygulamayacağım yani..

Dene bakalım KK saç uzatma neferi

korkutma ama şimdi sen de :) nedense işe yarayacağına dair büyük bi umut var içimde, internetteki fotoğraflardan mıdır bilmiyorum :) sen nerede, nasıl analiz ettiriyorsun? keratini de etmiştin galiba..

heh işte umut dünyası.. ama bence uzatacak :)
yağlarla uygulamak da güzel bi fikir ben direkt sürecektim valla
neyse ilacı bulalım da önce bi :)

sevgili aycangül,seni tüylerden kurtulma topiğinde de takip ediyorum.çok yardımcı oluyorsun.yaa ne olur saç uzatma hakkında biligi ver.belimdeki saçımı sırf değişiklik olsun diye kısacık kestirdim.bakım günlerini ve yağ günlerini takip ederek(bunlar senin bu topikte verdiğin günler)yapıyorum.mineralli suyu anlamadım onu da açıkla lütfen.saçım uzasın ne olur bana tarif ver..

canım özel bir tarifim yok inan.bende buralardan bakıp uyguladım..malesef buradaki tariflerin hiçbiriyle uzatamadım ben..keşke yardım edebilsem..
mineralli su marketlerde oluyor..sodaların üzerinde "mineralli gazlı içecek" yazıyor sanırım..mimelalli suda sadece "mineralli doğal su" yazar.yani epeydir almıyorum.inşallah doğru yazmışımdır.inceleyince anlarsın zaten..diğerinde gazlı içecek yazısını görürsün..

çok sağol aycangül.fungucit bulabiliriz inşallah.umudumuz o kaldı artık..

kızlarrr şu an yaglandım ama nasıl temizlicem temizlendnden emin olmam lazm.umarımm yakın vakitte cvplarsınız ben bitlenmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…