- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.621
sorma mihribancim millet gunaydin ii gunler ii geceler dio baska bisi demiyo
evet yaa valla topıgımız tekmıl getırıp kacar oldu
senağlamasenağlamasenağlama
hadı bır guzellıkler bulalım sekerler CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
bulmamis lazim
mesela bana yardim edebilirsiniz cuma gunu sebebi hayatimla ilk yildonumumuz ama ben hala hediye almadim. hediye konusunda siradisi onerilerde bulunabilirmisinisss
bulmamis lazim
mesela bana yardim edebilirsiniz cuma gunu sebebi hayatimla ilk yildonumumuz ama ben hala hediye almadim. hediye konusunda siradisi onerilerde bulunabilirmisinisss
heeee valla seker yaa sıradısı bır onerıCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay benımkı teknolojı manyagı oldugundan bana aldıklarıda ona aldıklarımda hep teknolojık hedıyeler.
senden guzel hedıyemı var bebegım yaaaa.aksama yaparsın bır guzellık soyle sık bır sofradan sonra mum ısıgında:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canim cok guzel bi paylasim olmus diger topic teki arkadaslarlada paylascam bunu musadenles
miniğim test ettim onayladım canım a lar çoğunluktakaydirigubbakcemile3
yani eşimde şanslı gruba giriyo:roflol:
gerçi ben bunu zaten biliyodum ama dediğin gibi bide ona sormak lazım:roflol:
tatlim bizim tek tatil gunumuz cuma ve cumaya denk geliyo suprisi sabah kalkinca yapmam lasiimm:asigim:
ya misirdan ben de aynı şeyi düşünüyorum ilk evlilik yıldönümüz napsam diye karar veremiyorum
evlilik yıldönümümüz pazar günü eşimin çalıştığı gün ama cumartesi kutlayabiliriz
sonraki çarşamba da benim doğum günüm
EVLİLİK KARARI
Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi..
Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde şöyle dedi:
- Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"
İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve şöyle dedi:
- Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak.
Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek şöyle dedi:
- Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni
seviyorum!
Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
- Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım.
Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir süre düşündü düşündü..... Düşündü.....
Ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi...ALINTIDIR....
ERKEK SEKERLER NE DIYIM ISTE ADI USTUNDE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın canım benım
ay nedemek sekerım tabıkı musade senın yafrummm:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver sorma anam senınkının her lafa cevabı var:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
testle ıdare edelım mutlu olalım demı :roflol::roflol::roflol:
heee olmaz cuma mubarek gun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım evlilik yıldönümün ve doğum günün şimdiden kutlu olsun
ya misirdan ben de aynı şeyi düşünüyorum ilk evlilik yıldönümüz napsam diye karar veremiyorum
evlilik yıldönümümüz pazar günü eşimin çalıştığı gün ama cumartesi kutlayabiliriz
sonraki çarşamba da benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?