• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım neden dün kestirmişler peki saçlarını?ben biraz önce 1cm'ye yakın kestim.geçmi kaldık şimdi :P
canım şimdi okudum netten.Dün saçını kestirenler hadi yine iyisiniz şanslı olacakmışsınız. 2.ayın 2.günü saç kestirmek uğurmuş onlara göre.ama bizim amacımız faklı.yanında uğur da getirsin inşallah...

belki 2. ayın 2. günü de ay takvimine göre verdiğimiz tarihlere rastlıyordur..
mantıkları buysa eğer dün kestirmişler diye üzülmeyin..
onların doğuda yaşadıklarını ve arada ki saat farkını unutuyorsunuz ;))

evet canım onlar da ay takvimine göre 2.ayın 2. gününü kullanmışlar.ama onların senden öğrenecek çok şeyleri var.Ay takvimi senden sorulur ...

Mailimi aldın mı?

Mailimi aldın mı?

canım açabilsem msn imi okuyacağım da :1::1:
kesin güzel bilgiler göndermişsindir..şimdiden teşekkür ederim :)
şimdi dışarı çıkıcam da gece bir daha denerim.yada dışarda denerim..
bu arada çıkmışken saçımıda bugünden kestireceğim galiba,uçlara baktıkça sinir oluyorum :(
saçımı yıkadım sonuçları da gelince yazıcam,çıkmak için geç kaldım.

canım açabilsem msn imi okuyacağım da :1::1:
kesin güzel bilgiler göndermişsindir..şimdiden teşekkür ederim :)
şimdi dışarı çıkıcam da gece bir daha denerim.yada dışarda denerim..
bu arada çıkmışken saçımıda bugünden kestireceğim galiba,uçlara baktıkça sinir oluyorum :(
saçımı yıkadım sonuçları da gelince yazıcam,çıkmak için geç kaldım.

Yeni bir program gönderdim, saatlik olarak açıları dereceleri ve bunların etkilerini veriyor...Tabii ingilizce ama olsun o kadar artık...

Bu arada şimdiden sıhhatler olsun :71:

evettt saçlarımı kestrdim... biraz fazla aldı bu kez kuaförüm.. tamamen temizlensin dedi... inşallahhh çok çok uzar bu ay saçlarım. kırıklarımda bitti artık yaza kdr kestirmem umuyorum

ben de kestirdim saçları uçlarından yavrular. boyundan hiç gitmedi,katlardan da 1 cm civarı sadece. hiç kırık yoktu saçlarımda,sadece sağlıklı ve güzül bir modelle uzasınlar diye kestirdim. nasipse artık bi de ağustosta kestiririm.

bu arada haftada bir sinameki uygulamaya karar verdim. daha önce 2-3 defa uygulayıp,sa boyasını akıtıyor diye bırakmıştım. hadi hayırlısı.

saclarımı kestırdım arkadaslar bugun
zaten kuaforum uzatmak ıstedıgımı bılıyordu
ucları temızledı ıyı oldu

Topunuza sıhhatler olsun:1::1::1::1: Bu arada ben dün kestim uçlardan 3 mm ama hiç biriniz iyi dilekte bulunmadınız çok kötüsünüz arkadaşlar :63:

bugün ben de işteyken alakasız yerlerden 1-2 cm lik kestim..yine de olur herhalde dimi :9: aycangül sen olmasan ben ne yapardım,resmen saçlarım sanki başkasına ait..bazen benimmi diye bakıyorum :16: dileğinde ne varsa gerçek olsunnnn cnmmm :71:

bugün ben de işteyken alakasız yerlerden 1-2 cm lik kestim..yine de olur herhalde dimi :9: aycangül sen olmasan ben ne yapardım,resmen saçlarım sanki başkasına ait..bazen benimmi diye bakıyorum :16: dileğinde ne varsa gerçek olsunnnn cnmmm :71:

Pisipisi sen nerelerdesin? Sıhhatler olsun canım...

Sıhatler olsun caanııımmm :1: bende yarın kırptırıcam annişkoyaa yuvarlak olsun istiyorum suanda v seklinde

Teşekkür ederim canım, sanada şimdiden sıhhatlet olsun...
sıhhatler olsun canım. saçların popona değsin inşşalllaah.......

Çoook teşekkür ederim, işte benim için günün mesajı bu aminnnnn cümleten:54:

Back