bugün de yapcem ben sinamekikikikiki
kız kılıçç, tigim geldi
onu da sürcem:86:
sarımsak da sürcem:86:
buğday mask da sürcem:86:
mayonez de sürcem:86:
yımırta da sürcem:86:
zeytinyağ da sürcem:86:
yimek yapcem :86::86::86::86:
o da saç bakımı
duymadın mı hiç
Yeni tarihler için teşekkürler Aycangülüm
Aycangül ben çok fazla soru soruyorum ama yağlı maske ay sonuna kadar yapma demiştin acaba ben bal ve sütle yapılan bir maske yapsam (çarşamba veya cumartesi) olur mu?
Yok olmaz dersen nisana kadar herhangi bir bakım yapamayacağım galiba
İlk sayfayı açıp bakmadan yazmıyorum zaten buraya:26: cumartesi günü için protein günü diyor ama ben yaptığım maskenin hangi türden olduğunu bilemediğim için soruyorum ki:85: tamam süt protein ama içinde bal var mesela :26: yoğurtlu maskelere baktım içinde zeytin yağı badem yağı falan var :26: onu yaparsam içinde protein var ama yağda var anlayamıyorum ben:84:
uzundur yazmıyorum ama takipteyimmm :) söyleyeyim dedim :))
Kızlar süpersiniz, topiği yeni farkettim, bende artık takipteyim...
bak bir de yol yapmış buraya
yaaaayol falan diil ama yaaa offf napiyim saçlarım yine kötüye dönüyo keratin kalmadı pek,şişmanladım,kocamla aram kötü, vs vs.. okuyorum ama yazmıyorum halim yok ne yazıcam zaten bakımı da bıraktım.. hiç mi hatırım yok ama yaaa
tamam pes! özür diliyorum söz her gün yazıcam durumumu affet beni aycangülll nnnnoooluuurrr ama hergün ay yok canım sıkkın yok şöyle oldu böyle oldu saçım berbat gibi cümleleri kaldırabilecekmisiniz ey topik ahalisi problemli şahsiyet oldum çıktım bu ara
sen bizim tüy topiğimize git..keyfin yerine gelir biraz :)
neyse yumuşamaya başlıyor olabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?