''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

kaynatalım şekerim
iyice tembel oldum pc başından kalkıp elişi bile yapmaz oldum sonum kötü:roflol::roflol::roflol:

sorma canım ya benim kız gelcek okuldan ben hala oturmuşum
ne iş yaptım daa nede bişey hiç yapasımda yok valla
yani şu kk ya üye oluşumdan bu yana pc başında oturmaktan kilo aldım valla:roflol:

tabiki bizlere anlatacaksın yavri merak etme canımız sıkılmıyoa.s sana dua ediyoz bolbol allah zihin açıklığı versin die :Saruboceq:

minikkuşum Allah kolaylık versin dersler,kızlar,kociş,evişleri
Allah yardımcın olsun

amın canım benım ınsaallah amınnnn
allah razı olsun zaten sızlerın dualarıyla olsa gerek masaallah ıyı gıdıyor sımdılık
sagolun canlarım allah hepınızın muradını versın ınsallah
arkamda sızler gıbı arkadaslarım desteklerım ve duacılaım oldugu surece sırtım yere gelmez kıs
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
esımde dıyor sen bunun ustune bır unıversıte daha okursun bu gazla dıye:roflol::roflol::roflol:
bırıncının hakkından geldımya daha
sagolsun esımde cok destekcım canım benım kıyamıyor bana ıs yemek as ıstemıyor nısana kadar ızınlısın benden dıyo:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın...canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........
.

demı canım yaa su dunyada askta olmasa hayat cok zor olurdu heralde koca askı cocuk askı olmasa cekılırmı ayol bu hayat
benım her baharda ıcım kıpır kıpır olur cocuk gıbı senlenırım havalar ısınsın atarım kızlarla kendımı dısarı ınsan mutlu hıssedıyor kendını valla
ınsaallah canım gonlunce tatıl yapar eglenırsınız
ınsana ıyı gelıyor dınlenme
ver canım ver valla ıyı gelıyor esım ve kızım evde sız burda ohhh kım tutar benı artıkın:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

sagolasın canım benım allah razı olsun
dejarj olup rahatlıyor mutlu oluyorum sızlere ders aralarında sohbetle guzel temennılerle
amın canım benım amınnnn ınsaallah
ıyıkı varsınız sekerler hepde var olun ınsaallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım yaaaa
hayırlısı olsun ınsaallah sıkma canını dıyecegım ama ınsan nasıl sıkmasın canım
valla allah yardımcın olsun bebegım ınsaallah
mayıs temmuz 2 ay daha sık dısını bebegım ınsallah rabbım bu sıkıntıların ardından cok guzel gunler verecek sızlere
sınavım buda benım de canım ınsaallah cok guzellıkler goreceksın sonunda:1hug::1hug::1hug:

hayırlısı olsun canım ya mecburen 2ay daha katlanıcaksınız ayrılığa
çok zor anlıyorum

Hayatının anlamı biricik eşim,,,,
sen benim nefes alışım hayatta yaşama sebebimsin............dünüm ,bu günüm yarınımsın......yaşadığım en güzel günlerin tek sahibisin.........güzlerinin içine aşkla baktığımsın...............bir son bahar akşamı tanıştık seninle....aylardan eylüldü,,,hava kararmak üzereydi,arabadan indim gözgöze geldik...........o an anladım ki sen hayatımın aşkıydın........
birlikte kahve içmeya gittik........gözlerinin içine bakamadım uzun bir süre...öyle çok alıştım ki kısa sürede sana,,,sanki yıllardır tanıyormuşum seni...içimde sen varmışsın yıllardır...............
sen beni çok mutlu ettin..........yanında ilk defa büğüdüğümü hissettim ........ilk kez içimde birini doyasıya öpmek geliyordu............elini tutmak...yanında olmak tenine dokunmak dünyadaki en eşsiz cennetti benim için...........
yanından bir dakika bile ayrılmak suratının düşmesi için tek nedendi........yanımda değilsen çok mutsuz oluyorum birtanem..........

bir gün hani o ilk kahve içmeye gittiğimiz yerde bana hayatımın kadını olurmusun demiştin ya .............o günü hiç unutamam.........rüya sanmıştım heycandan gözlerim karardı .o an nasıl mutluydum bir söz olsa da anlatabilsem sana.........işte o gün 20 haziran dı hiç unutmam..............
tabi ki milyonlarca kez evet ti bitanem seve seve hayatının kadını olurum..........
11 temmuz 2004 yılında nişanlandık ...........hayatımın en mutlu günüydü..........birlikte çok güzel zamanlar geçirdik bitanem...sürekli hayal kurardık palmiye saçlı bir kızımız olsun derdik.........çünkü ilk gittiğimiz cafenin adı da palmiye kafeydi...
sürekli kız bebeklere takılırdı gözümüz...ve sen kızlar babalarına çok güşkün olurlar ilk bebeğimiz inşallah kız olur derdin hep...........
sonra zorunlu bir sebeple vatani görevini yapmak için aramıza ayrılık girdi.....ayrılık kelimesi canımı çok acıtıyor aslında hiç ayrılmadık yüreğin daima benimleydi ve biliyorum ki yüreğimde seninleydi............gittin..........dünya bana dar geldiiinefes alamadım ardından boğuldum...........yaşam durdu........senağlama
çok zor günler geçirdim sensiz.........hani hala haberleri sevmem bilirsin.neden biliyormusun...sen askere gittin gideli...haber izlememeye ant içtim kötü bir haber duyarsam diye..................hala izleyemem haberleri..........
geceleri sürekli tedirgin uyurdum ya ararda duyamazsam diye...bu kısa süreli ayrılık her ikimizide yeterince olgunlaştırdı ve büğüttü sanırım herşeyim...........
daha da çok bağlandık birbirimize aşkımız daha çok büğüdü...gece yarısı birlikte dakikalarca ağladık telefonda...ilk kez bu kadar uzun kalmıştık.............ama çok şükür ki istanbuldaydın.........sürekli geldim yanına...........ikimiz biraz olsun rahatlamıştık...
bu ayrılığı sevgimizle ,bağlılığımızla,,gerçek aşkla aştık bitanem ve şükürler olsun ki döndün bursaya............
işte yaşam o an yeniden başladı bedenimde...bitkisel hayattan uyanmış gibiydim...masum ürkek ve heycanlı............
büğük bir kızla evimiz kuruldu hazırlıklar tamamlandı...artık biz olmaya adım atışmıştık,,bizim evimiz bizim eşyalarımız....mutluluk tüm engelleri aştı ve 11 temmuz 2007 günü nikahımız kıyıldı...............
artık resmen eş ilan edilmiştik............sen benim kocacığım ben ise karıcığın olmuştum.........tüm hazırlıklar tamamlandı ev,nikah,eşyalar herey istediğimiz gibi olmuştu allah ve iyilik melekleri sürekli bizimleydi herşey sorunsuz ve gönlümüze göre oldu........
bir sonbahar akşamı eylül ayında tanıdım seni............ve 1 eylül 2007 gecesi düğünümüz oldu....yine bi sonbahar akşamı kadının oldum..........tıpkı masal gibiydi..............
yanında olmak,kollarında uyumak bana öyle büğük bir huzur veriyor ki.....tenine dokunmazsam yaşayamam herhalde canım............sen benim nefes alışımın sebebisin..yerin ben de çok ama çok ayrı sen benim baş tacımsın evimin yuvamın tek erkeğisin....senin sevgin bambaşka hayatım.............
bir çocuğumuz olsun istedik zamanla...........ikimizin bir parçası olacak tı sadece sana ve bana ait olacaktı..bizim eserimiz aşkımızın meyvesi olacaktı.........bekledik bir süre gelmedi meleğimiz............çok korktum ya palmiye saçlı kızımız olmazsa diye...............ama sen bana her zaman her konuda destek olduğun gibi bunda da çok destek oldun..hep yanımda oldun............
bir dediğimi iki etmedin nasıl hakkını yerim.............
artık tam umudu kesmiştik.......biz birlikte çok mutluyuz demiştik..........kızımız canı ne zaman isterse o zaman gelsin demiştik ki........kıyamadı bize meleğimiz yine bir sonbahar akşamı bize merhaba dedi...evet hamileydim içimde sana ait bir can taşıyordum artık..........işte ikinci kez mutluluğumu tarif edemedim.........
artık tam bir aile olmuştuk ..........çok şükür............
mutluluğumuz her geçen gün artıyor bitanem...ilk kez kalp atışını görgüğümüzde bebeğimizin ikimizin de gözlerindeki ışık tüm dünyayı aydınlattı........içimde sana ait bir can hızla büğümeye devam ediyor........ve hiç şüpemiz olmamasına rağmen .........palmiye saçlı bir kızımız olacağını öğrendik..........
hani hep hayal ettiğimiz gibi...........çok mutluyz bitanem............herşey hayallerimizdeki gibi oldu bu bir mucize olmalıydı..........biz hangi sevabı işledik ki allah bize bu mucizeyi yaşattı..şükürler olsun yaradana............
şimdi 3 kişiyiz..........canımıza can geldi bitanem...kızımız hergeçen gün bize biraz daha yaklaşıyor...........ve ne büğük bir tesadüf ne büğük bir mutluluk ki 11 temmuz 2009 günü seninle nikahımın kıyıldığı gün doğacak bebeğimiz............
hayatta bu yaşadıklarımdan daha büğük mutluluk varmıdır bilmem.............dünyalara değişemeyeceğim,hayatımın anlamı,yaşam sebebim,aşkım,tutkum,bağlandığım sevdiğim tek adammm iyi ki varsın iyi ki yanımdasın..........iyi ki bana kendimi bu derece değerli ve özel hissettirmeyi başardın yıllardır.........seni ve kızımızı çok ama çok seviyorum.............

SİZ BENİM HERŞEYİMSİNİZ................

Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç
Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç
Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç

Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen
Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen

Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç
Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç
Unutmayıp adını senelerce andın mı hiç

Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen
Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen

bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum

supersın sekerım aramıza hosgeldın rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah
bır omur boyu mutluluklar sızın olsun ınsaallah
melegınıde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
eeeeee melek annesıde oluyorsun artıkın melek kızlar topıgınede sımdıden hosgeldın dıyım barıııııııı

paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum canım benım cok sagolasın

Çok teŞekkÜr ederİm kamİlece..allah tÜm sevenlerİn mutluluĞunu daİm etsİn

amınnnnnn canım ınsaallah

canlarım ben artık kacar saat 12 oldu kızları yatırıp ders yapmalıyım
gorusmek uzere ınsaallah
eger gorusemezsek herkes kendıne ıyı baksım aksam arkadasımla dızı ızleyerek evını toparlayıp kolıleyecegız yukarı cıkacagım
opuyorum sızlerı
herkese kolay gelsın canlarım

Hepınıze Çok teŞekkÜr ederım...............
Aslında o benım sebebı hayatı dıyebıldıĞımıze gÖre hepımız Çok Şanslıyız...
Allah herkezın mutluluĞunu daım etsın

aslan eniştem benim
dur kıs kaymakam olacaksın bana sözün var:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…