Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki kıyafet değil sağlık önemli ama böylede olmuyor..en ufak bi ani hareketinde başın dönüyor..
Tabi ki kıyafet değil sağlık önemli ama böylede olmuyor..en ufak bi ani hareketinde başın dönüyor..
doğrudur cnm..ben saglıgın ıcın dıorum yoksa sen memnunsan sorun yok ..kendıne dıkat et yeter
Tansiyonum yok zayıflıktan oluyor böyle..doktorum kilo Alsan iyi olur yoksa hamileliginde sıkıntı olabilir dedi ..tansiyonun mu var cnm..... benım sukur öle bı problemım yok ...aman dıom ya saglık olsunda gerısı boşşşş
demii yaaa halsizlik felann allah yardımm etsin canımm amaa benle takılsan ben kilo almana yardımcı olurum
amann yaaa ben simdii acıktım mı gözlerim kararıor basım dönüorr
yemek yemesem sanırsan ben ölicemm
hayırlı geceler kızlar sohbetınıze fazla eşlk edemedım cok belım agrıyo aeolun byy
tansiyonun mu var cnm..... benım sukur öle bı problemım yok ...aman dıom ya saglık olsunda gerısı boşşşş
bennn yatıorumm artık hayırlı iii gecelerr tatlı rüyalarınız olsun insallahh
bennn yatıorumm artık hayırlı iii gecelerr tatlı rüyalarınız olsun insallahh
Tansiyonum yok zayıflıktan oluyor böyle..doktorum kilo Alsan iyi olur yoksa hamileliginde sıkıntı olabilir dedi ..
Yok kis yine almam ben,annemleyken alamadıysam hiç alamam :)))
kızlarrr bugn cok sıkıydı ya.. zaman gecmek bılmedı ..yagmurluydu karanlıktı havaa...sızın oralarda da öle mıydıı
İyi uykular canım.. Allah rahatlık versin
tamam cnm ii geceler ALLAH rahatlık versinnnn
Kızlar çıkmışsınız yetişemedim size
günaydın gece kuşları nasılsınız bakalım ateşim düştü ve dün çok şiddetli baş ağrım oldu benim regl gelmek üzere
buzin canım söylediğin ilaçtan aldım bitkiselmiş annem öyle söyledi bir yan etkisi yok hamileler bile kullanabiliyormuş canım ya yalnız yemeklerden önce diyor ben kahvaltıdan önce içtim aç karnına sanırım sorun olmaz değil mi:26:sen kaç ölçek içiyorsun canım günde ve hangi öğün arasında alıyorsun
canım biras daha erken gelmeye calıs istersen
ben aksam yeeginden sonra bi ölcek çiorum canımm
pazartesi basladımm ama bünye alısmaya basladı sanırım
dünden berii pek etkisi kalmadıgını düşünmeye basladım
onun için bi gün içip bir gün içmemeyi düşünüorum
ac karnına birsey olmas sanırım canım yaa
kağıtta uykusuzluk için akşam için yazıyordu canım bende oyüzden gündüz aldım bakalım ne olacağımhiç iyi değilim ya boynumun damarları taş gibi ve şişiyor dün şiddetli baş ağrısı çektim beynim patlıyor sandım dert sıkıntı insanın kesesine kalmaz derlerdi gerçekten de kalmıyormuş evlenmeden önce hiçbir yerim ağrımazdı şimdi ise ağrımadığı günlerim çok nadir damarlarım taş gibi boyun fıtığı bel fıtığı boyun düzleşmesi bu halimize çok şükür bol bol kuranı kerim okuyorum rabbim hepimize tez vakitte şifa ve hayırlı bebiş verir inşallah canım ama tükendiğimi hissediyorum yaaa