How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

güzel güzel..motive edelim birbirimizi :)

Gelince telaşa sebebiyet verdiğini söylediğin zat-ı muhterem bu gün geldi, üstelik bu gün günlerden pazar, nasıl oldu anlamadım...:26:Motivasyon konusunu şöyle halledebiliriz, ben sana benimkileri göstereyim haline şükret, sende bana seninkileri göster halime şükredeyim...Nasıl fikir? Bu mesajı okuyanlar hiç bir şey anlamayacak ama olsun:82::82::82:

Gelince telaşa sebebiyet verdiğini söylediğin zat-ı muhterem bu gün geldi, üstelik bu gün günlerden pazar, nasıl oldu anlamadım...:26:Motivasyon konusunu şöyle halledebiliriz, ben sana benimkileri göstereyim haline şükret, sende bana seninkileri göster halime şükredeyim...Nasıl fikir? Bu mesajı okuyanlar hiç bir şey anlamayacak ama olsun:82::82::82:

hayırlı ossuuuuunnn :)))
hakikaten telepati kuruyoruz.aklımdan geçtiğin zamanda mesaj yazmışsın :1:

hayırlı ossuuuuunnn :)))
hakikaten telepati kuruyoruz.aklımdan geçtiğin zamanda mesaj yazmışsın :1:

:54::54::54::54:

Sana söylemiştim:1::1::1:

Dün elime ilk gelen kapağı kaldırdım ve gözlerim aynen şöyle oldu :53::53::53::53::53::53:

Kısaca yuh diyorum, bir insan bünyesi bu kadar zorlanmaz ki ama :26::26::26:

Bu yüzden hayırlı mı hayırsız mı yakında anlayacağız:60::60::60:

Ben yine başlar mışım hiç kasamam amannnnn demeye :1::1::1:

Bence bu işi de senin bu takvime uyduralım, bu gün protein günü beyin zehir gibi çalışır hadi yüklenelim...Iııııhhh bu gün karbonhidrat günüymüş beynimiz sadece fotosenteze yarıyor bu gün istirahat ve ayçiçekleri gibi yüzümüzü güneşe dönme günü deriz hahahahah

Son düzenleme:
:54::54::54::54:

Sana söylemiştim:1::1::1:

Dün elime ilk gelen kapağı kaldırdım ve gözlerim aynen şöyle oldu :53::53::53::53::53::53:

Kısaca yuh diyorum, bir insan bünyesi bu kadar zorlanmaz ki ama :26::26::26:

Bu yüzden hayırlı mı hayırsız mı yakında anlayacağız:60::60::60:

Ben yine başlar mışım hiç kasamam amannnnn demeye :1::1::1:

Bence bu işi de senin bu takvime uyduralım, bu gün protein günü beyin zehir gibi çalışır hadi yüklenelim...Iııııhhh bu gün karbonhidrat günüymüş beynimiz sadece fotosenteze yarıyor bu gün istirahat ve ayçiçekleri gibi yüzümüzü güneşe dönme günü deriz hahahahah

sevdim ben bu çiçek olma işini :) güneşi de severim zaten,ohhh.
ikizler burcu ders çalışmak için çok uygundu ama geçti..birdaha ki ikizler burcuna artık..sınavdan
sonraya geliyor ama olsun.maden daha verimli :1::1:

Yeni tarihlerde gelmiiişşş ohh sağolasın Aycangül'üm:71: Saç için ara verme dönemindeyim ama diğer bakımlarımıda verdiğin tarihlere göre yapıyorum bide diyete başlim 19unda 2-3 kilo veriip yaza hazırlık için spora başlamalııyım :1:

aycangül yeni tarihler için teşekkürler canım.:71:
kılıçbalığı, yarın turplu su günümüz ama 21.34 den sonra yapalım canım. uygun saat o zaman. henüz erken ama bir fark varmı saçında? dipten gelen saçlardan anlaşılıyordur belki. benim ilk hafta 1 cm kadar uzamıştı....

Yeni tarihlerde gelmiiişşş ohh sağolasın Aycangül'üm:71: Saç için ara verme dönemindeyim ama diğer bakımlarımıda verdiğin tarihlere göre yapıyorum bide diyete başlim 19unda 2-3 kilo veriip yaza hazırlık için spora başlamalııyım :1:

aycangül yeni tarihler için teşekkürler canım.:71:
kılıçbalığı, yarın turplu su günümüz ama 21.34 den sonra yapalım canım. uygun saat o zaman. henüz erken ama bir fark varmı saçında? dipten gelen saçlardan anlaşılıyordur belki. benim ilk hafta 1 cm kadar uzamıştı....

güle güle kulanın :71:

:71:öncelikle aycangülüm tarihler için teşekkürler:71::71:

(özellikle 19 mart 20:09-22:04 arasını kaçırmamanızı öneririm !!! )
demişsin de bu uzama için mi en iyi zaman?maşallah takvim öyle güzel ki saçlarım bu kadar kuru olmasa her gün bakım yapabilirim. ya da??? neden olmasın:52::52:

aycangul merhaba. Senin saç uzama için uygun tarihler dediğiniz zamanda sinemakili kürü yaptım ertesi gün saçım yarım santim gibi belki az daha fazla uzamış dip boyam gelmiş müayyan günlerde de uzama olur derler ondan mıdır tarihten midir bilmiyorum ama uzama olduğu kesin. bundan sonra sıkı takipçinim çok teşekkürler =)

aycangul merhaba. Senin saç uzama için uygun tarihler dediğiniz zamanda sinemakili kürü yaptım ertesi gün saçım yarım santim gibi belki az daha fazla uzamış dip boyam gelmiş müayyan günlerde de uzama olur derler ondan mıdır tarihten midir bilmiyorum ama uzama olduğu kesin. bundan sonra sıkı takipçinim çok teşekkürler =)

hangi tarihi kullanmıştım canım..
bu çok güzel bir sonuç :)

:71:öncelikle aycangülüm tarihler için teşekkürler:71::71:

(özellikle 19 mart 20:09-22:04 arasını kaçırmamanızı öneririm !!! )
demişsin de bu uzama için mi en iyi zaman?maşallah takvim öyle güzel ki saçlarım bu kadar kuru olmasa her gün bakım yapabilirim. ya da??? neden olmasın:52::52:

bu saatten 2 saat önce yapar ve bu sürede de tutarsan hem uzama hemde bakım anlamında çok faydasını göreceğine inanıyorum..
18 yıldan bu yana ilk kez bu kadar dünyaya yaklaşacak dolunay.etkisi de o ölçüde olacaktır muhakkak.
yalnız 18-22 mart arasında bu etkiden dolayı saçınıza yıpratıcı işlemler yaptırmamanızı tavsiye ederim.
yıkıcı etkiside güçlü olacaktır çünkü.

tarihler için teşekkürler aycangülümmm :71:

güle güle kullan canım :)

Back