• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

yontma işini 7 yıldır yapıyorum canım:roflol:
valla yontulmasa benimki yontulmazdıa.s
ben şunu öğrendim sabır ve birazda tatlı dille yontulmayacak erkek yok gibikaydirigubbakcemile5
ha tabi istisnalarda vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.allah öyle odunlarada akıl fikir versin diyorum:Saruboceq:

ıste budur sekerımmmmmm
kesınlıkle katılıyorum sana
her ne kadar erkekler bunu kabul etmesede farkında olmadan yontulup bızım yola gırıyorlar
ıstısnalarıda allah yontsun ne dıyımmmmm:roflol::roflol::roflol:

hanımlar nerelerdesiniz bakalım
yemek yapıyodum sizlere bakayım dedim ama en son yine ben uğramışım:bbo:

canım ancak gelebıldım kızlar yatınca sessızlık oldu accık kafa dınleyım dedım yastıgı gormemle uyumam bır olmus:roflol:
uyandık yemek yedık sonra tv ızledık pınekledık
yemegımde dunden vardı bugun dınlendım yarına cok ısım var dopıng aldım sayılır:sm_cool::sm_cool:

ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
yarın sabah kahvaltıdan sonra markete gıdecegız alısverısı yapacagım sonra temızlık kosturmaca derken kızları yıkadıkdan sonra onlar yatsınlar pogaca ve kurabıyeyı yapacagım pazar gunune sadece pasta ve makarna salatası kalacak.
kuaforede gıdecegım daha ıslerı bıtırıp anlayacagınız cooookk ısım var cooookkkkkkk
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım opuyorum sızlerı
enıstelerıme ıyı aksamlar ıyı ıstırahatler dılıyorum

sevgililer0121ft0.jpg

w530.png

sevgılıler gununuz kutlu olsun her gununuz ask tadında olsun canlarım benım
opuyorum hepınızı

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

♥ Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

♥ SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI O KADAR COK SEVECEGIM KI BIR DAHA CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

♥ SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM!

♥ MAVILER GIYER BULUT OLURUM, YESILLER GIYER BAHAR OLURUM, BAKARSIN BIR GUN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥ SEVGILILER OPUSURKEN NEDEN GOZLERINI KAPATIR BILIR MISIN? CUNKU GOZLERIYLE DEGIL DE KALPLERIYLE GORMEK ISTERLER. YANI HISSETMEK ISTERLER. BEN DE SENI RUHUMUN DERINLIKLERINDE HISSEDIYORUM SEVGILIM CUNKU SENI COK SEVIYORUM. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun..

* Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.

* Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım… Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım!

sekerler yarın esım evde oldugu ıcın ve kızımın yas gunu hazırlıgı yapacagım ıcın telıne mesaj olarak atmak ıstedıgım bır ıkı soz buldum.sızce nasıllar??

teşkkürler tatım:asigim::asigim:a.s.

hanımlar nerelerdesiniz bakalım
yemek yapıyodum sizlere bakayım dedim ama en son yine ben uğramışım:bbo:

bugün hiç giremedim canım misafirlerim vardı öğeden sonra
akşamda yemekte vardı az önce uğuradım
ama çok yorgunum çocuk seslerine bayıırım ama bugün ağır gedi başım çok ağrıyor
sizlere bakmak için geldim bende
ama herkes aşkarıya beraber sanırım ne güzel
bense bu akşam sessizlik istiyorum sanırım romantik bir müzüği bile kadıracak durumda değilim:roflol:
ay olacak işdeğil şekerer sevgililer günü arefesinde gidip biraz dinlneyim yarına normale dönerim sanırım
ama çiçeklerimi bugünden getirmiş aşkım:asigim:
sağolsun iyiki varsın bi tanemmm:asigim:

teşkkürler tatım:asigim::asigim:a.s.

seninde kutlu osun canıma.s.teşekkürler

cok tesekkur ederım canım benım sagolasın

bugün hiç giremedim canım misafirlerim vardı öğeden sonra
akşamda yemekte vardı az önce uğuradım
ama çok yorgunum çocuk seslerine bayıırım ama bugün ağır gedi başım çok ağrıyor
sizlere bakmak için geldim bende
ama herkes aşkarıya beraber sanırım ne güzel
bense bu akşam sessizlik istiyorum sanırım romantik bir müzüği bile kadıracak durumda değilim:roflol:
ay olacak işdeğil şekerer sevgililer günü arefesinde gidip biraz dinlneyim yarına normale dönerim sanırım
ama çiçeklerimi bugünden getirmiş aşkım:asigim:
sağolsun iyiki varsın bi tanemmm:asigim:

ay ay ay sekerım o cıcekler tum yorgunlugunu almıstır sımdı
ne guzel dınlen canım
ıyı aksamlar dılıyorum opuyorum senı canımŞenizŞeniz

benıde seve seve ıdare edıyor sanırım askummmmmm:roflol::roflol::roflol:
evın huysuzu benımdırde bazen.
saka bır yana katlanılacak hıc bır seyı yok valla adam mum mum.oyle oluncada halıyle yuruyor hersey.:lepi::lepi:
haaaa erkekmı erkek odunluk varmı varrrrrrrr ama burda ıs kadına dusuyor anacıgım
ana madde odun bu degısmıyor ancak yontabılıyorsun oda kadının elınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sagolasın canım benım
askolsun sekerım sızlerde kullanın dıye copy yaptım caldım zaten:roflol::roflol:
ıstedıgını alabılırsın bebegımmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydın bebekkkkkkkkkkk nabersın bugun daha ıyısın ınsaallahhhhhhhh

amın canım ınsaallah
hem bagımlı yapıyorlar hemde ınsanı banlıyorlar hayır muadılıde yokkı anam yerıne onunla ıdare edelım:roflol::roflol::roflol:

iyiyim canim bugün iyidim esimde evdeydi camiden sonra kaymaya gittik
sonra gezdik ve arkadaslar geldiler yeni gittiler yani bende size bakayim dedim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

meraba bayanlar ne zamandır yazamıyorum sizlere çok yoğun geçti son hafta.. yarın yolcuyum..... ailemden ayrılıp kocama kavuşacağımhem ağlarım hem giderim durumu yani... benim de bi yuvam var ve yuvamda beni bekleyen eşime kavuşacağım için çok mutluyum, herşeye rağmen..
evlendiğimde annem şimdi bi yuva kurdun artık bi sen istesin de istemesin de ikinci planda kalacağız demişti.. kendi telaşların kendi hayatın olacak eşinle çok mutlu olacakssın ve biz sadece özlem ifade edeceğiz sana asla keşke bu evden hiç çıkmasaydım demeyeceksin tam aksine bizi ziyarete eşin olmadan geldiğinde yuvama kavuşayım diyerek tüketeceksin günleri demişti....
evet aynen öyleymiş...
ailem annem babam abim benim herşeyim beni dünyaya getiren annem babam bana eşimden önce hep destek olan abimdi onlarla yaşıyordum ama şimdi eşimle yaşlanıyorum....
ailem ve eşim onlar benim sebebi hayatım.....
türkiyeyi çok özlicem...
iskenderi, semt pazarlarını
komşuların kapı önü dedikodularını
arkadaşlarımı.... ve en çok EZAN SESLERİNİ özleyeceğim.....
tekrar görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakın hepinizi çok öpüyorummmmm:a015:

meraba bayanlar ne zamandır yazamıyorum sizlere çok yoğun geçti son hafta.. yarın yolcuyum..... ailemden ayrılıp kocama kavuşacağımhem ağlarım hem giderim durumu yani... benim de bi yuvam var ve yuvamda beni bekleyen eşime kavuşacağım için çok mutluyum, herşeye rağmen..
evlendiğimde annem şimdi bi yuva kurdun artık bi sen istesin de istemesin de ikinci planda kalacağız demişti.. kendi telaşların kendi hayatın olacak eşinle çok mutlu olacakssın ve biz sadece özlem ifade edeceğiz sana asla keşke bu evden hiç çıkmasaydım demeyeceksin tam aksine bizi ziyarete eşin olmadan geldiğinde yuvama kavuşayım diyerek tüketeceksin günleri demişti....
evet aynen öyleymiş...
ailem annem babam abim benim herşeyim beni dünyaya getiren annem babam bana eşimden önce hep destek olan abimdi onlarla yaşıyordum ama şimdi eşimle yaşlanıyorum....
türkiyeyi çok özlicem...
tekrar görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakın hepinizi çok öpüyorummmmm:a015:

kanatlanıp kendi yuvamızı kuruyoruz
ilk yuvamıza olan vefamız daim olsada biz yeni yuvamıza ait oluyoruz
koruyucu kalemiz baba evi görevini
sevdiğimizle kurduğumuz eve bırakıyor
hayatın vazgeçilmez dönğüsü
hayırlı yolculuklar tatlım:Saruboceq:

haklısın şekerim galiba erken kutlama var
bırak erken kutamayı hayatım evde bile yok bu akşam biraz dışarıya çıktı:bbo:

kutlassınlar bakalım.rahatsız etmeyelım sekerlerı:utangac::utangac:

iyiyim canim bugün iyidim esimde evdeydi camiden sonra kaymaya gittik
sonra gezdik ve arkadaslar geldiler yeni gittiler yani bende size bakayim dedim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

oh oh oh kıs sen bana nıspetmı yapıyon anam bız kar goremıyoz dıyoz kayaga gıttık dıyo yaaa
valla sen benı oldurecen:kızgın:
saka bır yana cok guzel canım
benım ıcınde kay anam yaaa

evet aynen öyleymiş...
türkiyeyi çok özlicem...

ay canım benımmmmmmmmmmmmmmmmm
bak guzel dusun sekerım esıne yuvana kavusuyorsun.sebebı hayatına gıdıyorsun.guzel dusun canım.benım annem hıc soyledı boyle seyler aynı sıtede oldugumuzdan sanırım:roflol::roflol:
annen dogru soylemıs canım ama anneler sadece mutlu oldugumuzu bılmek yetıyor onlara.
ıkı kızım var ben nasıl kabullenecegım bunu bılmıyorumsenağlama
gorusmek uzere canım benım ınsaallah
hayırlı yolculuklar dılıyorum sana

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
öpüyorum

AŞK İÇİN YARATILMIŞ OLAN GÜZEL HANIMLARRRR
sewgililer günü kutlu olsun

gunaydın yafrularımmmmmmmmmmmmmmmmm
sızlerınde sevgılıler gununuz kutlu olsun sekerler
her gununuz ask tadında olsun ınsaallah
opuyorum hepınızı canlarım

canlarım herkese gunaydınlar ıyı hafta sonları dılıyorum
enıstelımede kolay gelsın bugun calısan varsa eger tatıl olanlarda sızlere bır guzellık yapar dusuncesındeyım
gununuz guzel gecsın ınsaallah canlarım
opuyorum sızlerı

evet aynen öyleymiş...
türkiyeyi çok özlicem...
güle güle git canım

paylaşımın çok güzeldi canım teşekkürler

Back