• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyi gecelerrrrr günaydın diyemedim bari iyi geceler diyeyim dedimm
dr gitmem gerekiyordu sabah erken çıktık aşkımla uzun zamndır ilkkez başbaşa yolculuk yaptık
bi yerde oturup yemek yiyip geldikk kızlar ah etti galiba dr iğne versin diye :))))))))))))))))))))))

allah ıyılık versın canım
eeeee tatıl donusu kotu oluyor demı canım yaaaa
bakalım ben ne yapacagım seker yaaaaa
her guzel seyın sonu var malesef napalım senede 1 2 haftayla ıdare etcegız artıkın bebekım
hayırlısıyla yılbasına az kaldı canım yaaaa cıksın su ıkramıyede kkca kacalım bırakıp ısı gucu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
offff miniğim hep diyosun bizi ümitlendiriyosun sonra bişey yokmafoldumben
artık çıksın şu ikramiye de topikçe rahatlayalım zemuszemusher birimize bir hizmetçi aşçı falan gönder canım:roflol::roflol:
iyi gecelerrrrr günaydın diyemedim bari iyi geceler diyeyim dedimm
dr gitmem gerekiyordu sabah erken çıktık aşkımla uzun zamndır ilkkez başbaşa yolculuk yaptık
bi yerde oturup yemek yiyip geldikk kızlar ah etti galiba dr iğne versin diye :))))))))))))))))))))))

geçmiş olsun canım

1169.gif
günaydınnnnn
1169.gif

mıhrıban bebemm soz kız valla yılbasında cıksın hepınızı gorecem yafrusummmmmmmmmmmmmm::))))
ıyı geceler yafruslarrrrrr
ask dolu bır gece dılıyorum hepınıze kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi pazarlarr şekerlerrr
nasılsınızzz
ben sebebi hayatıma kızgınım birazz karar verdim 3 gün küstüm azcık düşünsün bakalım neden diye
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

ıyı aksamlar canlarım hepınıze
nasılsınız keyıfler ne alemde
kamılem bebegım hayırdır canım benım enıste canını sıkmıs sanırım
sıkma canını yafrusummmmmmmmm
yardım lazımmı gelelım topıkcekkkkkk:oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ıyı aksamlar canlarım hepınıze
nasılsınız keyıfler ne alemde
kamılem bebegım hayırdır canım benım enıste canını sıkmıs sanırım
sıkma canını yafrusummmmmmmmm
yardım lazımmı gelelım topıkcekkkkkk:oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ne iyi olur valla gelin bi güzel oklavaları çekelim belki aklı başına gelir :oklava::oklava::oklava:gerçi oklavala gelecek akıldan da hayır gelmez yaÇok üzgünüm çoookidare ederiz artık:mymeka:
bu sefer suskunluğumu devreye soktum bakalım farkedebilecek mi
düzelmezse bişeylerr eski beni çok arar artık kendisi bilir canımm :delphin:

ne iyi olur valla gelin bi güzel oklavaları çekelim belki aklı başına gelir :oklava::oklava::oklava:gerçi oklavala gelecek akıldan da hayır gelmez yaÇok üzgünüm çoookidare ederiz artık:mymeka:

ne oldu kamilecim iyice kızmışsın enişteye
sıkmasın canını senin enişteyerimseniben
biz melek anneleri çok özeliz değerimizi iyi bilsin kocişler demi:umursamaz::umursamaz:

hadı bakalım canım hayırlısı
tabıkı canını sıkan olursa ıllahı tepkını verecek karsındakının anlamasını saglayacaksın
desteklıyorum bebegım senı arkandayım ama cok da uzatma cunku erkekler vurdum duymazlar yıne bız kadınların canı sıkılır kusluge dayanamaz kendımıze ederız
dengeyı ayarlamak gerek

Back