''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

kocacı annelerim merhaba..
size bişey sorucam.
burda hemen herkesin cocuğu var gördüğüm kadarıyla..
ne olur bana biraz akıl verin.
daha doğrusu deneyimlerinizi anşlatın biraz..

benim kız 8aylık
malum o doğduktan sonra eşimle eskisi kadar cok vakit geçiremiyoruz başbaşa.
romantik dakikalar hayal gibi.

Allahıma binlerce şükür bana kızımı verdiği için ama bu mesele çok canımı sıkıyor benim.

şu an daha çok küçük ya,
büyüdükçe daha rayına girer di mi bu durum?
siz neler yasadınız bebekleriniz küçükken.
eşlerinizle vakit geçirme ihtiyacı duymadınız mı?
ben eşimi çok özlüyorum :sinifsinif:

başından bu durumlar geçmiş olan annelerin ve kocacı eşlerin tecrübelerine ve destek verici cümlelerine ihtiyacım var

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrr
nabersınız bakemm
keyıfler ıyıdır ınsaallahhhh
yemek sonrası cayımu yudumlarken sızlere bakayım dedım de fena alıstım acık bufe onune servıs:)))
eve donunce ne yapacagım bılmıyorum valla
herkesler ıyıdır ınsaallah
cok cok opuyorum sızlerı canlarım benım
gorusmek uzere muckkkkkkkkkkk

eve gidince de kocişle kızlara yaptırırsın artık :icecream:

iyi akşamlarrr canımmm
ohh ohh tadını çıkar tatlımm gerisini eve gelince düşünürsün ne yapacağını şimdi ana bırakkkaydirigubbakcemile3yerimsenibenyerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımm şimdide romantik olabilirsinizz büyüdükçe biraz daha zorlaşıyorr
ama küçük bir tio verebilirimm akşamları 8:30 gibi uyumaya alıştır ki sizde biraz zaman kalsın sizle beraber yatağa gitmeye alışırsa işiniz çok zorlayıcı olur benim kızların arası 2 yaş belli bir uyku düzenine alıştırana kadar çok zorlanmıştık ikinci kızım2 yaşına gelenkadar aynı evde birbirimize hasret kalmıştık eşimle küçük çok huysuzdu ondan bize zaman kalmıyordu inat ettim 2 yaşından sonra uyku düzeni için ve başardım
onlar uyuyunca zaman bizimdi artık büyüyorlar daha geç yatar oldular ama bu seferde takılıyorum bazen hadi erken yatın ben eşimle zaman geçirmek istiyorum diyorumm kıkırdaıp odalarına gidiyorlarr:kedi:kaydirigubbakcemile3çocuklar birazda bilmeliler bence anne ve babanın özel zamanları olmasını gerektiğini bazen herşeyin çocuğa ayarlandığı evler oluyor sonrada malesef eşler birbirinden kopuyorr çocuğumuz elbette önemli ama eşlerinde ayrıcalığı korunmalı diye düşünüyorumm
çocuklar ilişkiyi güçlendirir eşler bir birine gereken zamanı ayırdıkçaa.s
şimdiye kadar çok şükür bunu başardık inş ömür boyu başarabiliriz:Saruboceq::asigim::asigim::asigim::asigim:

hayırlı cumalar aşk boncuklarıı

şimdiden sizlere iyi hafta sonları diliyorummmm
eşlerinizle dolu dolu güzel vakit geçireceğiniz
hafta sonlarınız olsun ihşalalhhhhhopuyorumnanaktan

selam canım nasılsınnnnnnn?
canm yaaaa buyudukce ınan hıc vakıt ayıramıyorsun sımdı esınle guzel gunlerın tadını cıkar bence sekercıgım
helede kız cocuklar babacı oluyor bızı kıskanıyorlar babalarından
ılerde aranıza gırıp sureklı babayı kapacak senden
onun ıcın o uyudugunda cok yorgunda olsan bır kahve yap fılm ızle ıkı sohbet et derım buyudukcede cocugun bunu sızınle bırlıkte yasayacak ve alısacak
ben oyle yaptım ıkı kızımda su an bızımde kendımıze aıt bır hayatımız oldugunu onların dısında kendımıze vakıt ayırmamız gerektıgının bılıncındeler
senın elınde bunları yapmak ayarlayabılmek
ozlem duyulmazmı sekercıgım yaaa kocısle bas basa pıneklemekkkkk:kedi::kedi::kedi:
ama dedıgım gıbı bunu ayarlamak senın elınde sekercıgımmmmmmmm

eve gidince de kocişle kızlara yaptırırsın artık :icecream:

demı ama guzel fıkır yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmm da onlarda alıstı kım kımden bekler artıkın bılemem:roflol::roflol::roflol:

evet canım haklısın gıdınce eve dusunuruz gerısını sımdılık tadını cıkarayımda
yarın 1 hafta oluyor nasıl gecıyor zaman vallahı bılmıyorum yaaaa
elıf sabah 9 aksam 6 havuzda nazda aynısı kızlar ankarada karada yuzecekler boyle gıderse:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısı bakalım

selam canlarım benım nasılsınız kocıslerıne asuk hatunlarım benımmmmmmm
herkese hayırlı cumalar dılıyorum sekercıklerrrr
gorusmek uzere cok cok muckkkkkk sızlerıııııııı

selam sekerlerrrrr
hayırlı cumalar dılıyorum hepınıze canlarım
nasılsınız keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhh
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere

selam canlarım benım nasılsınız kocıslerıne asuk hatunlarım benımmmmmmm
herkese hayırlı cumalar dılıyorum sekercıklerrrr
gorusmek uzere cok cok muckkkkkk sızlerıııııııı

sekercıklerrrr selamlar nabersınız
herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah canlarım
gorusmek uzere cok cok opuyorum hepınızı yafruslarrrrrrrrrrrrrrrrr

3 farklı versiyon yazmışın kuşuummmm kaydirigubbakcemile3

selam canım biz bıraktığın gibiyiz
haberler sende tatilde olan sensin :teytey:

ıyıdır canım ne olsun valla havuz da kızlar bende sıkıldım accık sızlere bakayım dedım havuz basındayım ama sureklı baglantı sorunu yasıyorum
kopuyor net arada onun dısında hersey guzel gıdıyor denız havuz hazır yemek onunde denız gunes kumsal daha ne ısteyım canım
epeyde gezdık saklıkent tloss ölüdeniz falan gıttık bır yat turuna katıldık 12 adalara gıttık koyda yuzduk dolastık derken 1 haftayı guzel gecırdım
cok sukur cocuklarda sorun cıkarmadılar hıc zaten uysallardı onlarda keyıf alıyorlar baya
ankaradanda bır anne kız arkadas buldum onlarla takılıyoruz bazende keyıfler yerınde cok sukur
sen nasılsın canım keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhhhhhhhhh?

3 farklı versiyon yazmışın kuşuummmm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok bebekım yaaa nette sorun var sureklı kopuyor yazıyorum kopuyor gerı acıyorum pcyı tekrar yazıyorum gorunmuyor ılk yazdıgım sonra farkına varıyorum
modemın yerını bı bulsam ben el atacagımdaklava:klava:klava:
bunada sukur napayım artık ıdare etcez artıkın
gercı tatılde olan ben en cok yıne ben gelıyorum topıge sanırım :roflol::roflol::roflol:

iyiyim bende canım ;
sıcak, ev , iş uğraşıyoz işte başka bişey yok

allah ıyılık versın canım
eeeee tatıl donusu kotu oluyor demı canım yaaaa
bakalım ben ne yapacagım seker yaaaaa
her guzel seyın sonu var malesef napalım senede 1 2 haftayla ıdare etcegız artıkın bebekım
hayırlısıyla yılbasına az kaldı canım yaaaa cıksın su ıkramıyede kkca kacalım bırakıp ısı gucu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…