''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

:)))))))yaz günü kış günü tutturuyoz bir bahane bakalım
:)))))
sevvale diyorsum sanal sürtük diye kendimde ondan aşağı kalmadım:))))))
büyükmü konuştum ne:)))
eeeeeee
melek nerde arkamdan konuşuyordu:)))))
gelsinde yüzüme desin bakemmmm
meleeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk yafrum gel bakem bana

Bende geldim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam ben niye takıldım buralara saat 10 da açtım leptabı Meleklere uğrayıp çıkayım dedim al sana......kaldım mı kaldım...beni kötü emellerinize alet etmeyin yav......kafamçokkarıştı anam bende yavru üç tane genelinizden bir fazlası var.Ben bide buralara takılırsam adam beni boşar beee
Zaten adım çıkmış evde leptap Bego.....
Gelelüüüm sebebi hayatımaa......aah ah o benim selvi boylum karizmatik erkeğim,kıskanç sinir küpüm........mavi gözlüm....ocakda 17 yi dolduracaz nasipse....o benim dayanağım...sırdaşım,babam annem bacım herşeyim...güven duyduğum tek yer...Hayatda en korktuğum şey onun ardına kalmak...rabbim ölümüde birlikde tatdırsın inşaallah..Korktuklarımızla sevdiklerimizle imtahan olmayalım inş....hoşçakalıııııın şekerler

klava:klava:klava:klava:klava:klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha yakalandın kıs günahımı alırkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

günahını almadım kamilece de tasdikledi evet orda diye lülülülülülü lülülülülülü

iyiyim şekercim sen napıyosun?

amin canım:Saruboceq:
topiğimizede hoşgeldin begocum allah mutluluğunu daim etsin canım

gelin artık miniğim doğru yola gelin topiklerimize gelin:roflol::roflol::roflol:
boşverin siz face falan burası daha güzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hiç güleceğim yoktuuuuuuuu
kıs ne kötü emelimize alet edecez seni seninde içinde varmış annem yaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
gel gel yafrum bak bizim mihribandada 3 kız var senden eksik değiliz yani 3 bebeli karuda burda geziyo:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım benimmm bu arada
boşver kıssssssss senin adın gene laptop begoya çıkmış burda çoğumuza sanal sürtük diyorum ben haberin varmı senin???:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mahalleliler ay ne hamarat karular evden çıkmıyorlar diyodur kesin ama biz sanal sürtüklüğü kimseye kaptırmaya niyetimiz yok
daha bu gördüğün ne ki bebekim benim pc 7/24 açıktır gelir gider bakar takılırım:roflol::roflol::roflol::roflol:
adam bile baş edemedide evlilik yıldönümünde rahatca her yere götür diye pcmi yeniledi notbook aldı geçen sene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
takıl bize hayatını yaşa annemmmmm gel sen:kedi::kedi:
bu arada nice senelere canım benim allah nice 17 seneler nasip etsin inşaallahhhhhhhhhh

günahını almadım kamilece de tasdikledi evet orda diye lülülülülülü lülülülülülü

iyiyim şekercim sen napıyosun?

hadi öyle olsun bakalım yafrummmmmmm
iyidir bebekim ne olsun valla ev iş yemek çocuklar sizler derken geçip gidiyor hayat
senden nabersin canım?

gelin artık miniğim doğru yola gelin topiklerimize gelin:roflol::roflol::roflol:
boşverin siz face falan burası daha güzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yaaa bencede valla topikcek coşmayı özledim toplayım bugün bu karuları da accık gülelim annem yaaa sende gel face arada bitanem yerimsenibenyerimseniben

Günaydınlar efeeeeeeeeeeeeeeem günaydınlaaaar....Gönderdim sebebi hayatımı( ay buda ne güzel söz miniğim canım nerden aklına geldikine bu söz yavv? SEBEBİ HAYATIMM....HIMMM vay anasına...) onlar bizim için ne derdi acep ?hoş böyle bi topik açmayı akıl bile etmezler ya..benimkinin işi olmaz sanalla...Ben öğrendim diye kıskanıyolülülülülülü
Arada girip gazteleri okuyu( iş olsun hehe) çok masum çok benimkisi....
Amaaan iş steresinden adamcağızımın saçları dökülmeye başladı bee..önü kelleşiyo valla...
Ooof sizle yazışırken kayınvalidem tlfn açtı tadım kaçtı...neşem söndü.mirmirmirmir
öpyrm hepinizi bacılar Allah'a emanet olun

günaydınnnn canımmm
hadi bakakım hayırlı işler sebebi hayatınada
sanada kolaylıklar diliyorum canım
aaa ben hep öyle seslenirim kocişime:kedi:
sebebi hayatım kocabebeğim minik kuşum(kızlar doğduktan sonra minik kuşlarım oldu)
daha neler var nelerde söylemeyim artıkınnnnnnnn:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
yafrum 17 sene olmuş evleneli sen saçları dökülmeye başladı diyon
ben aldığımda keldi adam olanlarıda beyaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçi ben bilerek aldım öyle ilerde başıma kakmasın saçımı ağarttın demesin diye:roflol::roflol::roflol:
aldığımda öyleydin deme hakkımı kullanıyom:roflol::roflol::roflol:
ne akıllı karuyum demi amaaaaaaaaaaaaaaaaananiknaniknaniknaniknaniknanik
salla canım yaa kaynana neymiş boşverrrrrrrr
takma kafana ne dediyse adı üstünde işte kaynana sevümsüz b.k böceklerikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

iyi akşamlar fıstıklar

safkan insan çok sevdiği eşinden, çocuklarından vazgeçebilir mi hiç?

ınsans evdıklerınden vazgecemes tebıkı melek ama bır kısıye saplantılı bıcımde baglanmakta dogru degıl bence
yanı olması gereken bu tabıı uygulayabılıyormuyum onu bılmıyorum ama allah kımseyı sevdıklerınden ayırmasın

amin canım:Saruboceq:
insan herşeyden ve herkesten vazgeçebilir ama evlattan asla:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…