''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

merhaba mihribancım tekrar
eşlerimiz sağolsunlar yine
bu topiğe yazabildiğimize, o benim sebebi hayatım diyebildiğimize göre iyi eşlerimiz var
bir derdim var topiğini falan okuyorum bazen ne hayatlar, ne evlilikler var
huzurumuz olsunda hediyeler olmasada olur napalım
Allah onların eksikliğini göstermesin :asigim:
yuvarlanıp gidelim böyle :roflol::roflol:

hedıye dedıgınız dedır seker yaaa bosverın
gonuller bır olsun ınsaallah sekerlerrr
yapı olarak bızım erkekler accık yontulmamıslar ama yontulmaya musaıtler sekercıkler bunu unutmayın
ve yıne bu erkeklerı bız yetıstırıyoruz anneler bunlara zamanında onem vermeyıp cocuklarımıza hedıyelesmeyı ogretmeyıp ılerde sevdıklerıne ve ozel gunlere degerı asılamazsak bugun bu sekılde sıkayetler duyarız.
hangımızın cocuklugunda her sene yas gunumuzu kutladı aılemız.partı yapıp hedıye alıp hazırlıklar yaptı.cogumuzunkı yapmadı.sahsen ben yasamadım.eeee boyle bır hayattan gelen bır erkege evlenınce bana hedıye al ozel gunumuzu hatırla demek mumkun degıl cunku gormedı yapamaz.
bız bayanların yapısında var bunlarda su an yapıp onemsıyoruz ama onlar oyle degıller.
ay cok bılımsel konustum yıne:))))))))))))))))))))))))))
neyse sekerlerrrrr sabah sabah derın konulara gırmeyelım.
herkese guzel bır gun dılıyorum yafrular
ask dolu gunler sızlerın olsun ınsaallah canlarım
gorusmek uzere

çok haklısın minikcimm
bu açıdan bakmıyoruz bazen herşey bizim istediğimiz gibi olsun istiyoruz
ama herzaman mümkün olamıyor ki
çok şükür sevdiğimiz ve sevildiğimiz insanlarla beraber yaşıyoruz gerisi boş
allah mutluluğumuzu bozmasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mutsuzluklar yaşayanlara da kolaylık ve mutluluklar nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ya.ben hep diyorum bir insanın sadece eksilerini değil artılarınıda görmeye çalışmalıyız
sonuçta hiçkimse kusursuz değilki :1no2:
eşimi tartınca artılarının eksilerinden daha fazla olduğunu gördüm.o yüzdende onu çok seviyorum ve olumsuz yönlerinide elimden geldiğince yumuşatmaya çalışıyorum:asigim:a.s
haklısın miniğim aslında erkeklere bu incelikleri biz kadınların önce anne olarak öğretmemiz lazım ama maalesef eskiler hiç önemsememişlerki böyle konuları.
o yüzdende erkekleride fazla suçlamamalıyız bazı konularda
şimdi bu öğretme görevini ben üstlendim.ben eşime diyorum şöyle yap böyle yap diyekaydirigubbakcemile3eşim geçen gün bana bırak bir kerede ben içimden geleni yapayım dedi.bende hatırlatmasam senin bişey yapacağın yok dedim.bu seferde ters ters bana baktı.
galiba o kadarda odun değilim demek istedi:roflol:
şimdi sesimi çıkarmıyorum bakalım anneler günü için ne yapacakkaydirigubbakcemile3

YALNIZLIĞA dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,

Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
:asigim:

Can YÜCEL

Herkese kusursuz bir aşk diliyorum. Gününüz aydın olsun şekerler... a.s. a.s. a.s.

çok güzel bir şiir canım çok beğendim
gerçekten yalnızlık zor allah kimseyi bir başına bırakmasın:Saruboceq:
amin canım

Harika Ders !!!!!!!!

Resimdeki kız Katie Kirkpatrick; 21 yaşında… Yanındaki 23 yaşındaki nişanlısı Nick.
Fotoğraf 11 Ocak 2005 tarihinde ABD’deki evlilik törenlerinden hemen önce çekildi.
Katie ölümcül bir kanser ve günün bir çok saati ilaç alıyor.
Resimde, Nick onu bir çok kemo(terapi) seanslarından birinde birinde onu beklerken görülüyor.

Tüm ağrı, organ yıpranmaları ve morfinlere rağmen Katie evliliğinin her detayı ile kendi ilgileniyor ve devam ediyor.
Elbisesinin hergün oluşan kilo kaybına göre bir kaç kez ayarlanması gerekti…

Partideki alışılmadık bir aksesuar da, Katie’nin tören ve resepsiyon sırasında kullandığı oksijen tüpüydü…
Resimdeki diğer çift Nick’in ebeveynleri. Oğullarının tatlı lise aşkı ile evlendiğini görmekten heyecanlılar.

Katie tekerlekli sandalyesinde oksijen tüpü ile, kocası ve arkadaşlarının söylediği şarkıyı diliyor…

Resepsiyon sırasında Katie’nin ara sıra dinlenmesi gerekti… Ağrı onu uzun sure ayakta durmasına izin vermedi.

Katie evlilik gününden 5 gün sonra öldü. Çok zayıf ve hasta bir kadının yüzündeki bir tebessümle evlendiğini görmek bizi düşündürdü…
Ne kadar sürdüğü önemli değil; Mutluluk erişilebilir…

Yaşamlarımızı karmaşık hale getirmeyi bırakmalıyız…

Hayat kısa

Kuralları Yık

hemen affet

tutkuyla öp, dürüst sev

içten gül

Ve gülümsemeyi asla bırakma…

hayatın ne kadar tuhaf olduğu önemli değil

hayat her zaman katılmayı beklediğimiz bir parti değil

Ama burada bulunduğumuz sürece gülümsemeli ve,

şükretmeliyiz ALINTIDIR.......

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
guzel bır gun ve hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah
hayırlı cumalar olsun canlarım.
maıle olarak gelmıs ve cok begenerek okudugum bı yazıyı sızlerle paylasmak ıstedım
ama resımlerı yok onuda yazıları okurken hayal edebılırsınız sanırım
sevgıyle askla dolu guzel bır omur sızlerın olsun ınsaallah

günaydınlar kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepinize
miniğim hikayen bana tanıdığım birini hatırlattı(
bi komşumuz vardı kanser olmuştu evlilik öncesi öğrenmişti
ama eşi demişki bir gün dahi olsa seninle evli olmak istiyorum
evliliklerinin 1. yılına varmadan kız hayatını kaybetti malesef (

ay canım benım yaaa
rabbım mekanını cennet kılsın ınsaallah
cok acı bısey yaaa
off offf
basınız sagolsun canım benım sızlerınde

hayırlı cumalar hanımlar
aşk sağlık huzur dolu birgün hepimizin olsun:asigim::asigim::asigim:
miniğim hikayen beni çok duygulandırdı.emeğine sağlık canım
elsecim komşuna çok üzüldüm canım.allah rahmet eylesin ama bu zamanda böyle aşkların var olduğunu bilmek insanı umutlandırıyo
yinede allah sevenleri ayırmasın kimseye böyle acılar yaşatmasın...amin:Saruboceq:

Cuma Duası
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

ılahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. ıslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim ıslam dinidir. Dinimin ıslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. ılahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

ılahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…