''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

Kızdırmak ne kelime tepemden duman çıkmıştır kesin sinirden kötükedihüso

diyorum işte sana
eniştenin hemen i,fadesini alalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
illede olmaz diyorsunÇok üzgünüm çoook
kocişkona kıyamıyorsun datlumŞeniz

buyur canım.....[/QUOTE]

aşk olsun:1shok:
herkese çay var :jeyyar:
bana yok he rüyacımsenağlama
hiç misafir perver değilsin
bu gece puan yok benden sanasırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

diyorum işte sana
eniştenin hemen i,fadesini alalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
illede olmaz diyorsunÇok üzgünüm çoook
kocişkona kıyamıyorsun datlumŞeniz

Yok kıyıyom şekerim şu anda koltukta uyuyo özelden adresi yazayım doluşup gelin ne gerekiyosa yapın :jeyyar: :jeyyar:

buyur canım.....

aşk olsun:1shok:
herkese çay var :jeyyar:
bana yok he rüyacımsenağlama
hiç misafir perver değilsin
bu gece puan yok benden sanasırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

olmas mı şekerim buyur sen de iç...kız o kadar para verdik sana gözün doysun sen onunla bırak çayı cafe alırsın şekerim...sırnaşık şey

Kızlar ben kaçıyorum.
Kızım bikaç gecedir uykusunda huysuzluk yapıyo dişleri yola çıktı kanımca :ecrin_bebek:

Kocamı da uyandırayım yatağa geçsin bari :dilcikar: :dilcikar:

Hepinize iyi geceler canlarım Şeniz

tatlım çipura yenirmi boğazda
ya lüfer ya takoz palamut
yada kalkan yiyeceksin
para gani şekercokacimcoook:içelim:

lüferde olur ama başkasını yemem cano..ben hiç balık yemedim 23 yaşıma kadar eşim seviyo sie alışıom şimdilerde ama sadece çıpra lüfer yiyorum hamsi falan hiç ymem yani 1 kez kayınpederim hamsi yaptı mangalda ve kılçıklarınıda aldı onu yemiştim kıramadıgım için ama yemem tekrar

sanada iyi geceler canım hadi kocişini uyandır güzelce öpüşüp koklaşın küs girmeyin yataga ben hiç küs girmem kıss........

sanada tatlım
iyi geceler allah
rahatlık versinŞeniz

hb rüyacıım
kıss balık sewmiyonmu sen
sewilmezmi be bak kokusu bile beni kocişimin kollarından aldıda teee buralara attıı

hb rüyacıım
kıss balık sewmiyonmu sen
sewilmezmi be bak kokusu bile beni kocişimin kollarından aldıda teee buralara attıı

canım anneannem sevmedigi için oınlarda hiç pişmemiş ve annem yemio..annem yemedigi için bizim evimizde de hiç pişmedi ve bizde yemiyoruz..
ama eşim çok seviyo balık yiyecegi zaman dışarı çıkıo gelincede direk banyoya girio yazık dedim kocişime kıyamadım denemek istedim ve kocişim aldı pişirdi bende afiyetle yedim şimdide kızım için yiyoruz ama hala ben hiç pişirmedim ya kociş ya kayınpeder ya kızkardeşimin eşi pişirir öle yeriz kızkardeşimde hala pişirmiyo oda yni aşıltı yemeye...böle işte canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…