''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyiyim bende canım çalışıyorum ama daha başlayamadım işime kk'ya yazmaktan:)
sabah sabah enerji alıyorum burdan
kuzenim 2 senedir osmaniyede,annanemle teyzemde ordalar şimdi gezmeye gitmişler
ama hava değişikliğinden annanem çok hasta olmuş

nerel olursa olsun insan olsun sıcak samimi candan içten arkaddaşça dosça olsun yeter

üniversitedeyken 4 yıl aynı odayaı paylaştığım ve aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım vardı adanalı
kulakları çınlasın şimdi çok şekerdi,çok severdim

haklısın miyase
bak ben balıkesirliyim izmirde yaşıyorum,sen adanalısın benim memleketimde,benim kuzenim senin memleketinde:)

haklısın miyase
bak ben balıkesirliyim izmirde yaşıyorum,sen adanalısın benim memleketimde,benim kuzenim senin memleketinde:)

evt olsun kız ne güzel bak arkadaş olduk bayadır yazışıyoz ben memnunum arkdaşlığından türkiyenin 4 bir yanından ne güzel değişik sıcak arkadaşlıklar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2:1hug:a.s.

bende çok memnunum canım hiç tanımadığım ama yıllardır tanıyomuş gibi olduğum arkadaşlarım var burda
yaşasın kk:))

evt benimde uzakta olsa görmesemde güzel dosluklarım arkadaşlıklarım oldu kkdan msnde görüştüm

masaallah sekerler sabah sohbetı cok neselı olmus
else canım masaallah seker enerjını banada gonder accık uykum var halaaa
mıyasa lahanabebegım sızler nasılsınız sekerlerrrr

masaallah sekerler sabah sohbetı cok neselı olmus
else canım masaallah seker enerjını banada gonder accık uykum var halaaa
mıyasa lahanabebegım sızler nasılsınız sekerlerrrr

günaydın şekercim
paylaşırım enerjimi hiç sorun değila.s.a.s.
sabah çiçekleri senin içina.s.
hadi uyan bakalım

tşr ederim mink kuşlarım iyim elseyle kaynaşıyoz sabah sabah sen nasılsın şekerim

günaydın şekercim
paylaşırım enerjimi hiç sorun değila.s.a.s.
sabah çiçekleri senin içina.s.
hadi uyan bakalım

sagol canım benım
valla ıhtıyacım var seker accık sarj et benı yafrummmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
12ye kadar ders yaptım tum gece ruyamda test cozdum konusurken uyanık buldum kendımı
ay kafayı yemek uzereyım sanırım
cok sagolasın canım cıceklere hıc dayanamam
tek zaafımdır
cok tesekkur edıyorum canım sagolasınŞenizŞenizŞenizŞeniz

tşr ederim mink kuşlarım iyim elseyle kaynaşıyoz sabah sabah sen nasılsın şekerim

kaynatın bakalım ıyı yapıyorsunuz
bende ıyıyım canım ne olsun kahvaltı yaptık kızlarla ortalıgı toparladım onlarda muzık actılar dans edıyorlar bende sızlere bakayım ayılayım dedım

miniğim nezaman bitcek şu dersler yav:bbo: yazuk sana beee
neyse mis kokulu çiçeklerimi yollayamda kendine gel barem a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hayırdır hep dersten bahsediyosun ama hiç soramadım
sınava falan mı girceksin?

maşallah şekerler
kaynatmışsınız bugün topik canlanmış
aşka gelmiş:)))))))))))))

günaydın canım
bugün çok aşk doluyuz
bi çiçek te sanaa.s.

maşallah şekerler
kaynatmışsınız bugün topik canlanmış
aşka gelmiş:)))))))))))))

oyle olmus valla sekerım yaa
mart ayı oldugundan olsamı gerek ne
aska geldı topıgımız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bahar gelıyor kıs ask gelıyor askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben her baharda asık olurummm dıye gezecegız ortalarda:roflol::roflol::roflol:
ınsaallah hep boyle oluruz sekerler yaaa

canım benım nısan 4 5 ara sınav var sonra mayıs sonu fınal var kaldıgım dersler olursa eylulde but var.
ınsaallah nısan 4 5 de ıyı not alıp mayıstakı fınalede bıtırecegım olayı eylule bırsey kalmayacak dıye kasıyorum bakalım canım.
sadece ders olsa yıne fırsat bulurum bebegım yaa.ev ısı kızlar bırde bılıyorsun arkadasım evlenecek tasınacak ev temızlıgı esya toplama oraya kosturuyorum
nısan 4 5 sınav sonrakı hafta evde bahar temızlıgı sonrakı cuma sehır dısına dugun 3 gunlugune gıdecegım ondan sonrakı hafta ankarada nıkah dugun derken nısan sonu rahatlayacagım 1 hafta falan ozamanada sınav sonucum acıklanır mayıs sonuna kadar yıne ders.
yanı kısaca ben hazırana kadar ıptalım bebegımmmmm
sen arada bana cıcek yolla bebegım kendıme gelem yafrummmm
sureklı sızlerede anlatıp canınızı sıkıyorum ama paylasmak konusmak ıyı gelıyor su yogunlugumda sızlerden aldıgım destek ve guzel temennıler gaz verıyor bana sekerımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hayırdır hep dersten bahsediyosun ama hiç soramadım
sınava falan mı girceksin?

günaydın canım
bugün çok aşk doluyuz
bi çiçek te sanaa.s.
teşekkür ederim canımŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.
tekkk aşkkkkk dolu olalım şekeler hayata doping için aşkkkkkkkkkk lazım aşkkkkkk
oda olmasa çekilirmi bu hayat :lepi:evettttt bahar geldi canlanıyor herşey tabi duygularda:asigim::asigim:eşimde yarın izne ayrılıyormuş değerlendirebilsek bari
orman müdürlüğünde çalıştığı için yazın izne ayrılamıyorlar bizde bu günlerde ara ara alıyoruz izinleri bu seferde kızlar okulu var bir süre tatiller denk gelmeyecek bakalım hayırlısı
ders konusuna gelince minikcim bol gaz verirsek işe yararmı dersin:roflol:
eğer öyleyse sırayla saat başı verelim nedersinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…