- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.901
sendende hıc bısey kacmıyor kıs hemen anladınnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sorma valla bende bugun sızlere bakayım dedım ders yapmayımda dıye geldım kımseler yok boynumu bukup gıttım kocıskomun yanına seker yaaaaaaaaa
kıssssss minik kuş beni kızdırma tüylerini yolarım :roflol: :roflol:
interneti al al diye baskı yap ondan sonra kaç oldu mu -tatlicadiarzu- :roflol:
sanada günaydın tatlişkom bende şimde işe geldim. gelirken domates salatalık peynir zeytin aldım. güzel bir kahvaltı yapacağım. kocişim evde uyuyor. burdan annemlere gideceğim kocişte oraya gelecek. anneciğimin doğumgünü bugün :asigim: akşama da arkadaşlarım gelecek. gece oturacağız. öpüyorum seni tatlımmmmmmm Şeniz
iyi hafta sonları şekerler
defhnecim annenin doğum günü kutlu olsun canım
merhaba hanımlar
umarım herkes iyidir
defnecim annenin doğum günü kutlu olsun
yarın misafirim gidiyo
artık daha çok burdayım
beni sakın unutmayın ama:jeyyar:
iyi hafta sonları şekerler
defhnecim annenin doğum günü kutlu olsun canım
merhaba hanımlar
umarım herkes iyidir
defnecim annenin doğum günü kutlu olsun
yarın misafirim gidiyo
artık daha çok burdayım
beni sakın unutmayın ama:jeyyar:
saka dıyom bebegım yaaa
hafta sonu herkesler kocıslerıyle sanırım ondan kımsecıkler yok
hadı bakalım canım annecıgının yas gunu kutlu olsun canım cok selam soyle nıce senelere ınsaallah
eglenın bakalım seker
gorusmek uzere ınsaallah
sagol canım benım
sızlerede ıyı hafta sonları olsun ınsaallah
selam canım nabersın sekerım
hadı gozun aydın canım dınlenırsın sende ınsaallah
yoruldun baya
günaydın canlarımmmmmmm Şeniz Şeniz
bende şimdi uyandım. üst katta tadilat var sanırım. seslerden uyuyamadım. gece arkadaşlarım vardı biliyosunuz. 4 te gittiler. uykumu alamadım yani :çok üzgünüm: kociş horul horul uyuyor maşallah tadilat falan umrunda değil adamın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben dün arkadaşlarım gelecek diye işleri yapmıştım. makinaya bi çamaşır atarım işim biter. sonra kocişimi kandırabilirsem bi gezmeye gideriz.
bu arada benim adetime bir gün kaldı. dua edin benim için inş bu ay olmam da hamileyimdir :Saruboceq: hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmmm Şeniz Şeniz
İNŞ OLMAZSINDA HAMİLESİNDİR CANIMMMM ŞenizŞeniz
iyi pazarlar şekerler
nasılsınız bana pc anca düştü bugün
bende işlerimi hallettim bi yemeğim kaldı
defhnecim inş gönlüne göre olur canım
aminnnn diyorum tatlım duana gönülden inş canım
günaydın canlarımmmmmmm Şeniz Şeniz
bende şimdi uyandım. üst katta tadilat var sanırım. seslerden uyuyamadım. gece arkadaşlarım vardı biliyosunuz. 4 te gittiler. uykumu alamadım yani :çok üzgünüm: kociş horul horul uyuyor maşallah tadilat falan umrunda değil adamın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben dün arkadaşlarım gelecek diye işleri yapmıştım. makinaya bi çamaşır atarım işim biter. sonra kocişimi kandırabilirsem bi gezmeye gideriz.
bu arada benim adetime bir gün kaldı. dua edin benim için inş bu ay olmam da hamileyimdir :Saruboceq: hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmmm Şeniz Şeniz
günaydın kocişine aşık hanımlar
ben kocişime kahvaltı yaptım,işe gönderdim
şimdi temizlik vakti
iyi pazarlar herkese
defnecim allah gönlüne göre versin canım
inşallah burdan bize güzel haberi verirsin canım
bu arada herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
burda 2 haftadır hava yağışlıydı bugün açtı
şimdi çok güzel güneşli bir hava var ama eşim çalıştığı için bir yere çıkamıyorum
hepinizi öptüma.s.a.s.
herkes kocişiyledir heralde mihriban:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?