• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydınlar diliyorum yafruşlaaarrr
güzel bir gün olsun herkese inşaallah canlarım
aşk dolu inşaallahhhhhh
:)
tanger bebekim yakalayamadınmı yafrummmm:)))
facede üyeysen ekle beni yafrum orda takılıyor kknın çoğu:)))
mihriban muckk bebekim seni seviyorum yafruşşşşşşş:)

nice-week_4-1.gif

günaydınlar diliyorum yafruşlaaarrr
güzel bir gün olsun herkese inşaallah canlarım
aşk dolu inşaallahhhhhh
:)
tanger bebekim yakalayamadınmı yafrummmm:)))
facede üyeysen ekle beni yafrum orda takılıyor kknın çoğu:)))
mihriban muckk bebekim seni seviyorum yafruşşşşşşş:)

bende seni seviyorum canımŞenizŞeniz
face takılıyosunuz burayı unutuyosunuz miniğim:olmaz:olmaz ama böylebenneyaptımki

net hastası melek anneleri hepinize güzel bir hafta diliyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

diyene bak biz hastayız ama en nazından topikleri karıştırmıyoz kısım sen kendine bak
gelmiş kocalar topiğinde melek annalarına güzel hafta diliyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende seni seviyorum canımŞenizŞeniz
face takılıyosunuz burayı unutuyosunuz miniğim:olmaz:olmaz ama böylebenneyaptımki

iyi akşamlar hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mihriban bebekim haklısın annemde gel bak senide bulaştıralım her gün kilolarca pirzola yedirelim sanada:roflol::roflol::roflol:

selam şekerler

iyiyim siz nasılsınız?

miniğim topik boş oluyo ki genelde biraraya gelip sohbet ettiğimiz yok hiç
:gitme:

selam şekerler

iyiyim siz nasılsınız?

miniğim topik boş oluyo ki genelde biraraya gelip sohbet ettiğimiz yok hiç
:gitme:[/QUOT
canım bende topik boş olduğu için diğer topiklere ve msj lara vuruyom gendimi bir gun hepimiz şu topikde buluşalım yahu..
kocişim aşkım...
dun gelen tlf faturamdakı kabarıklığın sinirinı unutmuş olcekki fransızca hocası tutmuş bundan sonra haftada 1-2 istegıme ve ilerlememe göre hoca gelıcekmiş eve bide yanına yardımcı bulmuş oda haftada 1 yada 2 kez gelıcekmiş benım istegime bağlı oh ne ala memleket şimdi ben bu kocayı sevmıyımde ne yapayım siz söleyın...
bende biraz yemek yapıp gönlünu hoş tutayım bari değilmi ama hadi ben kaçtım
....

Back