''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın hanımlar a.s.
herkese hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar babam 10 ay önce kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu bir süredir iyiydi dün kontrolü vardı kan basıncı yüksek çıkmış dr hemen hastaneye yatırmış bu gün tahliler felan yapılıp araştırılacak sebebi dr gerekirse yoğun bakıma bile yatırılır demiş çok canım sıkkın :çok üzgünüm: birazdan bende gitcem inşallah kötü birşey çıkmaz :Saruboceq:

gunaydınlar dılıyorum hatunlarrrr
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
hayırlı cumalar dılıyorum
enıstelerımede bol kazanclı bır gun olsun ınsaallah
calısan hatunlarım sızlerede sekerlerrrrrr
benım kader arkadaslarım bızlere kolay gelsın canlarım
opuyorum hepınızı gorusmek uzere

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun hemşerim üzüldümmm:teselli::1hug:

çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur babanızın

aminnn:Saruboceq: canım geçmiş olsun acil şifalarr:1hug:

lahanabebegım canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah guzel haberlerle gelırsın canım benım
dualarımız babanla canım
ruyacıgım canım hayırlı yolculuklar dılıyorum gorusmek uzere sekerım
kıb ruyamızıda cok cok opuyorum bebegım

sekerler kahvaltıdan sonra bugunu kendıme ayırdım
tepeden tırnaga bakım yaptım kendıme canlarım
aksam kocıskoma guzel goruneyım ne zamandır ders elıf hasta dıye salmıstım ıyı oldu valla

ıyı aksamlar sekerler nabersınız??????
yemegı yedık hemen sızlerle sohbete geleyım dedım ama kımsecıkler yok sanırım
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
enıstelerıme ıyı ıstırahatler dılıyorum
gorusmek uzere

lahanabebek canımmmm geçmiş olsun. Rabbim babacığına şifalar versin. benim babamda aynı ameliyatı oldu. babacığına ilaç verirler. düzelir merak etme. sen iyi ol ki babacığında iyi olsun Şeniz tekrar geçmiş olsun bitanem Şeniz

kızlar hepinize selamlar. geldim muhabbete ama kimsecikler yok. ben internet alana kadar her akşam doluyodu burası ben geldim diye mi kaçtınız cadılarrr kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum iyi geceler Şeniz

sendende hıc bısey kacmıyor kıs hemen anladınnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sorma valla bende bugun sızlere bakayım dedım ders yapmayımda dıye geldım kımseler yok boynumu bukup gıttım kocıskomun yanına seker yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…