• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

Hayırlı akşamlar aşk hanımları....
Benim sebebi hayatım Fenerbahçenin maçını bekliyo içerde..:1shok:
Şimdi Kurtlar vadisine bakıyo..Bi yandanda sesleniyo'' Begooo ben biraz acıkdıııım''..erken yedik yaa...
Allah kabul etsin muharremin birinci günü olmasıyla ikimizde
oruçluyduk...Yarında inşaallah...Mihriban ,seninde rabbim kabul etsin
inşaallah canım orucunu..26 aralık yani 10.gün aşure günüdür canlar..
9,10, 11.günlrini oruçlu geçirmek çok sevapdır..günler kısa zaten çok şükür:Saruboceq:
Kendinize iyi bakın..kendinize de acıyın...bırakın kocişleriniz de ilgilensin kuzucuklarla..zoru görsünler..Herşeyi sırtınıza yüklemeyin
Çokda yüz vermeyin bee...bırakın onlar size pervane olsunlarkafamçokkarıştı
( Tecrübe konuşuyo:jeyyar::oklava:sengözlerimebaksanab

8

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar diliyorum canlarım
bego canım benim aynen katılıyorum seviyorsak köleliğe gerek yok bencede:)))
uğrunda köle olunacak biri varsa oda bizleriz ayolll:))
anne olarak eş olarak demi ama:)))
sabah sabah çok gaz vermeyim hadi sustum kaçtım
muckk herkeslere şekerlerrrrrr

22hi1.jpg

günaydın şekerler..
hayırlı cumalar...
melekcim sen nerde yasıyosun yurt dışı neresi...
aşkitoma küstum bu gun tavır yapcam ona hafta sonuda burda otururuz artık kös kös...

merhaba hanımlar
sağol begocum allah senin orucunuda kabul etsin canım
dediğin günlerdede büyük ihtimalle oruç tutacam hem borcumu ödemiş hem de sevaba girmiş olurum sevindim valla canımzemuszemuszemuszemus
ah ben kimseyi nazlamam canım hiç öyle bi yapım yok ama yinede anne olunca çok sorumluluk düşüyo insana
ne deyim allah yardımcısı olsun bütün kadınların:Saruboceq:

Kızlar .hayırlı gecelere geldim gele gele:içelim:
Bir yandanda kızım nescafe yaptı getirdi annesine..
Kız olsun çamurdan olsun bee...yerimseniben
Neler yaptınız bugün..Miniğim çok yorulmuş canııım....
Şevvalcim,Gülzeynoma acil şifalar geçmiş olsun arkadaşlarım..Aman H1 N1
DİKKAT!!! Az önce kar yağdı... istanbulun ilk karı....alkisalkisalkisAcayip yağmur yağdı bugün anlatamam...gök gürültüsü bi ara bayağ korkdum...
Biliyomusunuz kızlar,dün benim sebebi hayatım bana süpriz yapıp Çamaşır
kurutma makinası almış..Servis kurdu gitdi hemen....Kızdım ne gerek vardı diye ama bugün kullanınca aman bi hoşuma gitdi anlatamam..Büyük rahatlıkmış gerçekden..şutarafagittiŞimdi fiatları çok uygun kampanyadaymış..ilgilenen olursa şiddetle tavsiye ederim canlarım..Allah sizlerede nasip etsin inşaallah:Saruboceq:Bende bir şey olunca isterimki herkesde olsun:Saruboceq:Çocuklu kalabalık aileler için ne rahatlık..Önce kızdım sonra dua etdim kocacıma,aşkıma..Allah razı olsun o beni mutlu etdi rabbimde onu mutlu etsin,sıkıntılarını gidersin..AMİİİN...
ÇOK ÖPYRM SİZLERİ CANLARIIIM....MIŞILMIŞIL UYKULAR:1closedeyes:

Kızlar .hayırlı gecelere geldim gele gele:içelim:
Bir yandanda kızım nescafe yaptı getirdi annesine..
Kız olsun çamurdan olsun bee...yerimseniben
Neler yaptınız bugün..Miniğim çok yorulmuş canııım....
Şevvalcim,Gülzeynoma acil şifalar geçmiş olsun arkadaşlarım..Aman H1 N1
DİKKAT!!! Az önce kar yağdı... istanbulun ilk karı....alkisalkisalkisAcayip yağmur yağdı bugün anlatamam...gök gürültüsü bi ara bayağ korkdum...
Biliyomusunuz kızlar,dün benim sebebi hayatım bana süpriz yapıp Çamaşır
kurutma makinası almış..Servis kurdu gitdi hemen....Kızdım ne gerek vardı diye ama bugün kullanınca aman bi hoşuma gitdi anlatamam..Büyük rahatlıkmış gerçekden..şutarafagittiŞimdi fiatları çok uygun kampanyadaymış..ilgilenen olursa şiddetle tavsiye ederim canlarım..Allah sizlerede nasip etsin inşaallah:Saruboceq:Bende bir şey olunca isterimki herkesde olsun:Saruboceq:Çocuklu kalabalık aileler için ne rahatlık..Önce kızdım sonra dua etdim kocacıma,aşkıma..Allah razı olsun o beni mutlu etdi rabbimde onu mutlu etsin,sıkıntılarını gidersin..AMİİİN...
ÇOK ÖPYRM SİZLERİ CANLARIIIM....MIŞILMIŞIL UYKULAR:1closedeyes:

hayırlı olsun canım güle güle kullan
şu an için bana gerekmiyo evin peteklerine çamaşırı serince 5 dakkada kuruyuveriyokaydirigubbakcemile3 bu da büyük rahatlık oldu banaa.s

Back