- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.561
iyiyim demeye dilim varmiyo
yatmaktan sirtim agriyo cok gec kalktim gene kahvalti bile yapmadim canim sikiliyo yapilicak bisi de yok yemegim de var canim temizlik yapmakta istemiyo ufff vede puuff yani
sen napiyosun?
sekerim yaa sen nasil zayifliyosun cizelgene bakiyorumda gitmis bile 3.5 kilo
nisanda gorumcemin nisani var tig gibi olmam lazim ama duba gibi oldum otura otura
62 olmusum hatta bu gecen hafta tartildigim kilo yemeden sisiyorum ben yaa
mısırdan boyun kaç canım:uhm:62 kilo aşırı sayılmaz
benim boyum 1.63 kilom 56 bana çok kişi zayıfsın diyokaydirigubbakcemile3
aslında kilolu değilim ama 3 çocuk doğurduktan sonra göbek kaldı bende
bir eritebilsem ama hiçbişey yapmıyorum.böylede erimez biliyorum:çok üzgünüm:
CANIM 1.68 im ben gorunuse bakan banada normalsin diyo ama
4-5 aylik hamile kadin gibi gobegim var garip ve ciddi anlamada hamile gobegi gibi bu beni cok rahatsiz ediyo
goguslerim 90 kalcam 94 ama ortada boyle bi gobek olunca inanilmaz siritiyo nasil eriycek bu bilmiyoruummmm fisfisfis:uhm:
90 94 çok iyi ya boyda 1.68 oh mis daa ne istiyon bacım ya
ben 1.65 boyum kilomda 55 inşallah 50 düşürcem diyete başladım banada iyisin diyolar ama ben biraz basenlereden şikayetçiğim
ahh be tatlim oranti olmayinca napim 90 ni 94u diyorumya resmen 4-5 aylik hamile gibi gobegim var -tatlicadiarzu-
şekercim bol bol mekik çek bak çok etkili ben mekikle erittim göbüşü
ne bilim be tatlim yaa isin kotusu nisan olucak onumuzdeki ay gobegi goren bebis sorcak ayy hic cekemem millete laf anlatmayi
ay milletteki bu bebiş merakı beni öldürüyo zatiklava: klava: klava:
sorma hadi benim annemler torun un tadina baktilar ablamdan esim ailesinin ilk murveti bekliyolar valla
senin lafini dinledim gittim cektim mekigimi kaydirigubbakcemile
hatta abartip lisedeyken yaptigim bir dizi hareket vardi gobusum icin uzerine bide onlari yaptim kaydirigubbakcemile2
tatlim ben simdilik 20lik setlerle basladim her hareketi hergun 1er arttirmayi dusunuyorum sen kacar cekiyodun mekigi
banada mekik çek diyolar ama üşeniyorum
bir çekebilsem aslında göbekde kalmaz ama:uhm:
iidir tatlim senden naber
doğru söylüyosun canım.bir üşenmeyi bıraksam arkasıda gelir eminimvalla hayatim biyerden baslamak gerekiyo kocam halimden memnun ama ben uyuz oluyorum bu gobege
sende azdan basla hergun birer arttir sikilasmayi gorunce birakmican valla kaydirigubbakcemile
hic bisi yapamiyosan ac muzigi gobek at kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ben evdeyim canım sürekli uğruyorum topiğe:lepi:kizlar biraktigim yerdesiniz hicmi yaprak kipirdatmadiniz forumda yaww anladik bugun pazarda kimsemi evde oturmaz be sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?