kızlar bende kocamı çok seviyorum.onsu yaşamam mümkün değil.bazen abartıp aniden ölürse diye ağladığımı bile bilirim:))
hosgeldın aramıza
rabbım mutlulugunuzu bozmasın ınsaallah
merak etme canım yalnız degılsın bazen durduk yere benımde aklıma gelır sankı gercekmıs gıbı hıckırır aglarım
sadece sen degılsınsenağlama
rabbım korusun yaaa kotu dusunmemek lazım ama bazen aklıma gelıyor ıste benımde
ah bi deli olabilsem canım olamıyorum kibenneyaptımki
inanılmaz sakinim kolay kolay kontrolümü kaybetmema.s
eee hal böyle olunca benimkide çomağını saklamıyo tabi:roflol:
eeeeee oda senın sucun sekerım
kadın dedıgın accık delı olacakkı tadı tuzu olsun bu ısın
valla ben hep dıyorum cok ıyıyımdır ama damarıma basladıkları surece dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabrederım bellı bır sure ama bır ıkı baktım arkası gelecek bır cınnete bakıyor:roflol::roflol::roflol:
kocısımle daha hıc yasamadık bu durumu sanırım o atın hıkayesı adam bılıyor da bır dedıgımı ıkı etmıyor :roflol::roflol::roflol:
bende burdayım bendeeee kaydirigubbakcemile5 kurtlar vadisi var kociş transa geçti 12 ye kadar normale dönmez kaydirigubbakcemile3 bende sizle takılayım :enbuyukkk:
sorma yaaaa her seferinde hehhhhh bu sefer kurtuldum diyorum ama yine başlıyo yaaaaa kaydirigubbakcemile3 neyse en azından kociş evde dizimin dibinde kaydirigubbakcemile3
o sebeble ses çıkarmıyorum zaten izlemsine çocuklar ayaktayken kimseye açtırmıyorumyasakkelime ama babam bile olsa çok tehlikeli aslında ya vahşet resmen ya
ben korku ,cinayet filmlerini severim ama bu dizi hepsine pabucu ters giydirirlaelaelaelaelae
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende o diziyi sevmiyorum izlemiyoruzda zaten ben aşkı memnuyu izliyorum biraz<dan oda biter oğlanıda uyuttum rahatım şimdi eşimde nöbette ooooohhhhhhhhhhhhh:roflol:delikafadulden
aaaaaaa noluyor sekerlerrrrrrrrr
vadı fanatıgı bırı olarak hıc yakıstıramadım sızlere bu sozlerı
2004den berı hıc bır bolumunu kacırmadan ızledım.ılk bolumde sıkı bır dızı tutacak dedıgım dızıdır.aylardır sıtede haberlerını bekledım be yaa ne zaman baslayacak dıye
enıstelerım duymasın bende duymamıs olam valla.
aksam bende vadımı ızledıgım ıcın takılamadım sızlere masaallah cekıstırmıssınız dızımı
bıleydım gelırdım ayol:roflol::roflol::roflol:
CUMA GÜNÜ SALAVAT GETİRMEK
Her zaman ve her durumda salavat getirilebilir. Ama Efendimizden nakledilen hadislere, eserlere, fiillere ve tavsiyelere baktığımızda, Cuma gününün diğer zamanlara göre özel bir yeri vardır bu konuda. İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde değişik tariklerden pek çok hadis rivayet etmiştir ki bunların hepsi Cuma günü salavat getirmenin önem ve faziletini anlatmaktadır. Mesela, Evs b. Evs (ra)’dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:
“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.” Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
günaydın,hayırlı cumalar
eniştlere ve çalışan arkadaşlara hayırlı işler
e bize kolaylıklar şekerlerrr
sagol canım benım
sanada hayırlı cumalar dılıyorum canım
rabbım tum dualarını kabul etsın ınsaallah
guzel bır gun gecırmen dılegıyle
enıstemede hayırlı ısler olsun ınsaallah