O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olsun olsun ye,ben yiyemiyorum midem almıyo sen ye benim yerimede :)) kis annem diyetisyene gidiyor zayıflayacağına 1 kilo almış :))

ayyy nasıl olmus oylee işdee vermek istedikce alıoruzz malesef
benim kidee asırılasmaya basladıı yürüyüse baslıacagım

slm kızlar of zamn hiç gecmıyo sanki bugun 8günüm carşambagebelık testm hayırlısıyla 6cı denemem dualarınıza hitiyacm var bana bol bol dua edın inşlh şimdiden allh razı olsun canlar

slm kızlar of zamn hiç gecmıyo sanki bugun 8günüm carşambagebelık testm hayırlısıyla 6cı denemem dualarınıza hitiyacm var bana bol bol dua edın inşlh şimdiden allh razı olsun canlar

İnşallah testte pozitifi görürsün canım...Rabbim gönlüne göre versinnn insallah

selaammm hoş geldinn daha önce sohbet etmismiydikk sanki ismin tanıdık geldii
6 denemee derkene asılama mı tüpp
allahımm hayırlısıyla nasip etsin inşaallah canımm

hb evet önceleri geliyodum dogrudur uzun zamandır bazı sebeblerden dolayı gelemedım tüp bize asılama olmuyo canım inşlhh amin cok saolun

hb evet önceleri geliyodum dogrudur uzun zamandır bazı sebeblerden dolayı gelemedım tüp bize asılama olmuyo canım inşlhh amin cok saolun

canımm allah yardımcın olsunnn
nedenn direk tüp düü sorun neydii acabaa
test de cıkmıor die duymustum ben kan mi ne alıorlarmıss hastanede
özelde mi yaptırıorsun:26::26:

demet cnm inşallah pozitif çıkar testin..rabbim yardımcın olsn....inşallah gebesindir amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…