• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben ocakta kestirdim saçlarımı aycangülün werdiği tarihte kuaför 5 cm birden aldı gitti saçlarımdan hem cok üzüldüm hemde kırıkları wardı ddm kendime avuttum şuan 3,5-4 cmlik bi uzama oldu badem +lavanta+sarımsak yağı+bepathen+evigen+çamterebentini karıstım kullamdım haftada bir.çamterebntli şampuan la yıkadım şimdi ara werdin nisan başı yeniden baslıcam hint yağıda eklicem.ne yaparsam yapımm bu saçlarım kırılıyor buna çözümüm yok bişi duydum mawi su düzlestirici öncesi içinmiş kullanan warmı kızlar ben artık kırık olayına inanmıyrum uzamayla alakası yok bence ben artık hiç kestrmeyecegim kuaförlere küstüm:(:63:

ben artık her bakımında yarım çay bardağı civarı zeytinyağını benmari usulü ısıtıp bekletebildiğim kadar saçlarımda bekletiyorum. çok da memnunum.saç maskesi olarak da john friedanın bir ürününü aldım,artık iyice fark ediyor. bir de evde yapılan bakım kürleri başlığında 'haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz' konusunun ilk sayfasında da gliserinli bir tarif var,onu da uyguluyorum. kendi sonuç aldığım yöntemleri tavsiye ediyorum özetle.

Son düzenleme:
Aycangulcum saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum,26-28 arası bakım için uygun da kesim için de uygun olur mu:97:?Canım kusura bakma nolur sorulduysa ve cvp verdiysen ama hakverirsin ki 400 sayfanın hepsini okuyamadım bi çırpıda.Yavaş yavaş inşallah.

kesim için nisanı bekleyeceğiz canım..malum nisana kadar küçülen ay fazındayız..

ben artık her bakımında yarım çay bardağı civarı zeytinyağını benmari usulü ısıtıp bekletebildiğim kadar saçlarımda bekletiyorum. çok da memnunum.saç maskesi olarak da john friedanın bir ürününü aldım,artık iyice fark ediyor. bir de evde yapılan bakım kürleri başlığında 'haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz' konusunun ilk sayfasında da gliserinli bir tarif var,onu da uyguluyorum. kendi sonuç aldığım yöntemleri tavsiye ediyorum özetle.

güzel tavsiyeler canım..ilaveten banyo sanrası durulanmayan bakımların hepsi kırılmayı önlüyor..
böylece uzattığımız saçlar koparak kısalmıyor :)

kesim için nisanı bekleyeceğiz canım..malum nisana kadar küçülen ay fazındayız..

Anam bu evren beni çoook seviyoo ya:66:Bak bu da epilasyon gibi oldu.Tam yapacaktım diğer topiğini okuyunca bekleyip epilasyonu 19unda yaptım,şimdi kaç haftadır saç kestiricem bi türlü gidemedim kuaföre,bir de buraya göz atayım dedim,iyi yapmışım.Evren beni seviyoooo,evren beni seviyoooo:16::16::16:

Anam bu evren beni çoook seviyoo ya:66:Bak bu da epilasyon gibi oldu.Tam yapacaktım diğer topiğini okuyunca bekleyip epilasyonu 19unda yaptım,şimdi kaç haftadır saç kestiricem bi türlü gidemedim kuaföre,bir de buraya göz atayım dedim,iyi yapmışım.Evren beni seviyoooo,evren beni seviyoooo:16::16::16:

evren bizi seviyoooorrrr :)

hasta oldum saçıma bakım yapamıyorum bugün erkek arkadaşım geldi uzun bi aradan sonra :69: saçımı düzleştirmek zorunda kaldım :59: 4 gün sonra falan gidecek ama düzleştirmek zorundayım çok içim sızlıyo saçlarım uzamadan kırılıyo :59: şimdi duşa giricem girmeden bi zeytinyağı falan süreyim ısıtıp bari uçlarına sinameki yapacaktım ama çok hastayım :2: kafayı yedim bu saçlarla belki rahat bıraksam uzayacak ama bırakamıyorum :59: eskiden uzarlardı çabucak :59:

hasta oldum saçıma bakım yapamıyorum bugün erkek arkadaşım geldi uzun bi aradan sonra :69: saçımı düzleştirmek zorunda kaldım :59: 4 gün sonra falan gidecek ama düzleştirmek zorundayım çok içim sızlıyo saçlarım uzamadan kırılıyo :59: şimdi duşa giricem girmeden bi zeytinyağı falan süreyim ısıtıp bari uçlarına sinameki yapacaktım ama çok hastayım :2: kafayı yedim bu saçlarla belki rahat bıraksam uzayacak ama bırakamıyorum :59: eskiden uzarlardı çabucak :59:

zytinyağı iyi tercih..
bu tür bakımlardan sonra düzleştirmek çok kolayca ve çabuk oluyor.
dolayısıyla normalden daha az zarar görüyor saç.

Ben mesela şimdi üzerimdek stresi meditasyon yaparak atacağım...Yaşasın sinirsiz hayat...Sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum :27::27::27:

bide ben atabilsem şu üzerimdeki siniri ciddi anlamda yıprandığımı hissediyorum böle bianda delilik gelio herşeyi kırıp dökesim çevremdekileri dövesim geliyo:1:

bide ben atabilsem şu üzerimdeki siniri ciddi anlamda yıprandığımı hissediyorum böle bianda delilik gelio herşeyi kırıp dökesim çevremdekileri dövesim geliyo:1:

merak etme yalnız değilsin gülşah :92:

bende aşırı sakin görünüyorum ama bide sinirliyken görseler tanıyamazlar :52:

Back