''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

ben geldim kuşlarımmmmm kimsecikler yok galiba :çok üzgünüm: artık işlerden fırsat olmuyo katılamıyorum size :çok üzgünüm: akşamda eve geç geliyorum yemek yedikten sonra hemen uyuyorum. neyse öpüyorum hepinizi çoookkkkkk hemde Şeniz Şeniz Şeniz

defnecim kendini özletme canım
öptüma.s.

gerçektende hanımlar bu topiği çok boşladınız
ne oluyo yoksa hepiciğiniz kocişlerinizle bozuştunuzmukaydirigubbakcemile3

ayol mihribancim millet kocisiyle bozussa (allah gostermesin) pc basindan ayrilmaz
bence herkezin massallah kocisleriyle aralari superki birakamiyolar bitaneciklerini heheheh

ayol mihribancim millet kocisiyle bozussa (allah gostermesin) pc basindan ayrilmaz
bence herkezin massallah kocisleriyle aralari superki birakamiyolar bitaneciklerini heheheh

doğru söylüyosun canım da yinede topiği hiç ihmal etmezdi hanımlar
bu son günlerde pek uğramayolar ama
aman herkes iyi olsun kocişiyleama burayıda unutmasınlaryerimseniben

aman diyim kimse bozusmasin bence de
peki nerde bu hatuncuklar yaw hani calisiyolar falan desek yarin hafta sonu dimi ama
sende seyrek girer oldun canim

yok canım ben hep giriyorum
daha çokda melek anneleri topiğine yazıyorum.orası çok kalabalık hızına yetişemiyorum bile.kafamçokkarıştı
burayada hergün girip yazıyorum ama fazla giren olmadığı için topikte çok durmuyorum

gunaydın yafrularrrrrrrrrrrrrr
nabersınız sekerlerım benımmmmmm
herkese guzel bır gun dılıyorum guzel hafta sonları ınsaallah
calısan enıstelerıme ve sız canlarıma kolaylıklar dılıyorum
ızınlı olanlara ıyı ıstırahatler ıyı tatıllerrrrrrrrrrrrrrr
yok mıhrıbanım yok canım bozusmadık ask yapıyoz:)))))
malum seker yaz gelıyor bahar gelıyor bahar gunes ask kusların sesııııııııııı
ama tabıkı bu sebep olamaz topıge ugramamak ıcın bugunlerde bıraz sakınız evet oda bahar yorgunluguna verelım artıkın ne dersınnnn:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
herkesı optum hatunlarrrrrr malum hafta sonu ve gezmelerımın dısında bu hafta sonu kosturmacamda var
gorusmek uzere ınsaallah
herkes kendıne ıyı baksın tabıkı sebebı hayatınada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…