Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
besle,büyüt,emek ver..ne arasınlar ne sorsunlar
aah ahh,kalırsın işte böyle topiğinle başbaşa
hele o nihan.. asıl vefasız oymuş :6 bi hatrımı sormuyo bile
sorsan iş güç der..kedileriyle oynamaya fırsat buluyo ama
tüüü,uğursuz..adını andım ilmek kaçtı bak görüyo musun..
hıh söylen sende kendi kendine böylesanki duyan var..kendini yer bitirirsin böyle işte..
gelmesinler topiğime zaten,istemeemm..bundan sonra ne ölüme,ne dirime
amann,aldım bu örgüyüde elime..kurdum da kurdum..bide örün rahatlayın diyorlar..palavra..
kız saçın uzamıyorsa benim suçum ne.uzamıyo uzamıyo dersen uzamaz işte oh olsun..
de bakalım bi senedir 3 cm uzayan saçların kestirdiğinden beri kaç cm uzadı..çabuk söyle..
ya eskiye nazaran iyi tabi sayende,ama daha da hızlansın istiyorum ayrıca şekle girsin istiyorum tüy tüy zayıf,uçlar kırık kırık...bi garip yani..bakalım sabırla senin verdiğin tarihlerde bakım yapıyorum yapacağım..elbet sonuç alacağımmm
kolay gelsin kitty, inşallah çabucak kavuşursun istediğin saçlara..
ama kafana takmamaya çalış, olumsuz düşündükçe daha kötü olursun iyi düşün iyi olsun :)
Benim saçım sayende çok güzel uzuyor teşekkür ederim :)
İnsanlar fark ediyor artık ..:)
kolay gelsin kitty, inşallah çabucak kavuşursun istediğin saçlara..
ama kafana takmamaya çalış, olumsuz düşündükçe daha kötü olursun iyi düşün iyi olsun :)
saol cnm,dediğim gbi aycangül sayesinde eskiye nazaran gözle görülür fark var,ama benim eski saçlarım hani özendiğimiz döküm döküm,upuzun saçlar var ya,aynı öyleydi ve şimdi kedi tüyü gibiüstelik faydalı ne varsa yapıyorum,zararlı ne varsa da yapmıyorum saçıma.fön bile tutmuyoırum.ne boya ne maşa,ne düzleştirici...şampuanım bile organik..bol bol yağ bakımı yapıyorum,kimyasal içerikli hiçbir şampuan krem maske sürmüyorum..ama buna rağmen böyle olunca moralim bozuluyor tabi..mutlaka bir gün sonuç alıcam bu bakımlardan diye düşünüyorum bakalım..yalnız kilo vermeye çalıştığım bir ara,saçlarımı unuttum ve o ara hızlandı uzaması:) hala kilo vermeye çalışıyorum tabi ama,biraz kilo verince saçlarıma gene geri döndüm tabi :):) delimiyim neyim kendimle kafayı bozmuşum ben :)) geçen senede kaşlarıma takmıştım sonra baktım dolmuyo araları,gittim geçici dövme yaptırdım rahatladım.şimdi kaşlarım dolmaya başladı unutunca.çok ilginç değilmi?
aycanım bu arada hangi albüm,dur neyse bakayım feyste dedindi dimiii![]()
merhaba kızlarr
bu ara yazmayi bosladim ama takip etmiyor degilim topigi
aycangulcum saclar harika gorunuyor sen de oyle masallahh
rengine bayildiiimm
kitty_ncim bende senin gibiydim karamsar umutsuz
bir suredir saclari biraktim baska seylerle mesgul kafam
sonra bi bakmisim saclar gayet guzel toparlanmis
tabii ki aycangulun sayesindesagolsun aycangulll
defrize dedigin islem saci yipratmiyor mu aycangul ?
yoksa brezilya fonu dedikleri islemin bir diger adi mi defrizee