• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım cnm uykusuzlukta kötü bişey bide benim migrenim var uykusuzkalınca çok ağrım oluyo neyse cnmm ALLAH daha kötüsünden korusun dermansız dert vermesin

aminn canım iş güç yok nasılsaa uyuyup unutmak daha güsel
sen nasılsınn neler yaptın bugünn

aminn canım iş güç yok nasılsaa uyuyup unutmak daha güsel
sen nasılsınn neler yaptın bugünn

bugün evde yanlızım kayınvalidem yok dışarı çıktım bi ara kaşlarımı aldırmak için yani bugün off günü işte yapmayacam yarın sil süpür yaparım sen ne yapıyosuncnm

bugün evde yanlızım kayınvalidem yok dışarı çıktım bi ara kaşlarımı aldırmak için yani bugün off günü işte yapmayacam yarın sil süpür yaparım sen ne yapıyosuncnm

bendee evde oturuyorum bos boss aksama arkadaslar
gelecekmiş disarı cıkıp meyve almayı düşünüorum veee üşeniorumm:1:

bendee evde oturuyorum bos boss aksama arkadaslar
gelecekmiş disarı cıkıp meyve almayı düşünüorum veee üşeniorumm:1:

burası soğuk ben çok üşüdüm gelene kadar zaten yağmurda başladı kalabalıksınız bu akşam desene valla bende yanlız kalmak için fırsat arıyorum bu aralar

burası soğuk ben çok üşüdüm gelene kadar zaten yağmurda başladı kalabalıksınız bu akşam desene valla bende yanlız kalmak için fırsat arıyorum bu aralar

burası soguk digiil canımm kış olmadı desek yerii
evet kalabalık olacagız nasipsee
bende yalnızlıgı severimm aslnda ama bu hafta hep aksamalrı yalzıdım eşimde gec geldii:34::34:

ahanda behlül kaçarrrrrrrrrrrr:27::27:çok öptüm canım gideyimde yemeğimi yapayım:16:

kolayy gelsinn canım bende öptümm:54:

havaaa kararmadan marketime gidip gelimm sonra görüşmek üzere

Back