• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

aman aman nazar değmesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimkide arada açıyo artık süpürgeyi. bütün gün evde adam sıkılıyo. ama hiç süpüremiyo kaydirigubbakcemile3 ben bidaha süpürmek zorunda kalıyorum içim rahat etmiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimki de doğru düzgün süpürmemiş zaten
öğlen arkadaşlar gelcekti ben sabah yokum diye süpür demiştim
süpürmüş, çamaşır mak. çalıştırmış :nazar:
ama arkadaşlar gelmedi süpürdüğüyle kaldı :roflol:
bugün temizlik yapçaktım ama hiç halim yok mirmirmirmir

oh ne güzel hanımlar eşleriniz azda olsa yardım ediyormuş benimki hiç karışmaz ev işine
gerçi siz çalışıyorsunuz eşlerinizin size yardımcı olması şarta.s

aman boşver yat dinlen canım yaaa yarın işten gelince yaparsın yavaş yavaş. hava sıcak zaten insanın kıpırdayası olmuyor :delphin: :delphin:

öyle canım ya burasıda çok sıcak
benimde içimden hiç iş yapmak gelmiyo.gerçi fazla işimde yok.
kaç gündür sürekli sil süpür toz al cam sil derken farkına varmadan çok iş yapmışımkaydirigubbakcemile3

oh ne güzel hanımlar eşleriniz azda olsa yardım ediyormuş benimki hiç karışmaz ev işine

benimki de işten çıkınca yavaş yavaş başladı canım yaa. yoksa nerdeee elini bile sürmez. ben erkeklere yakıştıramıyorum temizlik yapmayı falan. zaten beceremiyorlar da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öyle canım ya burasıda çok sıcak
benimde içimden hiç iş yapmak gelmiyo.gerçi fazla işimde yok.
kaç gündür sürekli sil süpür toz al cam sil derken farkına varmadan çok iş yapmışımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım yaa aynen öyle oluyor. bi de yaz geldi şimdi kapı cam açık her yer toz oluyor. hergün silmek gerekiyor. bi bakıyosun tüm zamanını temizlik yapmakla geçirmişsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimki de işten çıkınca yavaş yavaş başladı canım yaa. yoksa nerdeee elini bile sürmez. ben erkeklere yakıştıramıyorum temizlik yapmayı falan. zaten beceremiyorlar da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyle ellerine yakışmıyo canım.aslında benim kociş çok beceriksizde sayılmaz ama tembel alışmış yapmaz ev işi perde astığına ağır eşyaları kaldırdığına seviniyorumkaydirigubbakcemile3ne yapıyım bu kadarına şükürdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım yaa aynen öyle oluyor. bi de yaz geldi şimdi kapı cam açık her yer toz oluyor. hergün silmek gerekiyor. bi bakıyosun tüm zamanını temizlik yapmakla geçirmişsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet defnecim yazı bu yönden sevmiyorum :1no2:her taraf açık olunca ev acaip tozlanıyo yerler mobilyalar.benimde en sevmediğim iş toz almak benneyaptımkimaalesef yazında bunu hergün yapmak zorunda kalıyoruz:kızgın:

öyle ellerine yakışmıyo canım.aslında benim kociş çok beceriksizde sayılmaz ama tembel alışmış yapmaz ev işi perde astığına ağır eşyaları kaldırdığına seviniyorumkaydirigubbakcemile3ne yapıyım bu kadarına şükürdelikafadulden :

bizim komşunun bi kocası vardı camları silerdi kapıların önlerini yıkardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komik oluyor öyle yaaa dediğin gibi perdeleri assın mobilyaları kaldırsın yeter valla kaydirigubbakcemile3

evet defnecim yazı bu yönden sevmiyorum :1no2:her taraf açık olunca ev acaip tozlanıyo yerler mobilyalar.benimde en sevmediğim iş toz almak benneyaptımkimaalesef yazında bunu hergün yapmak zorunda kalıyoruz:kızgın:[/QUOTE .!.:
hep kış olsa keşke sevmiyorum yazı hiç Mihribancımm. bi de ben çalışıyorum her akaşam toz almak çok zor oluyo. almasan biri geliveriyor ev rezil gibi :delphin:

Son düzenleme:

kırk yılda bi defa yaptı işte canım, onu da gece yatana kadar 50 kere, sabah ta işten arayarak 50 kere söyledim öyle yaptı kaydirigubbakcemile3

aslında öğrenciyken çok temizdi ama şimdi ben varım nasıl olsa mafoldumben

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iyidir valla sen nasılsın bakalım?

iyi pazarlar kamilececim sen nasılsın?
yin kocişleri çekiştiriyoruz opuyorumnanaktan
iyiyim canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,sadece gözlerim şiş şiş alejim varda azdı biraz:jeyyar: geziyorum sinir oluyorum kendi kendime
kociş beni daha fazla böyle görmesin diye arkadaşlarıyla pikniğe yolladım:roflol::roflol:
benimkide hayatta iş yapmaz hepsi aynı model sayılır aman huzurumuz yerinde olsun da tek bu sorun olsun dimi şekerlerryerimseniben

iyiyim canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,sadece gözlerim şiş şiş alejim varda azdı biraz:jeyyar: geziyorum sinir oluyorum kendi kendime
kociş beni daha fazla böyle görmesin diye arkadaşlarıyla pikniğe yolladım:roflol::roflol:
benimkide hayatta iş yapmaz hepsi aynı model sayılır aman huzurumuz yerinde olsun da tek bu sorun olsun dimi şekerlerryerimseniben

evet tatlım önemli olan huzurumuz yerinde olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bizim komşunun bi kocası vardı camları silerdi kapıların önlerini yıkardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komik oluyor öyle yaaa dediğin gibi perdeleri assın mobilyaları kaldırsın yeter valla kaydirigubbakcemile3

hep kış olsa keşke sevmiyorum yazı hiç Mihribancımm. bi de ben çalışıyorum her akaşam toz almak çok zor oluyo. almasan biri geliveriyor ev rezil gibi :delphin:
öyle canım dün gece misafirim vardı salonun perdesini yıkadım ütülemeden eşime takdırdım.kadın lafın arasında ben ütülemeden takmam demezmi inan kendimi kötü hissettim 3 çocukla kolaymı sanki tül ütülemek.sırf bu yüzden ütü istemeyen perde diktirecem:kızgın:
benim kociş cam silecek kapı önü yıkıcak düşünemiyorum bile canımkaydirigubbakcemile3
kırk yılda bi defa yaptı işte canım, onu da gece yatana kadar 50 kere, sabah ta işten arayarak 50 kere söyledim öyle yaptı kaydirigubbakcemile3

aslında öğrenciyken çok temizdi ama şimdi ben varım nasıl olsa mafoldumben

anladım canım aslında sizin eşlerinizin daha çok yardım etmeleri gerek sizde gün boyu dışardasınız sonuçtaa.s
canım bende evde yolluk halı ne varsa yıkadım sadece 2 büyük halıyı eşime bıraktım.inan üstüne yatmasın diye 2 haftadır bunları yıkıcan diye söyleyip duruyorumkaydirigubbakcemile3bakalım yıkayacak mıCADIARZU

geçmiş olsun kamilecim kendine dikkat et canım
öyle canım ya bu da kusur kalsın ne yapalım zaten bir insanı değiştirmek çok zora.s
bizde şansımızı fazla zorlamayalım demi:roflol:

gnydn010zx8.jpg

Back
X