- 13 Şubat 2008
- 2.871
- 0
- 156
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.121
pazartesı sendromumu yasıyoruz sekerlerr
kocıslerı unuttuk sanırım kımsecıkler ugramamıs topıgımıze
bende kacıyorum ders bası yapayım artık kızları yatırayımda
opuyorum hepınızı yafrular kolaylıklar dılıyorum herkesleree
SELAM HANIMLARR a.s.
BEN DEMEYEYİMDE KİM DESİN O BENİM SEBEBİ HAYATIM DİYEE :asigim:
Akşam yürüyüşe çıktık kocişimle hamileyim diye yürüyoruz bir haftadır
3 tane köpeğin kavgası arasında kaldık bi ara şaşırıp bize döndüler benim kocişim hemen beni arkasına çekti sper etti kendini ALLAH'tan araba geçi yanımızdan köpekler o sinirle onun arkasına takılıp gittiler
kuzum benim bide beni sakinleştirmeye uğraştı.
Geçen sene bi arkadaşında başına geldi eşi çocuğu eve giderken köpek saldırmış eşi kaçıp gitmiş bu yavrum çocukla kalmış hemen aklıma o geldiklava:
Çok şükür kazasız belasız atlattık.
SELAM HANIMLARR a.s.
BEN DEMEYEYİMDE KİM DESİN O BENİM SEBEBİ HAYATIM DİYEE :asigim:
Akşam yürüyüşe çıktık kocişimle hamileyim diye yürüyoruz bir haftadır
3 tane köpeğin kavgası arasında kaldık bi ara şaşırıp bize döndüler benim kocişim hemen beni arkasına çekti sper etti kendini ALLAH'tan araba geçi yanımızdan köpekler o sinirle onun arkasına takılıp gittiler
kuzum benim bide beni sakinleştirmeye uğraştı.
Geçen sene bi arkadaşında başına geldi eşi çocuğu eve giderken köpek saldırmış eşi kaçıp gitmiş bu yavrum çocukla kalmış hemen aklıma o geldiklava:
Çok şükür kazasız belasız atlattık.
Selam kızlar nasılsınız. Ben ölüyorum yorgunluktan -tatlicadiarzu- sabahtan beri temizlik yapıyorum şimdi bitti. kafamçokkarıştı Daha yemek yapacağım ne yapacağım onuda bilmiyorum, ooff oofff yemeği düşünmek yapmaktan daha çok yoruyo beni. :uhm:
Neyse hepinizi öpüyorum byyee a.s.
kolay gelsin sana canım
öyle valla ne yapacağını düşünmek insanı daha çok yoruyo.özelliklede benimki gibi eşin yemek seçiyosa:jeyyar:
ah bu dertden bende muzdaribim ah:çok üzgünüm:
ben bugün eşimin hayatta itiraz edemiceği bi yemek yapıyorum, et pişiriyorum etobur kocama
hergün annem derdi ne yemek yapayım, off anne derdik ne istiyosan onu yap, yapınca da yemezdik beğenmediğimiz yemek olunca
kocalar çıkartıyo şimdi acısınıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?