''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

sekerler kızım uyandı hadı ben kactım corba ıcelım bır kucuk cadıyla sonra ablamız uyanıncada gıdecegım ısım var.haydı gorusmek uzere sekerler byeeee

gunaydınlar sekerlerrrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
gununuz aydın olsun ınsaallah
else bebegım sagolasın canım amın ınsaallah hepımızın yuzunu guldursun rabbım

allah iyiliğini versin miniğim :roflol:
35 öpücük bakiyesi mi varmış kadının:roflol:

ya hanımlar bugün ne oldu buraya
bir tek ben uğramışım nerdesiniz sizler bakalımklava:
aşık hatunlar biraz bırakın kocişlerinizide arada burayada uğrayınkaydirigubbakcemile3

merhabalar benim ki daha kociş değil ama ALLAH izin verirse olucak .evet benim sevgilimde benm sebebi hayatım herşeyim onu çok seviyorum iyi ki var .ALLAH hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

ya hanımlar bugün ne oldu buraya
bir tek ben uğramışım nerdesiniz sizler bakalımklava:
aşık hatunlar biraz bırakın kocişlerinizide arada burayada uğrayınkaydirigubbakcemile3

ben burdayım mihribancım
nasılsın canım

merhabalar benim ki daha kociş değil ama ALLAH izin verirse olucak .evet benim sevgilimde benm sebebi hayatım herşeyim onu çok seviyorum iyi ki var .ALLAH hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

hoşgeldin asgd
Allah tamamına erdirsin inşallah
sevdiğinden ayırmasın rabbim
bende eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra evlendim:asigim:

olsun sekerrr gel gel sende gel
hosgeldın canım hayırlısı olsun hakkınızda ınsaallah
amın canım benım ınsaallah darısı basınıza

ıyı aksamlar sekerlerrrrrr
kocısımle bugun bır kahve ıcıp oturacagım gunlerdır ılgılenememıstım arkadasın ıslerıne kosturmaktan
sızlere ıyı aksamlar dılıyorum opuyorum sızlerı ask hatunlarım benımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…