Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

benimde bu tarihler geçip kızlar ortadan kaybolunca cinlerim tepeme çıkıyor

hahaha çok güldüm aycangül ama ne desen haklısın valla sen okadar uğraş didin hepimize tek tek cvp ver biz bi sonuçları paylaşmayı çok görelim ozamaaaannn ilk ben söliyim daha öncede söylediğim gibi bu ay pek alıncak tüy bulamadım yer yer boşluklarla beraber çıkanlarda çok kısaydı.buna hem sevindim hemde en önemli tarihte tüm tüyler etkilenmedi diye üzüldüm.sana en kocamanından öpücükkkk yolluorummm çookk teşekkürler

bide ben atabilsem şu üzerimdeki siniri ciddi anlamda yıprandığımı hissediyorum böle bianda delilik gelio herşeyi kırıp dökesim çevremdekileri dövesim geliyo

Ohoo kontrolsüz öfke insanı bozar,aman aman derinnnn bir nefes al...

merak etme yalnız değilsin gülşah :92:

bende aşırı sakin görünüyorum ama bide sinirliyken görseler tanıyamazlar
Sessiz atın çiftesi pek olurmuş...

benimde bu tarihler geçip kızlar ortadan kaybolunca cinlerim tepeme çıkıyor

İnsan evladı böyledir...İŞleri bitince ortadan kaybolurlar tabii...O zaman ne diyoruz, aycangülün tüy topicinde sonuç alıp bir daha foruma uğramayan tüm hatunlar Recep İvedik gibi olsun

sorma bende karıştırmışım..
yanlış topikte sitem etmişim..
ruhları bile duymadı..

Olsun olsun ben diyeceğimi dedim artık...Nereye giderlerse gitsinler bu ah onları bulur

madem topicler karıştı buraya yazayım bari epilasyondan 10 dk sonra regl olduğum için buraya yazmasam daha hayırlı olurdu ama benim tüycükler çıkmaya başladı. yılın tarihini de ıskalamış gibi oldum
saç bakımına gelince bahar tembelliği çöktü üstüme turplu suyumu anca yapabiliyorum.küçülen fazdayız diye ben de boşladım bu aralar.Ama benim saçım küçülen fazda daha bir uzuyor sanki.Geçen ay da farkettim.Bende bir terslik var galiba

yok canım..büyüyen fazda bakımlar iki kat etkili biliyorsun..o zaman depoladıklarımızı küçülen ay da da kullanıyoruz.çok normal yani :)
martı ıskalaman kötü olmuş.ben de ertesi gün regl oldum.bakalım ne olacak..
ama önümüzdeki marta fena hazırlık yapacağım..
bir yıl boyunca burunlarından fitil fitil getirip martta son darbeyi indireceğim
geçen yılın yarı araştırma dönemine gitti zaten.bu seneye sağlam başalıyorum :)

Turplu su kankam, ben yine yapamıyorum turbu...O kadar yoğunum ki, kendimi unuttum

Son düzenleme:

küçülen ayda uzadığını farkedebilmişim bravo bana şaka bir yana aycangül bir çığır açıyorsun ve bizde senin müdavimlerin olarak tarihe geçeriz belki.aycangül ve kk kadınları istenmeyen tüyleri yendi

ne güzel olur :))
hadi bakalım

Turplu su kankam, ben yine yapamıyorum turbu...O kadar yoğunum ki, kendimi unuttum

kankam valla ben savaş veriyorum ve gün aşırı yapmaya çalışıyorum.diğer bakımları boşladım.ama buna devam etmek istiyorum.turplu su benim saçımı uzatıyor ve parlattı.internette de araştırdım saçın kırılmasını da önleyip bakım yapıyormuş aynı zamanda...yoğunluğun geçince tekrar başlarsın canım....

off bende iki kere denedim.ama hiç işe yaramadı..niye ama ya
ilk seferden itibaren farkediyor mu canım..bi ayrıntıya gir hele..

Evet tatlım, şu finalleri bir atlatayım yeniden başlayacağım inşallah...

off bende iki kere denedim.ama hiç işe yaramadı..niye ama ya
ilk seferden itibaren farkediyor mu canım..bi ayrıntıya gir hele..

Tatlım, saçlarımızda bizim gibi cins o yüzden ilk seferlerde işe yaramasını beklemeyelim bence, en az 1 ay düzenli kullanabilirsek bence işe yarar ama şu dönemi atlatmak gerek önce...

Bu gün tam sinamekiyi süzdüm, ilaç poşedimin başına gittim bir baktım bemiksim kalmamış Yapamadım tabii bakımımı, yarın eczaneden bemiksimi alıp öyle yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…