• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

GÜNAYDINNNN

Cumatebrigi314.jpg

günaydın herkese ...gününüz mutluluk pıtırcıklarıyla dolsun..

bugünlerde cok cok heyecanlıyım...bir umudum var umarım hayırlısıysa olur:asigim:

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun..

* Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.

* Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım… Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım!

sekerler yarın esım evde oldugu ıcın ve kızımın yas gunu hazırlıgı yapacagım ıcın telıne mesaj olarak atmak ıstedıgım bır ıkı soz buldum.sızce nasıllar??

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

♥ Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

♥ SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI O KADAR COK SEVECEGIM KI BIR DAHA CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

♥ SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM!

♥ MAVILER GIYER BULUT OLURUM, YESILLER GIYER BAHAR OLURUM, BAKARSIN BIR GUN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥ SEVGILILER OPUSURKEN NEDEN GOZLERINI KAPATIR BILIR MISIN? CUNKU GOZLERIYLE DEGIL DE KALPLERIYLE GORMEK ISTERLER. YANI HISSETMEK ISTERLER. BEN DE SENI RUHUMUN DERINLIKLERINDE HISSEDIYORUM SEVGILIM CUNKU SENI COK SEVIYORUM. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

ınada bındırdıkce ınatlasır canım.
esımde senı sevıyorumu sureklı soylemez ama gun ıcersınde konusmalarda telde veya ev ıcınde bır su vs..bırsey ısterken hıtap olarak canım askım der.senı sevıyorumuda aklına estıgınde sarılıp sıkı sıkı oyle der.bende cok demem zaten.
cok cıvık ask ılıskılerı bana gore degıl.:roflol::roflol:
esım sozle soylemenın anlamı yok yaptıklarıyla gostermelı ınsan sevdıgını dıyor bencede cok dogru.davranıslarına ınsanlıgına bana yaklasımına el ustunde tutusuna bakıyorum evet soze gerek yok sevıyor dıye dusunuyorum
napacaksın seker bunlar boyle ıdare edecez artıkın aldık bıkere ıadelerıde yok:roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın canım önemli olan davranışlarıyla sevdiğini hissettirmesi ki bende bunu hissediyorum ama arada duymakta güzel.senin ki yine aşkım canım gibi sözler söylüyomuş miniğim ama benimki onu da pek nadir söyler:jeyyar:
bende senin gibi vıcık vıcık ilişki sevmiyorum.eşimin başkalarının yanında bana aşkım demesini istemem bende demem .benim bu isteklerim kendi evimizde ve özelimizde geçerlia.syinede dediğin gibi bunların iadesi yok idare edicez işte:roflol:
ben seve seve idare ederim onu:1hug:

ay valla dıkkat etmek lazım sekerler anında banlanıp kendı ıpımızı cektırmeyelım
ay valla kudururum sonra gıremezsem:delphin::delphin::delphin:
ınsaallah uzun surmez gelır aramıza.
:Saruboceq::Saruboceq:
haklısın minik yaa
bende canım kudururum sizsiz allah korusun tatlım
inş. dediğin gibi en kısa zamanda gelirler

a.s. çok güzel sözler canım saol

miniğim yazdıkların çok güzel :asigim:
birinide ben çalsam olurmu:utangac:
bu arada hepinize günaydın
hayırlı cumalara.s.a.s.
sanada günaydın mihribancıım
nabersin canım
günaydinlar herkese

günaydınnn bebişimmm

haklısın minik yaa

nabersin canım

günaydınnn bebişimmm

nabersin canim nasilsin

haklısın minik yaa

nabersin canım

günaydınnn bebişimmm

iyiyim canım
kızlarla ve temizlikle meşgulüm.bitmeyen görevlerimi yapıyorum yani:roflol:
umarım sen ve meleklerinde iyisinizdir

haklısın canım önemli olan davranışlarıyla sevdiğini hissettirmesi ki bende bunu hissediyorum ama arada duymakta güzel.senin ki yine aşkım canım gibi sözler söylüyomuş miniğim ama benimki onu da pek nadir söyler:jeyyar:
bende senin gibi vıcık vıcık ilişki sevmiyorum.eşimin başkalarının yanında bana aşkım demesini istemem bende demem .benim bu isteklerim kendi evimizde ve özelimizde geçerlia.syinede dediğin gibi bunların iadesi yok idare edicez işte:roflol:
ben seve seve idare ederim onu:1hug:

benıde seve seve ıdare edıyor sanırım askummmmmm:roflol::roflol::roflol:
evın huysuzu benımdırde bazen.
saka bır yana katlanılacak hıc bır seyı yok valla adam mum mum.oyle oluncada halıyle yuruyor hersey.:lepi::lepi:
haaaa erkekmı erkek odunluk varmı varrrrrrrr ama burda ıs kadına dusuyor anacıgım
ana madde odun bu degısmıyor ancak yontabılıyorsun oda kadının elınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim yazdıkların çok güzel :asigim:
birinide ben çalsam olurmu:utangac:
bu arada hepinize günaydın
hayırlı cumalara.s.a.s.

sagolasın canım benım
askolsun sekerım sızlerde kullanın dıye copy yaptım caldım zaten:roflol::roflol:
ıstedıgını alabılırsın bebegımmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydinlar herkese

gunaydın bebekkkkkkkkkkk nabersın bugun daha ıyısın ınsaallahhhhhhhh

haklısın minik yaa

nabersin canım

günaydınnn bebişimmm

amın canım ınsaallah
hem bagımlı yapıyorlar hemde ınsanı banlıyorlar hayır muadılıde yokkı anam yerıne onunla ıdare edelım:roflol::roflol::roflol:

benıde seve seve ıdare edıyor sanırım askummmmmm:roflol::roflol::roflol:
evın huysuzu benımdırde bazen.
saka bır yana katlanılacak hıc bır seyı yok valla adam mum mum.oyle oluncada halıyle yuruyor hersey.:lepi::lepi:
haaaa erkekmı erkek odunluk varmı varrrrrrrr ama burda ıs kadına dusuyor anacıgım
ana madde odun bu degısmıyor ancak yontabılıyorsun oda kadının elınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:

yontma işini 7 yıldır yapıyorum canım:roflol:
valla yontulmasa benimki yontulmazdıa.s
ben şunu öğrendim sabır ve birazda tatlı dille yontulmayacak erkek yok gibikaydirigubbakcemile5
ha tabi istisnalarda vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.allah öyle odunlarada akıl fikir versin diyorum:Saruboceq:

Back