• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

19 şubat, ne burcu oluyo, bazı yerlerde balık bazı yerlerde kova olarak görünüyo, yıllardır net bişe öğrenemedim:)

Perşembe günü tam gaz protein bakımlarına devam...Protek, maya maskesi artık allah ne verdiyse :1::1::1: Bu gün saçımı fena halde yoldular krepe yaparak, fena haldeyim offf offf:14::14::14: Bir yandan düzeltmeye uğraşıyorum bir yandan saçımı başımı yoluyor bu kuaför arkadaşlar...Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ki...

Neyse...Ben tam gaz çalışmaya devam, pek sık giremiyorum Aycangülüm, girmişken uğrayayım dedim...Seni seviyorum...

Bu arada Kitty saçın bozulmaya başlamış doğru mu anladım? Ne kadar olmuştu sen uygulayalı , bozulmaktan kastın nedir?

Son düzenleme:
Perşembe günü tam gaz protein bakımlarına devam...Protek, maya maskesi artık allan ne verdiyse :1::1::1: Bu gün saçımı fena halde yoldular krepe yaparak, fena haldeyim offf offf:14::14::14: Bir yandne düzeltmeye uğraşıyorum bir yandan saçımı başımı yoluyor bu kuaför arkadaşlar...Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ki...

Neyse...Ben tam gaz çalışmaya devam, pek sık giremiyorum Aycangülüm, girmişken uğrayayım dedim...Seni seviyorum...

Bu arada Kitty saçın bozulmaya başlamış doğru mu anladım? Ne kadar olmıuştu sen uygulayalı , bozulmaktan kastın nedir?

aha yakaladım seni:)))

hafta sonu canım..ekleyeceğim birazdan ilk sayfaya..

ben de boyatmaya karar verdim organik bir boya buldum çikolata kahve kızıl rengi.ama benim koyu saçıma olurmu bilemedim.uzundur boya dünyasından uzak kaldım,organik ama şöyle biraz turuncuya kaçan tatlı bir kahve rengi bilen var mı???hürremden daha koyu aylininkine biraz yakın gibi :37:

yeni tarihler için teşekkürler aycangül. cumartesi ya da pazar akşamı sinameki günü olarak not edildi kafama. yarın da şu mayonez maskesinideneyeyim bakalım.

Aycangulcum saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum,26-28 arası bakım için uygun da kesim için de uygun olur mu:97:?Canım kusura bakma nolur sorulduysa ve cvp verdiysen ama hakverirsin ki 400 sayfanın hepsini okuyamadım bi çırpıda.Yavaş yavaş inşallah.

ben ocakta kestirdim saçlarımı aycangülün werdiği tarihte kuaför 5 cm birden aldı gitti saçlarımdan hem cok üzüldüm hemde kırıkları wardı ddm kendime avuttum şuan 3,5-4 cmlik bi uzama oldu badem +lavanta+sarımsak yağı+bepathen+evigen+çamterebentini karıstım kullamdım haftada bir.çamterebntli şampuan la yıkadım şimdi ara werdin nisan başı yeniden baslıcam hint yağıda eklicem.ne yaparsam yapımm bu saçlarım kırılıyor buna çözümüm yok bişi duydum mawi su düzlestirici öncesi içinmiş kullanan warmı kızlar ben artık kırık olayına inanmıyrum uzamayla alakası yok bence ben artık hiç kestrmeyecegim kuaförlere küstüm:(:63:

Back