- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Seriat geliyor kacin :) duygulariniza tercuman oluyim dedimama korkmayin seriat bu degil..
Ah akp hep sen cesaret verdin bunlara dini kullanan sen..Kafalarina yildirim duşse akp dini kullandi ondan dicekler ...
Evt canim dindar insana kin kusan bir düsman kişi daha.. dindar olmak dini kullanmak size gore.. keşke ALlahin indirdigiyle hukmeden olsa onlara oy verebilsek bende boyle dusunuyorum asil din uzerinden saldiran carsaflari cikarip attiran guya secim reklami medeniyeti soyunmak zanneden falan falan vs..Yoksa kim bu cesareti verdi insanlara? Kim dini kullanarak kaç yildir iktidar? Ya Erdogan durmadan baska dinlere, mezheplere nefret kusuyor. Alevilere "Alisiz Aleviler" felan diyor. Sivas katliamin zaman asimasina ogranmasina resmen "hayirli ugurlu" olsun diyen bir adam. Mitinglere kuran ile çikan bir adam!!
Elbette bu adam bu tip insanlara cesaret veriyor çünkü ayni düsüncedeler!
Simdi bu adamlara ceza verilecek mi? Birsey olacak mi? Asla! Bak polis bile geç gelmis. Bu zihniyette ikinci bir Sivasin yasanilmasi ne yazikki an meselesi
tabii dışarda yemek yiyor diye saldırmaktır değilmi olması gereken.Evt canim dindar insana kin kusan bir düsman kişi daha.. dindar olmak dini kullanmak size gore.. keşke ALlahin indirdigiyle hukmeden olsa onlara oy verebilsek bende boyle dusunuyorum asil din uzerinden saldiran carsaflari cikarip attiran guya secim reklami medeniyeti soyunmak zanneden falan falan vs..
Yeter artik rahat birakin dini dindari nedir bu arkadas yahu neresindem cvp verecen heryeri elimde kaliyor bu nasil bir kafadir..
Saygi diyorsunuz sizler saygi duyun oruclu insana saygi karsisinda yemek yemekmidir..saygi nedir acaba...bi kac kendini bilmezin yaptigi sey uzerinden bu yargi insaflimi sizce..
Allah kimseyi insafiniza birakmasin..
Evt canim dindar insana kin kusan bir düsman kişi daha.. dindar olmak dini kullanmak size gore.. keşke ALlahin indirdigiyle hukmeden olsa onlara oy verebilsek bende boyle dusunuyorum asil din uzerinden saldiran carsaflari cikarip attiran guya secim reklami medeniyeti soyunmak zanneden falan falan vs..
Yeter artik rahat birakin dini dindari nedir bu arkadas yahu neresindem cvp verecen heryeri elimde kaliyor bu nasil bir kafadir..
Saygi diyorsunuz sizler saygi duyun oruclu insana saygi karsisinda yemek yemekmidir..saygi nedir acaba...bi kac kendini bilmezin yaptigi sey uzerinden bu yargi insaflimi sizce..
ha ayrıca o yorumda ne kin ,nede nefret vardı. provakasyon yapmayın ,isterseniz.Evt canim dindar insana kin kusan bir düsman kişi daha.. dindar olmak dini kullanmak size gore.. keşke ALlahin indirdigiyle hukmeden olsa onlara oy verebilsek bende boyle dusunuyorum asil din uzerinden saldiran carsaflari cikarip attiran guya secim reklami medeniyeti soyunmak zanneden falan falan vs..
Benim dinim oruc tutmuyor diye kimseye saldirmaktan bahsetmez elestirdiginiz kisiler hangi dine mensup hangi dini kullaniyor bi dikkat edintabii dışarda yemek yiyor diye saldırmaktır değilmi olması gereken.
siz rahat bırakın insanları isterseniz.
insanlar ister tutar ister tutmaz..istey
en dışarda yer isteyen yemez. nedir bu baskı
saldıranlarmı.Benim dinim oruc tutmuyor diye kimseye saldirmaktan bahsetmez elestirdiginiz kisiler hangi dine mensup hangi dini kullaniyor bi dikkat edin
Elinde kuran tutan kisiye dini kullanan deyip rahatsiz olan bir kisiyi nasil tanimaliyim..Vay be, tebrik ediyorum, yazdiklarima hiç bir sekilde cevap vermeden, dogru hakarete basvurmusun.
Bundan dolayi senin ile tartismayacagim, beni tanimadan bana din düsmani diyen biri ile konusacak hiçbirseyim yoktur, sadece polemige gider olay.
Bu arada hakaretinden dolayi kibliyorum seni.
Evt canim dindar insana kin kusan bir düsman kişi daha.. dindar olmak dini kullanmak size gore.. keşke ALlahin indirdigiyle hukmeden olsa onlara oy verebilsek bende boyle dusunuyorum asil din uzerinden saldiran carsaflari cikarip attiran guya secim reklami medeniyeti soyunmak zanneden falan falan vs..
It surusu gibi cogalmiyor hep vardilar hepte olacaklar bunun uzerinden dindar kisilerin yaptigi siyasetin lafin buralara cekilmesi manidar degilmi !!nedir dertleri acaba din mi dindar insan mi nevrimiz dondu artik hep ayniseyleri okuyoruz..Sizin o bir kaç kendini bilmez dediğiniz, it sürüsü gibi çoğalıyor..
Şeriat kişinin kendisini ilgilendirir, devleti değil..
Amel defteri kişiye özeldir, devlete özel değil..
"şeriatı uygulayabilen" cümlesi fazlasıyla ütopiktir..Dünya üzerinde şeriatı uygulayabilen devlet yoktur.
Son olarak, iman, oruç tutmaktan, namaz kılmaktan, kapanmaktan ibaret değildir..
Oruç tutarken, karşınızda yemek yiyen ya da su içen, siz çarşaf giyerken yanınızdan mini etekle geçen insanlar için içinizden geçirdiğiniz her duygunun, onlara baktığınız her gözün hesabı da sorulacaktır, dindarsınız ya, bilginiz olsun..
Müslümanım, devamlı "din, dindar, çarşaf, oruç, namaz v.s.." diye diye müslümanlığını perçinleyen insanlardan gına geldi..
Bir dindar sizsiniz çünkü..
Burada eleştirilen islam değil, kendine müslüman diyenler..
Sapla samanı karıştırmayın o yüzden..
Bir de çarşafınızı üzerinizden kim çekip çıkardı onu merak ettim?
Bence tez elden dava etmelisiniz kimse
It surusu gibi cogalmiyor hep vardilar hepte olacaklar bunun uzerinden dindar kisilerin yaptigi siyasetin lafin buralara cekilmesi manidar degilmi !!nedir dertleri acaba din mi dindar insan mi nevrimiz dondu artik hep ayniseyleri okuyoruz..
Seriatin uygulanmasi utopik degildir uygulandigi donemlerde dinsizide hiristiyanida vs ozgurce yasamistir...namaz oruc bunlar birkimsenin musluman oldugunun nisanesidir ama bunlari yapmayan musluman degildir mi dedik mini etek giyen dinsiz mi dedik ama saniyorlarki biz boyle dusunuyoruz .Bizim zihniyetimiz belli onlara gore onlardan nefret ediyoruz bilakis uzulurum oda bana kalsin.
neyse ramazanda kimseyi kirmak istemiyorum kirdiysam afven...