nereye gidiyonuz gııı saatt daha erken:))herkezin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar
hosgeldın cnm saol cnm senınde sevgılıler kutlu olsun...bu saate kadar nerddesınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye gidiyonuz gııı saatt daha erken:))herkezin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar
hoşbulduk canım napıyım be bende sizin gibi geç kalkıp geç yatanlardanım
hosgeldın cnm saol cnm senınde sevgılıler kutlu olsun...bu saate kadar nerddesınnnn![]()
hoşbulduk canım sevgililer günü kutlaması yaptık:))anca bu saat oldu işte
yok benn sizden digiliiimmm canımmbırakmıolar bunlar benii uyyayımm
nesli zeynepp ve gecee onlar gece kusudurr bakk
[/QUOT
aman napcan yatıpta yarın hafta sonu iki lafın belini kıralım yahu:)))
sefanızzz olsunn canım masallahh![]()
evet inşallah lafın belını catır catır kıraraız ...bende bugun erken kalktım ondan uyku geldııııııı
ay kızzz utandım bak şimdi ne desem bilmemki:))
normal seyler bunlar cnm ne utanıon ..hayatın kanunuuuuu:) neyse cnm ben sımdı cıkıyorum kendınıze ıı bakın ıı geclerr![]()
aaa buzin çıkmış erken gittiğine göre bi işler var onda:))
yok cnm bır ay yasak ona rahmındekı yarayı dondurdu ...uykucudur o zaten :)
aaa buzin çıkmış erken gittiğine göre bi işler var onda:))
anladım canım Allah şifa versin inş.
yok cnm bır ay yasak ona rahmındekı yarayı dondurdu ...uykucudur o zaten :)
Kimse kalmamış nereye gittiniz kızlar
sendee neslii gibii aksam yatmaz sabah kalkmazlardansın sanırmm
ögleye kadar uyuyor arkadas(neslii)))
o zaman aksam pardon gece topink siz devre alın canımm
merhaba cnm evet ya uykum gelmiyo alışkanlık oldu artık geç yatıp geç kalkmak ama inanırmısın toplam 5 saat yatmam ben çok uayanıyorum
hiç bii işş yapamıoruz malesef adet olanakadar yasak insallah yara gecmiştir![]()
uyku düzensizligi cok kötü aslındaa canım bende her saat bası kalkarım böluk uykularım benimde o sorunum var
aydınlık da uyuyamm yatak odam karanlık düşüorda öle saat 10 kadar uyuyorum geneldee