Benim rahatlama şansımda yok 3 hafta harp edeceğim
Savaştan çıkmış gibi olucaksın 3 hafta sonraa zafer senin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rahatlama şansımda yok 3 hafta harp edeceğim
Savaştan çıkmış gibi olucaksın 3 hafta sonraa zafer senin olsun
öööööööööööööfffffffffffffffffffffffff
aycangülcm bendeki bu şanssızlık nedir ya canm bugün boyicaktım boyama günü diye hasta olmuşum yineeeee
ama bugün boyamaya kararlıyım yapcak bişey yok...
etkili olur mu dersin diye yine de danışmak istedim sana morale ihtiyacım var
ya bende su anda haftada 3 kez gunelrını akfama gore secerek mecıtefendı sac bakım yagı uyguluyorum tabı uzadıgı falan yok. yagım bıtınce ıkı hafta durup sınemakıye baslamak ıstıyorum ama bu ozel gunler ne hıc anlayamadım ve 400 kusur sayfayı okumamın ımkanı yok neye gore nasıl ozel gunler belırlenıyor nasıl uygulamalıyım yardımcı olursanız cok ama cok mutlu olacagım. sımdıden cok tesekkur ederım.
ılk bes sayfayı okudum offf salakmıyım neyım hala anlayamadım bısey, sadece dolunaylı egcede epılasyon yamanın faydasını anladım bırde ay aslan burcundayken sac bakımı yapmanın ıse yarayacagını anladım, benımde burcum aslan. ılk mesajda ay oglak balıktan gecıyor aslana gelmemıs sanırım daha ve sac bakımı yapmamamız mı gerekır bu haftalarda, ee mesela ben haftada 3gun yapmalıyım elımdekı yagı hangı gunler yapmam faydalı olacaktır.canım şu an vaktim olmadığı için kısaca yazayım..
ilk mesajda "yağ bakımı yapabilirsinz "dediğim günlerde uygulamalısın yağı.
ilk mesajı her hafta güncelliyorum.yani baktığında yoksa bile sonraki hafta olacaktır böyle bir gün.
ayrıca büyüyen ay fazındaki yağ günleri uzamada daha etkili.hangi fazda olduğumuzuda ilk mesajda belirtiyorum.3 nisandan itibaren iki hafta boyunca büyüyen fazda olacağız..
canım regl halindeyken yapılan boya tutmuyor..hatta bir iki yıkama sonunda akıyor..bunun yöntemle de ilgisi yok..genel olarak böyle..
ılk sayfadakı gıbı 28 mart 13den ıtıbaren 2 nısana kadar saca yaglı bakım daha uygun yanı , tamam anladım sımdı ama haftaya da yagı hangı gunelrde yapmam gerektıgını nasıl bılcem cok soruyorum farkındayımda cok karmasık bır konu
ılk sayfadakı gıbı 28 mart 13den ıtıbaren 2 nısana kadar saca yaglı bakım daha uygun yanı , tamam anladım sımdı ama haftaya da yagı hangı gunelrde yapmam gerektıgını nasıl bılcem cok soruyorum farkındayımda cok karmasık bır konu
Hiç sorma canım, benim örgünde çift anadal var zaten, birde ikinci üniversite kapsamında aöf'den bir bölüm seçmiştim...Aöf sınavından sonraki haftayada benim örgün eğitim vizeler başlıyor
Hepimize bol şans diliyorum...
Evettt turpta kükürt var yani saçın hammaddelerinden biri olan sülfür bu yüzden işimi sağlama almak için turplu su yaptığımda içine kükürt ekliyorum bir parçacık dahaNe uyanığım değil mi