Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

sinemaki hala duruyor basimda yikasammi biraz daha beklesemmi dizimde basladi sen nezaman yikamayi düsünüyosun aycangül ?

Son düzenleme:

olamazzzzzz
dolunayı kaçırmadım diye sevinirken meğer yanlış bakım yapmışım;yağ bakımı:18:

sorun yok merak etmeyin..
bugün ne yapsak olur artık.
bende ilik+yağ sürdüm zaten akşamüstü..
yalnız benimki hala saçımda..yani hem dolunay hem yağ günlerini içine aldı :)

peki ben muskatlı bakımımı ne zaman yapıyim 19 undan sonrası için yağ günleri diyo 3 4 gün sonra yapabilirim ben ondan önce yapmam çünkü daha yeni yaptım bakımın fazlası da zararlı:26:

peki ben muskatlı bakımımı ne zaman yapıyim 19 undan sonrası için yağ günleri diyo 3 4 gün sonra yapabilirim ben ondan önce yapmam çünkü daha yeni yaptım bakımın fazlası da zararlı:26:

ay sonuna kadar başka yağ günü yok canım..
karar senin..

Oksijenli su doğal bir yöntem olmaz, saça boyadan daha çok zarar verir ve kurutur, sen yine balyaj yaptır derim...
sorun yok merak etmeyin..
bugün ne yapsak olur artık.
bende ilik+yağ sürdüm zaten akşamüstü..
yalnız benimki hala saçımda..yani hem dolunay hem yağ günlerini içine aldı :)

Ben diplere sinameki sürdüm, saçlarımın kalan kısmınada içine azıcık yağ karıştırdığım protek meskeyi sürdüm böyle saçma salak bir şey oldu işte...

canımsın yaaa.. affet

gülebilir miyim :))

Bu arada benimde hala kafamda, çok üşendim yıkamaya...Çoook yorgunum çookkk

valla ben sampuanlamadan yikadim öyle yarin bi daha yikicam cünkü bos yerekurumasin saclarim böylede hala yagli yagli kaldi ama olsun yarina kadar yine bakim olur

aaaa yıka artık hadi :) misafirler gitti yıkamayamı üşeniyon :)

Şaka değil kızlar, herşeyi tek başıma yaptığım için o kadar yoruldum ki...Hadi 10 kişi olsa sorun değil ama 18 kişi insaf artık! Yemekleri tencere ile değil kazan ile pişirdim

Oksijenli su doğal bir yöntem olmaz, saça boyadan daha çok zarar verir ve kurutur, sen yine balyaj yaptır derim...

kilicbaligi hmm bak boyadan zararli oldugunu bilmiyordum valla coook seneler önce yapmistim oksijenli suyla baya bi dogalduruyordu.. ben balyaj yaptiricam yaklasik 4 aydir falanda sacimi boyamiyorum.. bi kac ayada balyaj yaptiriirim insallah güzel olur ya

Boyaların içinde saçları koruyucu bazı maddelerde var, ama oksijen adı üzerinde okside edici...Nasılki metaller okside olduktan sonra yavaş yavaş çürüyüp kopmaya başlar, aynı şey saç içinde geçerli...Evet boyalara eklediğimiz oksidanda hemen hemen aynı etkiyi gösteriyor ama boya için kullanılan oksidan seyreltilmiş perhidroldür ve %3 ile %12 arasında oranlarla kullanılır, oksijen ise %100 dür aradaki etki farkı tartışılmaz...Kısaca saçı nemsiz bırakıp, yavaş yavaş kırılıp kopmasına sebep olan bir şeydir oksijen...

oksıjenle acmayın sakın arkadaslar! Ben senelerdr ole acıyordum sacını rengını o kadar zor taranıyorkı sac, tarıfsz..Boya yapınca bıle daha kolay taranıyor sız dusunun! Ustelık aynı rengı elde ettığım halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…