- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
amcada yer kullanımı için para istiyormuş,ya böyle balkondanmı konuşulur,in aşşağıya yetkili kimse konuş,ayrıca mahallede sadece çok gürültü yapamazlar bu konudada uslubunca uyarabilirlerdi,oruçlar başlara vurmuş anlaşılanbıçakla saldırmışlar. doğum günü pastası kesilmesine laf etmşiller.
ramazan dinsiz oruç diye girmişler.
ya anlamazssın,ya balkondan kafirler dememişmi senin yazında bir bakne demek istediğinizi gerçekten anlamadım?
beni çok anlayamıyorsan engelleyebilirsin bencene demek istediğinizi gerçekten anlamadım?
dedim ya budist diye. ilahi.ya anlamazssın,ya balkondan kafirler dememişmi senin yazında bir bak
bu sayfada bunu yapanlar müslüman değildir saldırıda bulunanlar yazdılar
ben mi yazdım? bana neden söylüyosunuz, kişileri genellemekte ve konuları çarpıtmanızda üstünüze yok.ya anlamazssın,ya balkondan kafirler dememişmi senin yazında bir bak
bu sayfada bunu yapanlar müslüman değildir saldırıda bulunanlar yazdılar
ben arakadaşımın neden yaptığını biliyorum az çok no problemiyiki paylaştı. işte demekki yalan değilmiş. olmuş bunlar
bende. hep yapıyor bunu. beklenen şey.ama bu sefer ters teptiben arakadaşımın neden yaptığını biliyorum az çok no problem
ee anlayamadım dediniz açıkladım buradanben mi yazdım? bana neden söylüyosunuz, kişileri genellemekte ve konuları çarpıtmanızda üstünüze yok.
ben farklı görüşlerle konuşmaktan haz alıyorum, siz hoşlanmıyorsanız engelleyebilirsiniz. problem yok.beni çok anlayamıyorsan engelleyebilirsin bence
alıntı yapmazssan mutlu olurum senin tartışmaktan anladığın incaden hakaret etmek,dünden beri,çarpıtıyormuşum anlaşılmıyormuşum alttan bir ton laf söylediniz yeterben farklı görüşlerle konuşmaktan haz alıyorum, siz hoşlanmıyorsanız engelleyebilirsiniz. problem yok.
din konusu hangi din olursa olsun o kadar kılıç kadar ince ve keskin ki, bununla toplulukları çok kolay manipüle etmek mümkün
aklıma bu tip tartışmalarda hep "the mist" filminde elinde incil sallayan kadın geliyor, ne kadar etkilendiysem, halbuki gerçek hayatta çok daha ağırları her ülkede yaşanıyor