- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.521
Bende evdeyim kk'yı dolaşıyorum, aslında işlerim var ama canım yapmak istemiyo kaydirigubbakcemile2 benimki de çalışıyor canım ya yarın çalışmaması için dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq:
selamlar canlarım benım
guzel bır hafta sonu dılıyorum herkese
gununuz aydın ve ask dolu olsun ınsaallah
ogleden sonra cıkıp dolasalım accık dıyoruz kucuk hanım uyanınca
gorusmek uzere hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkk
bende evi süpürdüm sildim şimdide toz alıcam ama benimde canım hiç iş yapmak istemiyo
bende kk de dolaşıyorum senin gibikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Bende zorlada olsa yaptım işleri -tatlicadiarzu- şimdide yemek yapıyorum cokacimcoook kk' ya uğramadanda edemedim kaydirigubbakcemile3 Şimdi bir kahve iyi gideristeyen varmıııı???
ayyyyyy çok yoruldummmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- sabah sabah kalktım kenar köşe temizlik yaptım. yemeğimi yaptım. çiçeklerimi suladım. balkonumu yıkadım. makinaya çamaşır attım. kociş ve kayınvalidemle gezmeye gittik. şimdi geldim yemeği ısıtıyorum masayı hazırlıyorum size bakim dedim. öpüyorum hepinizi tatlişkolarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mihribancım sende bendensin kuşummmm kaydirigubbakcemile3 hem aşık hem hamarat hatunlarız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpüyorum seni canım opuyorumnanaktan
sağol canım da yok ben hamaratlık konusunda iddaalı değilim kaydirigubbakcemile3
ama 3 çocukla tembellikde yapamıyo insan bu da bir gerçekvereliniortak
iyi geceler hanımlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
günaydınlarrrr aşk kadınları nasılsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkes sebebi hayatı ve melekleriyle beraber galiba
bende kocişime işe gönderdim, çamaşırlarımı topladım
aldım çayımı geldim
sanada günaydın canım
benim kociş gece çalıştı canım bugünde işe gidecek ama yarın ve obürgün evdezemuszemuszemuszemus
inşallah bizde 2 gün acısını çıkarıcaz gezip dolaşıcaz canımhihoyyythihoyyyt
selam arkadaşlar opuyorumnanaktan bizde sabah erkenden kalkıp annemlere kahvaltıya gittik. şimdi eve geldik. aşkım tv izliyor formula var ya bende size bakayım dedim zemuszemus zemuszemus
kaçak hemşom benim napıyosun?
iyidiri hemşommm sen napıyosun bakalım? gezdim geldim size bakayım dedim kaydirigubbakcemile3
bende temizlik yapıcam tembellik edip oturuyorum
kocişim dün biraz süpürmüş sağolsun kaydirigubbakcemile3
aman aman nazar değmesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimkide arada açıyo artık süpürgeyi. bütün gün evde adam sıkılıyo. ama hiç süpüremiyo kaydirigubbakcemile3 ben bidaha süpürmek zorunda kalıyorum içim rahat etmiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki de doğru düzgün süpürmemiş zaten
öğlen arkadaşlar gelcekti ben sabah yokum diye süpür demiştim
süpürmüş, çamaşır mak. çalıştırmış
ama arkadaşlar gelmedi süpürdüğüyle kaldı :roflol:
bugün temizlik yapçaktım ama hiç halim yok mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?