• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çoookkkkkkkkkkkkk merci ederim bebişimmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:83:
bu saatten 2 saat önce yapar ve bu sürede de tutarsan hem uzama hemde bakım anlamında çok faydasını göreceğine inanıyorum..
18 yıldan bu yana ilk kez bu kadar dünyaya yaklaşacak dolunay.etkisi de o ölçüde olacaktır muhakkak.
yalnız 18-22 mart arasında bu etkiden dolayı saçınıza yıpratıcı işlemler yaptırmamanızı tavsiye ederim.
yıkıcı etkiside güçlü olacaktır çünkü.

güle güle kullan canım :)

desene bu fırsat kaçmaz:66::66::66:sinameki bakımımı o güne getirmek en mantıklısı.

bir tavsiye daha..

bence o akşam dışarı çıkmayın..ayın dünyaya bu kadar yaklaşması tüm etkilerini en yoğun şekilde yaşamamıza neden olacaktır.
normalde bile kavgaların, kazaların,olayların ve her türlü suçun arttığı dönemlerdir dolunay biliyorsun.
en azından bu ay dışarı çıkmayalım.
yakın çevremizdede sakin olmaya çalışalım.çünkü bir çoğumuz gergin olacağız ve duygusal patlamalar yaşayabiliriz. (umarım sadece duygusal olur !)
gergin olabileceğimizi ve bunun dolunaydan kaynaklandığını bilelim.bunun karşımızdaki insan için de geçerli olduğunu bilelim.bunun farkında olarak geçirirsek o günü ve saatleri daha sakin olabiliriz.birbirimizi kırmadan,dargınlıklara ve ayrılıklara fırsat vermeden geçirebiliriz o günü..

hatta bunu bilmek ve konuşmak ortamı çok eğlenceli hale getirebilir,bu zor saatleri neşeyle atlatmamızı sağlayabilir :))

Son düzenleme:
bir tavsiye daha..

bence o akşam dışarı çıkmayın..ayın dünyaya bu kadar yaklaşması tüm etkilerini en yoğun şekilde yaşamamıza neden olacaktır.
normalde bile kavgaların, kazaların,olayların ve her türlü suçun arttığı dönemlerdir dolunay biliyorsun.
yakın çevremizdede sakin olmaya çalışalım.çünkü bir çoğumuz gergin olacağız ve duygusal patlamalar yaşayabiliriz. (umarım sadece duygusal olur !)
gergin olabileceğimizi ve bunun dolunaydan kaynaklandığını bilelim.bunun karşımızdaki insan için de geçerli olduğunu bilelim.bunun farkında olarak geçirirsek o günü ve saatleri daha sakin olabiliriz.birbirimizi kırmadan,dargınlıklara ve ayrılıklara fırsat vermeden geçirebiliriz o günü..

hatta bunu bilmek ve konuşmak ortamı çok eğlenceli hale getirebilir,bu zor saatleri neşeyle atlatmamızı sağlayabilir :))

canım yaklaşık 1 haftadır çevremdeki insanları gergin görüyorum. ve bazı küskünlükler tartışmalar olduğunu duydum.Ben de ne oluyor bu insanlara böyle diyorum. tesadüf mü hepsi yoksa bugünlerde de ayın etkisi varmı? herkes saatli bomba sanki....

Son düzenleme:
bir tavsiye daha..

evet canım haklısın günler geçtikçe gerginleşiyorum :59: hasta oldu diye sevgilime bağırdım :59: ne günahı varsa çocuğun :37:

canım yaklaşık 1 haftadır çevremdeki insanları gergin görüyorum. ve bazı küskünlükler tartışmalar olduğunu duydum.Ben de ne oluyor bu insanlara böyle diyorum. tesadüf mü hepsi yoksa bugünlerde de ayın etkisi varmı? herkes saatli bomba sanki....

evet canım haklısın günler geçtikçe gerginleşiyorum :59: hasta oldu diye sevgilime bağırdım :59: ne günahı varsa çocuğun :37:

kesinlikle bundan.dolunay deyince sadece o saat değil önemli olan (birde o saatin önemini düşünün)
sadece ay da değil astrolojik birsürü olay malesef dünyayı tetikledi.
akdenizdeki olaylar,japonyadaki deprem de bunu gösteriyor zaten.18-22 mart ve 2-7 nisan tarihlerinn de önemi vurgulanıyor.özellikle 3-4 nisan..mayısa kadar böyle..ama bitmiyor tabi..
aman neyse bozmayalım moralimizi.ama o günleri bilelim ve tedbirli olalım..
önceki mesajımda yazdıklarımı unutmayın lütfen..unutmayın ki kırgınlıklar ve dönüşü olmayan olaylar yaşamayın :54:

niye canım :) hemen sileyim :)

ohhh..haftalardır canımı sıkıyordu (senin adına tabi) :))))

bizler düşüncelerimizle ve konuştuklarımızla yaratırız canım olayları..hele bunu yazıya dökmek,daha güçlendirir.
bilinçaltı senin ne demek istediğinle ilgilenmez.kelime kelime algılar ve gerçekleştirir..

aynı yere İPTAL ETTİM yazabilirsin mesela :)

Son düzenleme:
bir tavsiye daha..

yıllardır yakın arkadaşlarıma derim. ben yengeç burcuyum(gezegenim de malum ay)dolunayda fena oluyorum fazla üstüme gelmeyin diye,dalga geçiyolardı.meğersem hissetmişim.

bizler düşüncelerimizle ve konuştuklarımızla yaratırız canım olayları..hele bunu yazıya dökmek,daha güçlendirir.
bilinçaltı senin ne demek istediğinle ilgilenmez.kelime kelime algılar ve gerçekleştirir..

:46::46::46::46::46:
Bravo Aycangül...

Bu arada tarihler için teşekkür ederim, bu hafta benim için harika bir hafta oluyor, inşallah harika bir ay ve devamında harika bir yıl olacak...Bana bol şans dileyin kızlar, çoook ihtiyacım var...

evet canım haklısın :) düşünmüyorum artık kötü şeyler :) :21:

Back