03 nısanda sac bakımı olması guzel oldu:)
aycangulcum nasılsın canım bu aradaa
ay kıyamam
2 nisan 14:30 dan itibaren boya canım :)
Aycangül'üm, Kılıçbalığı'm ve diğer sınava giren arkadaşlar cümleten geçmiş olsun hepimize :79:
Bu arada kahvaltı için yer bulamadığımdan bi hatunun yanına oturdum ve geleneksel kız muhabetleri yapılırken saçlarımın parlaklığını çok beğendi bende ayın etkilerinden bahsettim bakımlarımıda bu şekilde yapıyorum diye kendiside bi KK üyesi ve senin takipçinmiş Aycangül'üm kulaklarını çınlattık dün
iyiyim pırlantam,malum sınav stresi ve yorgunlu dışında problem yok.
bugünü atlattım çok şükür..çok uykusuz ve yorgunum.sanırım gripte kapımda..
yarını da atlatabilirsem çok rahatlayacağım..
Aycangül'üm, Kılıçbalığı'm ve diğer sınava giren arkadaşlar cümleten geçmiş olsun hepimize :79:
Bu arada kahvaltı için yer bulamadığımdan bi hatunun yanına oturdum ve geleneksel kız muhabetleri yapılırken saçlarımın parlaklığını çok beğendi bende ayın etkilerinden bahsettim bakımlarımıda bu şekilde yapıyorum diye kendiside bi KK üyesi ve senin takipçinmiş Aycangül'üm kulaklarını çınlattık dün
iyiyim pırlantam,malum sınav stresi ve yorgunlu dışında problem yok.
bugünü atlattım çok şükür..çok uykusuz ve yorgunum.sanırım gripte kapımda..
yarını da atlatabilirsem çok rahatlayacağım..
kılıçbalığıııııııııı hu-huuuuudax ın sülfürü keratinimi bozar mı diye sormuştum,görmedin sanırım..ama ben dün yaptım sevgili aycangül ve sevgili kılıçbalığı,şimdilik bir gariplik yok,hatta baya yumuşattı saçımı.bugün de srücem.ayrıca dax supergro gibi saçtan zor arınmıyor.2 şampuanda tertemiz oldu..uzamaya etkisi varmı onu zamanla görürüm anca..
saclarıma bakım yagı surdum kızlar
Bu gün protein günü değil mi kuzu?
amanin ben 8 dersle bu kadar stress yaptım Allah yardımcın olsun..Teşekkürler canım, benim bu haftalık aöf stresim bitti ama hiç ara vermeden bu sefer örgündeki derslerime çalışmam lazım acaba başlamadan evvel 3-4 gün bir yerlere mi kaçsam diye düşünüyorumÖrgün vizeler bitecek, sonra aöf finallere çalışmaya başlayacağım, o bitince yine örgün finallere başlayacağım off offf Haziran'a kadar beynim kısa devre yapmazsa iyi...21 ders ediyor toplamda
Yalnız tesadüfün böylesi olmaz, işte KK'nın ve Aycangül'ün gücü...
ne güzel bir tesadüfmüş
Bu gün protein günü değil mi kuzu?
saçları yağdan arındırırken 1 yumurta sarısını çırpıp sürülürse, köpürme özelliği olduğu için yumurta sarısı yağı kolayca arındırır. böylece protein deposu yumurtadan da protein günün de faydalanılmış olunur :)
Teşekkür ederim canımamanin ben 8 dersle bu kadar stress yaptım Allah yardımcın olsun..
Kocaman bi aileymişizkimbilir hergün yanyana geçiştiğimiz kaç kişi vardır burda
Güzel bi tesadüf oldu gerçekten bu konuyla ilgili gerçek hayatta ilk defa böyle uzun uzun konuştum birisiyle
sac bakımı dıye suruverdıydım ben yağı
olmadı mı yane şimcik
aycangülüm bu ayın en tekili boya tarihi ne zamanlar acaba? saçlarımı bakır kızılından ayırıp doğal rengi koyu kumrala boyamayı düşünüyorum da en uygun zamanda olsun ki tutsun.
Teşekkürler canım, benim bu haftalık aöf stresim bitti ama hiç ara vermeden bu sefer örgündeki derslerime çalışmam lazım acaba başlamadan evvel 3-4 gün bir yerlere mi kaçsam diye düşünüyorumÖrgün vizeler bitecek, sonra aöf finallere çalışmaya başlayacağım, o bitince yine örgün finallere başlayacağım off offf Haziran'a kadar beynim kısa devre yapmazsa iyi...21 ders ediyor toplamda
Yalnız tesadüfün böylesi olmaz, işte KK'nın ve Aycangül'ün gücü...
Grip değilde artık sınavlar bittiğine göre başka şeyler kapında canım...güzel şeyler
kılıçbalığıııııııııı hu-huuuuudax ın sülfürü keratinimi bozar mı diye sormuştum,görmedin sanırım..ama ben dün yaptım sevgili aycangül ve sevgili kılıçbalığı,şimdilik bir gariplik yok,hatta baya yumuşattı saçımı.bugün de srücem.ayrıca dax supergro gibi saçtan zor arınmıyor.2 şampuanda tertemiz oldu..uzamaya etkisi varmı onu zamanla görürüm anca..
allah kolaylık versin canım..sanırım benimde hemen devam etmem gerekiyor.çünkü beklediğim gibi geçmedi..
cuma gününden beri başım yastıkla ancak buşuştu bugün..çok uykusuzdum..
bi ara kalemin arkasını öyle burnumun ucuna dayamış soru okuyordum.
birden burnuma girdi.içim geçmiş..gözümü açmamla gözetmenle gözgöze geldim.diz boyu rezalet..
5 kelimelik cümlede 4 tane göz !!
inşallah bir an önce normale dönerim.ben yarın şu ödevlerimi yapayım da..beklemeden halledelim..
bu arada felaket zayıfladım..her gören "ne oldu sana" diyor..
off baktım bugün ben ona bulamadım.orda fenalaştım,nefes alamadım,oturttular biraz falan.kalktım eve geldim bende..uğraşamadım..sonuçları yaz olur mu..ben çok umutlandım o üründen nedense.sürerken tırnak bakımıda aradan çıkıyor,süper..
Bilmeyenler için iyi bir hatırlatma ama aslında ben tam olarak protein günüde neden yağ bakımı yaptığını sormuştum Pırlantaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?