- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.881
günaydın hanımlar a.s.
herkese hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar babam 10 ay önce kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu bir süredir iyiydi dün kontrolü vardı kan basıncı yüksek çıkmış dr hemen hastaneye yatırmış bu gün tahliler felan yapılıp araştırılacak sebebi dr gerekirse yoğun bakıma bile yatırılır demiş çok canım sıkkın :çok üzgünüm: birazdan bende gitcem inşallah kötü birşey çıkmaz :Saruboceq:
günaydın hanımlar a.s.
arkadaşlar babam 10 ay önce kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu bir süredir iyiydi dün kontrolü vardı kan basıncı yüksek çıkmış dr hemen hastaneye yatırmış bu gün tahliler felan yapılıp araştırılacak sebebi dr gerekirse yoğun bakıma bile yatırılır demiş çok canım sıkkın :çok üzgünüm: birazdan bende gitcem inşallah kötü birşey çıkmaz :Saruboceq:
aminnn:Saruboceq: canım geçmiş olsun acil şifalarr:1hug:günaydın hanımlar a.s.
lahanabebek canımmmm geçmiş olsun. Rabbim babacığına şifalar versin. benim babamda aynı ameliyatı oldu. babacığına ilaç verirler. düzelir merak etme. sen iyi ol ki babacığında iyi olsun Şeniz tekrar geçmiş olsun bitanem Şeniz
kızlar hepinize selamlar. geldim muhabbete ama kimsecikler yok. ben internet alana kadar her akşam doluyodu burası ben geldim diye mi kaçtınız cadılarrr kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum iyi geceler Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?