• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ole cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Rabbim ol der ve oluverir. İnşallah

Pardon cnm asilama yaptilar 2 defa 1 hakkim daha var tup bebek yapmiyoruz d3diler ozur dilerim cnm yanliz yazmisim

anlaadım canımm hayırlısıı olsun hakkındaa izmiree gelirsin belki inşaallah gerek kalmaz allahım nasip eder de
ben düşünüorum bazen belki de bebegim tüp bebek allahım öle nasip edecek diee

kızlar selam topğigi görünce yazmadan edemedim 7 yıllık evliyim bende 3 asılama oldu tutmadı pco var bende ayrıca tiroid yüksek bir sürü test masraf 10 binden fazla param gitti igneler şişen vucüt alınan kilolar da cabası sonra ege ün gitmeyte basladım tüpe gecilecekti ki rapor cıkarmaya gittigim gün hamile oldugumu ögrendim diyecegim sakın umutsuz olmayın.. allah bilio zamanını allah tez< vakitte size de verisn inşsallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

rabbim yüzünü güldürmüs cnm...:nazar:inşallah bizimde yuzumuz guler ... ii ettinde yazdın umutlarımız artıyo ...AALLAH razı olsun ... dua edin lütfen bizim içinde...sağlıcakla kucagınıza da alırsınız bebısını inşalah

cnm benimde tüpten konu açılınca ilkinde yaşadıklarım hep aklıma geliyo hele bide test sonucunu aldığım gün mahvolmuştum inşş. bu sefer onları yaşamam

allahıım bi daha yasatmasın inşallahh canım bebginii nasip eder inşalah güsel alahımmm

bendee canakkaleyi cok merak ediorum bu sene nasip olursa gelmeyi düşünüoruz gezmeyii
bendee maddi acıdan cok zorluk cektimm eşim işi bırakmıstıı o aralar cok şikürr ailemde yardımcı oldu
asılamaları özeldemii yaptırdınn canım igne ile mii oldu asılamaların

Beklerim cnm ama biz ilcesinde oturuyoruz asilama Çanakkale18martuniversitesinde yapildi devlet yani igneli oldu cnm 15 kilo aldim kortizon kilo yapti cnm cok bana bizede ailem yardimci oldu cnm rabbim buyuk bakalım canakkalede ozel hastane varmis oraya gidecem bide ne dicek dr lar rabbim inşallah yardimcimiz olsun. Isimiz allah kaldi artik

Beklerim cnm ama biz ilcesinde oturuyoruz asilama Çanakkale18martuniversitesinde yapildi devlet yani igneli oldu cnm 15 kilo aldim kortizon kilo yapti cnm cok bana bizede ailem yardimci oldu cnm rabbim buyuk bakalım canakkalede ozel hastane varmis oraya gidecem bide ne dicek dr lar rabbim inşallah yardimcimiz olsun. Isimiz allah kaldi artik

cnm senin iğnelrin için rapor çıkartmadılarmı

rabbim yüzünü güldürmüs cnm...:nazar:inşallah bizimde yuzumuz guler ... ii ettinde yazdın umutlarımız artıyo ...AALLAH razı olsun ... dua edin lütfen bizim içinde...sağlıcakla kucagınıza da alırsınız bebısını inşalah

etmem mi ederim tabi canım inş her isteyen anne olur en kısa z<manda zor ve sıkıntılı bir sürec

diorumm ama anlatamıorumm ben NESSSSLİİİİ okudun muuu bendee cok kilo aldım canım yaa
özeldeeyaptırmak daha baska canım duydugum kadarıylaa ilgiileniorlar morel veriolarrr
ama devlet öle mii ben cok korka korka gidiorum ama baska cagre yokk allahım yardımcımız olsunn:31:

aminn canımm inşaallahhh bendee orayaa gidiorumm asılamaları tutmadıı tüpe gidicemm mecurenn:5::5:
allaahım bebginii saglık versnn
ege güzel bir hastane kasveti de olmasa::( ben darallıyordum orda inş tez vakitte sende sonuc alırsın bide cok kalabalık insan ilgilenilmedigini düsünüo ama tabi onlarda haklı cok hasta var inş tüpe gerek kalmaz canım

diorumm ama anlatamıorumm ben NESSSSLİİİİ okudun muuu bendee cok kilo aldım canım yaa
özeldeeyaptırmak daha baska canım duydugum kadarıylaa ilgiileniorlar morel veriolarrr
ama devlet öle mii ben cok korka korka gidiorum ama baska cagre yokk allahım yardımcımız olsunn:31:

okudum cnm okudum...birazı iğne birazı boğaz :)(bu senın ıcın )dogrudur cnm ıgeneler kortızonlu olunca sısırıo farkındayım...

uyutmuorr canımm ben etkisini görmedimm yada benimm bünya saglamm
sormmaa bende öyleyimm evde oturmakdan oluyor bencee bide onu kafaya tak bunu tak
sinir sitress bizii on yas yaslandordı zaten canımm bende aynı fikirdeyim seninlee

aynen canım ya rabbim yardımcımız olsun:16:

Amin cnm cumlemizin inşallah inşallah rabbim büyük

anlaadım canımm hayırlısıı olsun hakkındaa izmiree gelirsin belki inşaallah gerek kalmaz allahım nasip eder de
ben düşünüorum bazen belki de bebegim tüp bebek allahım öle nasip edecek diee

İnşallah gerek kalmaz tupe cnm kendiliginden kaliriz hic ugrastirmadan bide bakmisizki halimeyiz rabbim cok buyuk be cnm umutla sabirla bekliyelim

ege güzel bir hastane kasveti de olmasa::( ben darallıyordum orda inş tez vakitte sende sonuc alırsın bide cok kalabalık insan ilgilenilmedigini düsünüo ama tabi onlarda haklı cok hasta var inş tüpe gerek kalmaz canım

aminn canımm insallahh
2 senedir alıstımm sanırım ben sıkılmıorum giderkenn beni asılaalarım cok rahat oldu canım bizim ehsire tanıdıgımız vardı o sayede hep aynı doktor ilgilendii bende beklemm olmdı hiç amaliyatı olmadı zamnlarda tabii
onun için tüpden korkuorum cokk insann suratına bakmıorlar demişti bi kere bi kadıınn :50:

Slm Aminnnnnnnnnnnnnn inşaallah 12 yildir istiyorum ama sorun yok diyo dr lar 2 defa asilama oldum 2 side tutmadi sanirim 1 ciside hemen adet oldum 2cisinde adetimden 6 gun sonra adet oldum cok yikildim 1 sene oluyo asilamayi biraktim 1 hakkimdaha olmasina ragmen yani anlican cnm 12 senedir bekliyorum bebisim olsun die rabbim herkese nasip etsin.
canım rabbim sana da bizlere de tez zamanda anneliği tatırsın inşallah ya:16:
anladım cnm banada annem yarın yapacak adetliyken inşşş. şifa olur tatlım

canım bende yapmıştım 3 gün üst üste ama adetli değildim ben süt maydonoz buharına birde saman buharına oturmuştum ama işe yaramadı:50:inşallah sende yarar:16:

okudum cnm okudum...birazı iğne birazı boğaz :)(bu senın ıcın )dogrudur cnm ıgeneler kortızonlu olunca sısırıo farkındayım...

böceeeksinn işdee ne olacakkk
aynen canım ya rabbim yardımcımız olsun:16:

hoşşş geldinn canım nasılsınn surupla aran nasılll

İnşallah gerek kalmaz tupe cnm kendiliginden kaliriz hic ugrastirmadan bide bakmisizki halimeyiz rabbim cok buyuk be cnm umutla sabirla bekliyelim
eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsede
her ay adetimi gelmicek diee ümit ediorumm nasıpp allahımm büyükk
belkidee olurr insallah da olurr canımm aama en ısa zamnda sana nasip eder insallaah canımm
kucagınaa evladınıı nasip eder insallahh alahımm ainn

Back