O Hayat Benim setini yemek yeniyor diye bastılar!

bıçakla saldırmışlar. doğum günü pastası kesilmesine laf etmşiller.
ramazan dinsiz oruç diye girmişler.
amcada yer kullanımı için para istiyormuş,ya böyle balkondanmı konuşulur,in aşşağıya yetkili kimse konuş,ayrıca mahallede sadece çok gürültü yapamazlar bu konudada uslubunca uyarabilirlerdi,oruçlar başlara vurmuş anlaşılan

ben farklı görüşlerle konuşmaktan haz alıyorum, siz hoşlanmıyorsanız engelleyebilirsiniz. problem yok.
alıntı yapmazssan mutlu olurum senin tartışmaktan anladığın incaden hakaret etmek,dünden beri,çarpıtıyormuşum anlaşılmıyormuşum alttan bir ton laf söylediniz yeter

din konusu hangi din olursa olsun o kadar kılıç kadar ince ve keskin ki, bununla toplulukları çok kolay manipüle etmek mümkün
aklıma bu tip tartışmalarda hep "the mist" filminde elinde incil sallayan kadın geliyor, ne kadar etkilendiysem, halbuki gerçek hayatta çok daha ağırları her ülkede yaşanıyor

Belli bir kesımı elestırmek yermek baskılamak ıcın orucun kullanıldıgını anlamıs bulunuyoruz bu forumda da..

Anlasılmıyor sanmayın niyetleriniz.. ''saygı duyacaksınız tabi!'' emirlerinizi de kendinize saklayın.
Sizler önce başkalarına sizin gibi değiller diye laf atmamayı karalamamayı öğrenin sonra konusun.

asgari ücretli etin tadını unutmuş birazdan ondan bahsedin,m,llet ne yiyor ne içiyor acaba,fakirler hamur işlerine yoğunlaşır genelde,

O kadin benide çok etkilemisti. Hatta bende senin gibi düsünmüstüm. Sonuçta o kadinin çesitli versiyonlari gerçek hayatta mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…