''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyi aksmalar kızlarr..
benım mınık oğluşumda bir 14 aylık bıcı bıcı hiç susmuyo bıde esşim az kızdırısa tamam burdakı evlerde bıgarıp ses öle yankı yapıokı anlatamam yaniii......
(minikkuşlarım oğlum bak yasını geçtı zaman ne çabuk geçiyo değilmı fastayken pc basında sana ağlıyodum kocamı bırakıp turkıyeye gidiyorum dıyeee:))Şeniz
benım bal bademım kocam su an bana yemek yapıyo evlendiğimızden berı ılk kez oluyo bu ayrı kalınca öğrenmış mecburiyetten daha önce bilmıyodu hiçç kendı kendıne bu gun ben yapayım yemegı dedı ::: sasırdım yani ey aşk sen nelere kadirsın....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksmalar kızlarr..
benım mınık oğluşumda bir 14 aylık bıcı bıcı hiç susmuyo bıde esşim az kızdırısa tamam burdakı evlerde bıgarıp ses öle yankı yapıokı anlatamam yaniii......
(minikkuşlarım oğlum bak yasını geçtı zaman ne çabuk geçiyo değilmı fastayken pc basında sana ağlıyodum kocamı bırakıp turkıyeye gidiyorum dıyeee:)):1hug:
benım bal bademım kocam su an bana yemek yapıyo evlendiğimızden berı ılk kez oluyo bu ayrı kalınca öğrenmış mecburiyetten daha önce bilmıyodu hiçç kendı kendıne bu gun ben yapayım yemegı dedı ::: sasırdım yani ey aşk sen nelere kadirsın....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsın benim yaaaaaaaaaaaa
bitanem benim bak nasılda mazide kaldı o günler yaaa
evet canım hatırlamammı salya sümük ağlamalar acil doğumlara gidişlerin
vayyy beee görüyormusun nasılda büyümüş yakışıklı geride kalmış herşey
senin adına çok sevindim bitanem inan bundan sonra en kötü gününüz bugün ki gibi olsun inşaallahhhhh
bak kıs görüyonmu ayrılık yaramış eşine ohhh tadını çıkar canım bence:kedi::kedi::kedi:
ama dikkatte et fazla aşk tehlikelidir oğluş daha küçük haaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi:
muckk canım özletme kendini bitanem
mis kokulunuda benim için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı akşamlar Tangeeer...hepinize hayrlı akşmlr bacılarım..
Bir haftasonunu bitirdik. Yarın Pazartesi yine
Tanger sen gurbetdesin canım senin için üzülüyom gerçekden..Allah sabır versin,ayrılık zor dimi..Cidde havaalanına gelmişdim ben Medine'den..Aslında Ciddeye ozaman günü birliğine tur ayarlanmışdı ama gurup kabul etmemişdi..Ozaman dediğim iki yıl önceydi çokda olmadı..Siz meslek gereğimi orada bulunuyosunuz canım..Bebişin çok tatlı maşaallah bakdım resimlerne..Hayırlı evlat olsun inş..öpyrm onuopuyorumnanaktan
Kızlar Allah'a emanet olun çoook öpyrm hepinizi

tangerimmmm yafrummmmmmm denk gelemiyoruz bir yaaa(
muckk bebekini benim için annesi
begom canım iyi geceler sanada canım
aynen valla yaaa pazartesi sendromu yaşıyacak gibiyim sabah şimdiden halim yok
herkese iyi geceler kib kolay gelsin canlarım
byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Benim adım AŞK ......benim adıııım yanlızlııııııııııııııık
Sibel can'dan sizlere armağanım olsın kızlar.....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksamlar kızlar eşim işten bıraz geç geldı benımde bugun halım yok ancak girebildim nabersınız...
miniğim kuşum evet ya bı denk gelemedık...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…