• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın günaydın günaydın kaydirigubbakcemile2
nehabersiniz bakalım fıstıklar görüşmeyeli herkeşler iyidir inşallah
1 haftadır rahatsız oluşumdan giremedim beni soran arkadaşlara teşekkür ederim
hepçüğünüzü çok özledim kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz
geçmiş olsun canım
bizde seni çok özledik
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.

Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim( ALINTIDIR......)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bıraz gulup bıraz dusunelım sekerler bence cok guzel bır hıkaye..
ıstıkrar kararlılık ve guclu oldugunu hıssettırmek cok onemlı bencede ne dersınız??

allah iyiliğini versin kız
sabah sabah çok güldüm:roflol:ne yapalım minik şimdi bi tabanca alıp adamlara bir iki üç diyemi sayalım:roflol:
başka kocaları bilmem ama benim kociş deli ona kar atmez:roflol:

canımm benim babamın ananesi Edirneli ama ben balıkesirliyim. sen balıkesir topiğinde değilmiydin yanlışmı hatırladım yoksa kafamçokkarıştı

doğru canım balıkesir topiğindeydin ama aslen edirne keşanlıyım eşimin işi nedeniyle erdekteyiz

Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.

Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim( ALINTIDIR......)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bıraz gulup bıraz dusunelım sekerler bence cok guzel bır hıkaye..
ıstıkrar kararlılık ve guclu oldugunu hıssettırmek cok onemlı bencede ne dersınız??
buna bayıldım ya ilk günden tedbirini almış kadın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol minikcima.s.

geçmiş olsun canım
bizde seni çok özledik

allah iyiliğini versin kız
sabah sabah çok güldüm:roflol:ne yapalım minik şimdi bi tabanca alıp adamlara bir iki üç diyemi sayalım:roflol:
başka kocaları bilmem ama benim kociş deli ona kar atmez:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla delı delıyı gorunce comagını saklarmıs sekerım
sen accık delırı ver bak goreyım en delısı ne oluyor:roflol::roflol::roflol:
bızım evdede ılk ve son sozu ben soylerım sıkıysa hayır desınler anam
ben daha biii demeden fururum adamı alnının ortasındankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

buna bayıldım ya ilk günden tedbirini almış kadın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol minikcima.s.

eeeee gardını alacaksın duvarı onune oreceksın ancak sen ıstersen yıkacagını bılecek mum olacak sekerım olay bu
bak gordunmu karuyu ne akıllı:roflol::roflol::roflol::roflol:

huuuuuuuuuuuuuu şekerler kimse yokmu :uhm:
ben gelmiştimde delikafadulden
niredesiniz hatuncuklarkaydirigubbakcemile2hayde gelin bakem yamacıma yamacıma a.s

kızlar bende kocamı çok seviyorum.onsu yaşamam mümkün değil.bazen abartıp aniden ölürse diye ağladığımı bile bilirim:))

hoşgeldin canım aramıza a.s. allah mutluluğunuzu daim etsin canım:Saruboceq:
aklına kötü şeyler getirme canım allah gecinden versin:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla delı delıyı gorunce comagını saklarmıs sekerım
sen accık delırı ver bak goreyım en delısı ne oluyor:roflol::roflol::roflol:
bızım evdede ılk ve son sozu ben soylerım sıkıysa hayır desınler anam
ben daha biii demeden fururum adamı alnının ortasındankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

eeeee gardını alacaksın duvarı onune oreceksın ancak sen ıstersen yıkacagını bılecek mum olacak sekerım olay bu
bak gordunmu karuyu ne akıllı:roflol::roflol::roflol::roflol:

ah bi deli olabilsem canım olamıyorum kibenneyaptımki
inanılmaz sakinim kolay kolay kontrolümü kaybetmema.s
eee hal böyle olunca benimkide çomağını saklamıyo tabi:roflol:

kızlar bende kocamı çok seviyorum.onsu yaşamam mümkün değil.bazen abartıp aniden ölürse diye ağladığımı bile bilirim:))

bende senin gibiyim ya ona bişey olursa diye çok ağlamışımdır
Allah korusun,eşlerimizi bize bağışlasın

herkes iyidir inşallah kızlar

bende burdayım bendeeee kaydirigubbakcemile5 kurtlar vadisi var kociş transa geçti 12 ye kadar normale dönmez kaydirigubbakcemile3 bende sizle takılayım :enbuyukkk:

iyiyim canım sen nasılsın eşimin nöbeti var bende burdayım işte

bende iyiyim canım benim kocişte işte
bende burdayım
aşık ve yanlız kadınlar topiği:asigim:kaydirigubbakcemile3

bende burdayım bendeeee kaydirigubbakcemile5 kurtlar vadisi var kociş transa geçti 12 ye kadar normale dönmez kaydirigubbakcemile3 bende sizle takılayım :enbuyukkk:

kuzuu valla görüşemiyoz hiç seninle ya
napıyosun şekercim?
ben yarın anneme gidiyorum çok mutluyum

Back