ben ocakta kestirdim saçlarımı aycangülün werdiği tarihte kuaför 5 cm birden aldı gitti saçlarımdan hem cok üzüldüm hemde kırıkları wardı ddm kendime avuttum şuan 3,5-4 cmlik bi uzama oldu badem +lavanta+sarımsak yağı+bepathen+evigen+çamterebentini karıstım kullamdım haftada bir.çamterebntli şampuan la yıkadım şimdi ara werdin nisan başı yeniden baslıcam hint yağıda eklicem.ne yaparsam yapımm bu saçlarım kırılıyor buna çözümüm yok bişi duydum mawi su düzlestirici öncesi içinmiş kullanan warmı kızlar ben artık kırık olayına inanmıyrum uzamayla alakası yok bence ben artık hiç kestrmeyecegim kuaförlere küstüm
ben artık her bakımında yarım çay bardağı civarı zeytinyağını benmari usulü ısıtıp bekletebildiğim kadar saçlarımda bekletiyorum. çok da memnunum.saç maskesi olarak da john friedanın bir ürününü aldım,artık iyice fark ediyor. bir de evde yapılan bakım kürleri başlığında 'haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz' konusunun ilk sayfasında da gliserinli bir tarif var,onu da uyguluyorum. kendi sonuç aldığım yöntemleri tavsiye ediyorum özetle.
Son düzenleme: