- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.161
sağol minik kuşum benimmmm dertler çok bitmiyor. önemli olan sağlığımız yerinde olsun kocişlerimiz ile huzurumuz yerinde olsun gerisi yalan. artık daha çok görüşeceğiz inş bitanem.
canım benım hayatta bazı seyler can sıkacakkı saglıgın huzurun ve bıze mutluluk verenlerın degerını en onemlısı kendı degerımızı bılelım
hayatta oncelıklerı ve senın ıcın degerlı olanları sırala gerısının canını sıkmasına ızın verme
ben oyle yapıyorum
benı dusunmeyen canımı sıkanları ben gormezden gelıyor gerekırse hayatımdan cıkarıyorum mutlu oluyorum
en guzelı saydam muamelesı yapmak boylelerıne
kımseye haddınden fazla deger vermekı kendı degerını kaybetmeyesın canım benım
oncelık sensın hayatın ve sonra senın deger verdıklerın
dunyaya bır kere gelıyoruz degılmı?
ınsaallah canım gorusmek uzere bebegım
kıb opuyorum senı
ıyı hafta sonları dılıyorum
günaydın arkadaşlarrrr Şeniz uzun süredir aranıza katılamıyordum sıkıntılı günler yaşıyorum. hepiniz iyisinizdir umarım. öpüyorum hepinizi Şeniz
günaydınnn
güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyleee
bugün benim sebebi hayatımın doğum günü
Varlığın varlığım,sebebin sebebim,niyetin niyetimdir,yanımdasınya bundan ötesi yok.Sevmeyi sevilmeyi hakeden yüreğinle hayata hoşgeldin.Doğum günün mutlu olsun!... :asigim::asigim::asigim::asigim:
günaydınnn
güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyleee
bugün benim sebebi hayatımın doğum günü
Varlığın varlığım,sebebin sebebim,niyetin niyetimdir,yanımdasınya bundan ötesi yok.Sevmeyi sevilmeyi hakeden yüreğinle hayata hoşgeldin.Doğum günün mutlu olsun!... :asigim::asigim::asigim::asigim:
İnş. önemli birşey değildir cnm seni görmek güzel. a.s.
Herkese selam kızlar güzel bir pazar diliyorum.[/COLOR]
selam kızlar nasılsınız bende yürüyüşten geldim şimdi dinleniyorum temmuza kadar 10 kilo vermem lazım sizlerde iyisinizdir inşallah
aminnnn:Saruboceq:canım teşekkürlerrrrŞenizŞenizŞenizeniştemizin doğumgünü kutlu olsun canımmmmm. Rabbim kocişine uzun ömürler versin inş :Saruboceq:
selam canım çokkkk sağoll a.s. a.s.
aminnnn:Saruboceq:canım teşekkürlerrrrŞenizŞenizŞeniz
e nasılsın şekercim seni yeniden burada görmek negüzel özlemiştikkk:1hug::1hug:a.s.a.s.
inş eniştem en kısa sürede işe döner canım,eltini boşver görmezden gel şekercim o düşünsün,anneciğine geçmiş olsun canım acil şifalar rabbimdeninş:Saruboceq::Saruboceq:sağol canımcımmmmm bende sizi çok özledim :1hug: :1hug: :1hug:
valla iyi olmaya çalışıyorum canım. dünya işleri koşturup duruyorum. eşim işten ayrıldı 3 hafta oldu. durumlar baya kötü anlayacağın. bi de şirkette sorunlarım var. eltimle sorunlarım var. annem hasta. herşey üstüste geldi :çok üzgünüm: neyse düzelecek inş herşey :Saruboceq: sen nasılsın kuzucukların nasıl?
inş eniştem en kısa sürede işe döner canım,eltini boşver görmezden gel şekercim o düşünsün,anneciğine geçmiş olsun canım acil şifalar rabbimdeninş:Saruboceq::Saruboceq:
kendini çok üzme olurmu canım herşey olacağına varıyor,inş herşey en kısa zamanda
düzelir inş canımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim cadılarda iyi çok şükür,bizde okul ev arasında aynı canımm birtek yazzz geldi sonunda buraya
bu çiçekler senin içina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim canımmmmteşekkür ederimmmmmmmm bitanemmmmmmm bunlar da senin için a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
öyle oldu değil mikaydirigubbakcemile3aman olsun şekercimmm :1hug:körler sağırlar birbirlerini ağırlar oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
istediğin çiçek olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.bende isterim çiçek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?