• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrr
anam kımsecıkler yok topıkde kıssssssss
kocıslerı topamı tuttunuz ne bu hal
selam elıf canım nasılsın seker??
hayırlı olsun canım abının nısanı gorumce oluyon heeeeeeeee
senı senııııııııııı:))
allah tamamına erdırsın canım guzel telaslar bunlar hadı bakalım

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrr
anam kımsecıkler yok topıkde kıssssssss
kocıslerı topamı tuttunuz ne bu hal
selam elıf canım nasılsın seker??
hayırlı olsun canım abının nısanı gorumce oluyon heeeeeeeee
senı senııııııııııı:))
allah tamamına erdırsın canım guzel telaslar bunlar hadı bakalım

:jeyyar: görümceeeeee :jeyyar: eveeet alkisalkisalkis görümce oluyorum :lepi: iyiyim canım işte bi telaş bide kız evi uzakta yolculuk falan da var eşim de gelecek taile gitcez onun alışveriş telaşı var ama yine de dediğin gibi çok güzel telaş bu hiç hesapta yoktu bi anda çıktı nasıl mutlu olduk anlatamam iyi olur inşallah:Saruboceq:

:jeyyar: görümceeeeee :jeyyar: eveeet alkisalkisalkis görümce oluyorum :lepi: iyiyim canım işte bi telaş bide kız evi uzakta yolculuk falan da var eşim de gelecek taile gitcez onun alışveriş telaşı var ama yine de dediğin gibi çok güzel telaş bu hiç hesapta yoktu bi anda çıktı nasıl mutlu olduk anlatamam iyi olur inşallah:Saruboceq:

hadı hayırlısı sekerde kız ne cok sevındın ayyyy abın evdemı kaldıydı :roflol::roflol::roflol:
ay gorumcelıgın tuttu demı bır gelın gelsede accık gorumcelık yapsam dıye:roflol::roflol:
banane bende ıstıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benım evdekılere duyurulur:roflol::roflol::roflol:
canım cektı bak sımdı su sıcaklarda nısan suslenme kosturma gelıne gorumcelıkkk:roflol::roflol::roflol:
canım benım saka bır yana bır omur boyu mutluluklar dılıyorum abıne ve gelınınıze hayırlı ugurlu olması dılegıyle
sanada ıyı tatıller sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baya yogunsun bu aralar sen dınlenır gelırsın ınsaallah sekeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadı hayırlısı sekerde kız ne cok sevındın ayyyy abın evdemı kaldıydı :roflol::roflol::roflol:
ay gorumcelıgın tuttu demı bır gelın gelsede accık gorumcelık yapsam dıye:roflol::roflol:
banane bende ıstıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benım evdekılere duyurulur:roflol::roflol::roflol:
canım cektı bak sımdı su sıcaklarda nısan suslenme kosturma gelıne gorumcelıkkk:roflol::roflol::roflol:
canım benım saka bır yana bır omur boyu mutluluklar dılıyorum abıne ve gelınınıze hayırlı ugurlu olması dılegıyle
sanada ıyı tatıller sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baya yogunsun bu aralar sen dınlenır gelırsın ınsaallah sekeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 yok tatlım ya evde kaldı da sayılmaz da biraz zor oldu yani sevdiğiyle olması baya zordu bazı engeller vardı çok şükür hepsi aşıldı onun mutluluğu mutlu ediyo bizi bide çok başka bişeymiş ya ben evlenirken de benim ablalarım yani görümcelerim böyleydi demekki bu böyle bi duyguopuyorumnanaktan hadi bakalım allah san da nasip etsin herkese nasip etin:Saruboceq:amin

az önce de ne giysem diye dolap döküyodum ondan bi ara çıktım netten pantolonu ayarladımda üste güzel bişey yok onu da bugün beğenmiştim yarın olmazsa alırım insan bi kere görümce olur demi yaniii:kedi:

ıyı geceler sekerlerrrrrrrrrr
kımsecıkler gelmemıs yıne yaaaaaaa
topık kapanacak valla boyle gıderse:(((
sebebı hayatım dıyecegım bıyer kalmayacak
of offfff
nerdesınız asuk karularrrrrrrrrrrrrrrr

ıyı geceler sekerlerrrrrrrrrr
kımsecıkler gelmemıs yıne yaaaaaaa
topık kapanacak valla boyle gıderse:(((
sebebı hayatım dıyecegım bıyer kalmayacak
of offfff
nerdesınız asuk karularrrrrrrrrrrrrrrr
amannn miniğim hiç kapattırırmıyız aşkımızın topiğini:kedi::kedi::kedi::asigim::asigim::asigim::asigim:

5093gunaydin.gif

slm kıslar hepinizi cok özledim..tatilden döndüğümde anlatırım havadisleri...eşimle bas basa cok güzel dinleniyoruz..ayrıca muglada baska tatil yapan varsa görüşebiliriz...

ayyyy hepimiz böyle mutlu olalımmm öpüyorummm mucks

slm kıslar hepinizi cok özledim..tatilden döndüğümde anlatırım havadisleri...eşimle bas basa cok güzel dinleniyoruz..ayrıca muglada baska tatil yapan varsa görüşebiliriz...

ayyyy hepimiz böyle mutlu olalımmm öpüyorummm mucks

ne guzel yafrusum yaaa bızım ıcınde eglen ben ayın 1ıne kadar buralarda buhranlardayım dahaasenağlamasenağlama
ıyı tatıller yafrusum beklıyoz sekercıgım donusunu ve havadıslerııı:roflol:

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.

Kaynana ;
— Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
—Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
—Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
—Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
— Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü K..INA da taksan
Ben keyfime Bakarım
:))))))))

ne guzel yafrusum yaaa bızım ıcınde eglen ben ayın 1ıne kadar buralarda buhranlardayım dahaasenağlamasenağlama
ıyı tatıller yafrusum beklıyoz sekercıgım donusunu ve havadıslerııı:roflol:

tamam cicosummm dönünce konusuruz ...gelince seni buhranlarındanda, burhanlarındanda kurtarırımsırnaşık şey

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.

Kaynana ;
— Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
—Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
—Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
—Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
— Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü K..INA da taksan
Ben keyfime Bakarım
:))))))))

allah iyiligini vwersinsırnaşık şey eşime de okudum krize girdik:roflol:

selam canlarımmmmm. uzun süredir yokum işlerim çok yoğun. eve de geç geliyorum yorgun oluyorum girip size bakmaya mecalim olmuyor :( buaralar baya sıkıntılı günler yaşıyorum ama hepsi geçecek inş. hepinizi öpüyorum arkadaşlar. iyi pazarlarrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X