Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

nedense saçlarımdaki uzama durdu gibi hissediyorum en son koç burcunda saçımı çok kstirmişim galiba

Son düzenleme:
Aycangül ben çok fazla soru soruyorum ama yağlı maske ay sonuna kadar yapma demiştin acaba ben bal ve sütle yapılan bir maske yapsam (çarşamba veya cumartesi) olur mu?
Yok olmaz dersen nisana kadar herhangi bir bakım yapamayacağım galiba

Haydi hayırlısı...Bu maskelere birde yoğurt+bepanthene ampul ekle çok beğeneceksin

o da saç bakımı
duymadın mı hiç

Olmaz ki ama nasıl kaçmış gözden

canım ilk sayfaya neden bakmıyorsun :)
buna cevap vermem için benimde bakmam gerekiyor..
inanmayacaksın ama ben bile açıp bakıyorum bakım yapacağım zaman protein günümüydü yağ günümüydü bugün diye..

İlk sayfayı açıp bakmadan yazmıyorum zaten buraya:26: cumartesi günü için protein günü diyor ama ben yaptığım maskenin hangi türden olduğunu bilemediğim için soruyorum ki:85: tamam süt protein ama içinde bal var mesela :26: yoğurtlu maskelere baktım içinde zeytin yağı badem yağı falan var :26: onu yaparsam içinde protein var ama yağda var anlayamıyorum ben:84:

canım detaylarda boğulma..
yaptığın bakımda hem protein hem yağ varsa protein gününde yap..
sadece yağ varsa yağ gününü tercih et..

Ehehe detaylarda boğulmak benim en büyük zevkim galiba o yüzden matematik bölümünde okuyorum ben galiba detaylar ispatlar nedenler

Yine de sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim ben

bak bir de yol yapmış buraya

yaaaa yol falan diil ama yaaa offf napiyim saçlarım yine kötüye dönüyo keratin kalmadı pek,şişmanladım,kocamla aram kötü, vs vs.. okuyorum ama yazmıyorum halim yok ne yazıcam zaten bakımı da bıraktım.. hiç mi hatırım yok ama yaaa

tamam pes! özür diliyorum söz her gün yazıcam durumumu affet beni aycangülll nnnnoooluuurrr ama hergün ay yok canım sıkkın yok şöyle oldu böyle oldu saçım berbat gibi cümleleri kaldırabilecekmisiniz ey topik ahalisi problemli şahsiyet oldum çıktım bu ara

sen bizim tüy topiğimize git..keyfin yerine gelir biraz :)
neyse yumuşamaya başlıyor olabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…