• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm allah yardımcın olsunnn
nedenn direk tüp düü sorun neydii acabaa
test de cıkmıor die duymustum ben kan mi ne alıorlarmıss hastanede
özelde mi yaptırıorsun:26::26:

allah razı olsn canım evt özell devlet te iki hak taniyolar onlarıda kullandık şimdi özelde yapıyorz istanbul tup bebek merkezınde aret kamer doktrm .eşimin spermi cok düşük bende adet düzensizligi var direk tüp dedavisi cıktı bize önceleri tutmadı bakalım bu hayırlısı insalh tut cok zor rabbim herkezebizlerde nasip eder inşlh:43::43::emir_bebek:

gecem uyuyo sanırsam...:)) zaten onun kilosu yok öle bı derdı de yok...ama sen bu gıdısle bılemıcem artıkın ne olursnnnn:27:

ne olurumm bilemm kii bendee :27::27::27::27:

allah razı olsn canım evt özell devlet te iki hak taniyolar onlarıda kullandık şimdi özelde yapıyorz istanbul tup bebek merkezınde aret kamer doktrm .eşimin spermi cok düşük bende adet düzensizligi var direk tüp dedavisi cıktı bize önceleri tutmadı bakalım bu hayırlısı insalh tut cok zor rabbim herkezebizlerde nasip eder inşlh:43::43::emir_bebek:

aminn canımmm inşaallahhh bebişin seninledirr:5::5:
bende 31 marta tüp bebege gidicemm ilk denemem olacak canımm
yaa allahım aratmasınn en kısa zamandaa nasip etsib güsel allahım bizleredee

geceeeemmm kurtar bennii neslidenn yaaa:14::14::14:
Yetiştim canımmmm ;)
[y=nesli_yusuf;34039550]gecem uyuyo sanırsam...:)) zaten onun kilosu yok öle bı derdı de yok...ama sen bu gıdısle bılemıcem artıkın ne olursnnnn:27:[/QUOTE]

Yok yok instagrama bakınıyordum..ben bu saatte uyuyacak biri değilim :)) kıs deme öyle zayıf olmak iyi mi.giydiğin kıyafet bile güzel durmuyor üstünde..

Yetiştim canımmmm ;)
[y=nesli_yusuf;34039550]gecem uyuyo sanırsam...:)) zaten onun kilosu yok öle bı derdı de yok...ama sen bu gıdısle bılemıcem artıkın ne olursnnnn:27:

Yok yok instagrama bakınıyordum..ben bu saatte uyuyacak biri değilim :)) kıs deme öyle zayıf olmak iyi mi.giydiğin kıyafet bile güzel durmuyor üstünde..[/QUOTE]

mesele kıyafet deil cnm ....sağlık :))) tabi herkesın kendı tercıhı ..kımısı balık etlı olmak ıster kımısı balıgın kılcıgı :)) bizde onlardanızzzz:52:

Yetiştim canımmmm ;)

Yok yok instagrama bakınıyordum..ben bu saatte uyuyacak biri değilim :)) kıs deme öyle zayıf olmak iyi mi.giydiğin kıyafet bile güzel durmuyor üstünde..

helalll beee canımmm evet azcık kiloo alsınn nesliii dee :30::30::30:
elbiseler de ben burdayım desinn:35::35::35:

mesele kıyafet deil cnm ....sağlık :))) tabi herkesın kendı tercıhı ..kımısı balık etlı olmak ıster kımısı balıgın kılcıgı :)) bizde onlardanızzzz:52:

ben siz kilodayken üzerime elbise bulamıordumm
kızzz sen digilmidin bi ara kilo almaya calısannn hıhhh
bir gün sende bir günn sisersen görürüm ben senii

ben siz kilodayken üzerime elbise bulamıordumm
kızzz sen digilmidin bi ara kilo almaya calısannn hıhhh
bir gün sende bir günn sisersen görürüm ben senii

yok cnm buluodum 36 gıyorum ....evet ama ben yyıyıpp yıyıp alamaynlardanım.. gör cnm kılo alıyım yada hamıle kalıyım gör bak kılo nasıl alnıoo :)) tanıyaman benı o zaman

inşlh amin yolun acık olsun inşlh rabbim bi denemende nasip eder :emir_bebek::emir_bebek:

aminn canımm cümlemizee insallahh allahım nasip edersee olur canımm beni

yok cnm buluodum 36 gıyorum ....evet ama ben yyıyıpp yıyıp alamaynlardanım.. gör cnm kılo alıyım yada hamıle kalıyım gör bak kılo nasıl alnıoo :)) tanıyaman benı o zaman

bendee bi ara öyle idimm ama ne olduysaa bu amaliyatdan sonraa oldu zatenn
nese yaa saglık olsunnn ben mennum kilomdan bi 5 versem yeter sadecee

Tabi ki kıyafet değil sağlık önemli ama böylede olmuyor..en ufak bi ani hareketinde başın dönüyor..

aminn canımm cümlemizee insallahh allahım nasip edersee olur canımm beni

bendee bi ara öyle idimm ama ne olduysaa bu amaliyatdan sonraa oldu zatenn
nese yaa saglık olsunnn ben mennum kilomdan bi 5 versem yeter sadecee

doğrudur cnm..ben saglıgın ıcın dıorum yoksa sen memnunsan sorun yok ..kendıne dıkat et yeter:54:

Back