ben ve saçlarım buranın takipçisiyiz artık...
şu yoğurt bepanthen maskesini ben de yaptım dün. kılıçbalığı yazmıştı ama hangi topikte hatırlamıyorum. valla çok güzel oldu saçlarım dolgunlaştı resmen. ki yarım saat falan bekleyebilmiştim ancak. biraz daha bekleseymişim keşke diyorum şimdi =) ama maya katmadım ben kokusuna dayanamıyorum onun.
Bugün küre başlamam gerekiyordu
Baktım tarihte uyuyor
Akşam 8,5dan sonra sinameki kürümü yapıcam
Umarım bu sefer etkisini görürüm
8 kür sonucunda uzama olmadı malesef.
Ama pes etmek yok,yola devam
Hmmm orayı okumamışım.Yağ günü değil ki protein günü:44:
Hmmm orayı okumamışım.
Maya maskesi yada yumurtayla ilgili bakımlar yapsam uygun olur mu?
tarifi aradım ama bulamadım;(
Araştırmana gerek yok kuzu...Hemen tarif edeyim...Saçına yetecek kadar yoğurt (ben 1,5 çorba kaşığını rahat rahat sürüyorum mesela abartmaya gerek yok) 1 tane bepanthene ampulu karıştır saçına sürüp havlu, strech,bone ile muhafazaya al...Yarım saat sonra yıka...Bu kadar...
Yumurta yoğurt süt vs meyve içeren bakımlar uygun olur galiba:26:
Bir de orda maya maskesini uygulayabilirsiniz yazmış Aycangül demekki maya maskesi de uygun oluyor:78:
sinameki de yapılabilir bence. bemiks var sonuçta içinde..
saçla alakası yok ama bu aralr cok stresliyim kavgacıyım kötü kararlr alıyrum ayla burcla alaksı varmı bunn?
aycangul bana yardım edermisin msj atamadım.saçlarım yandı ve kestirdim. 3 aydır yapmadıgım bakım kalmadı hiç sonuç alamadım.konuyu okuyunca yanlış günlerde yaptıgımı fakettim.mayıs ayında hangi günlerde hangi bakımı yapmalıyım yazarmısın.mineral günlerinde nasıl bakım yapmalıyım.ben sinamekili kürü yapıyorum yogurt maskesini birde barcelino bakım yagını kullanıyorum.mineral günlerinde ne yapmalıyım.lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?