9-10 gibi kalkıyor o :) ama o en iyisi ya,benim gündüzüm gecem karışıyo bazen..evet bende 3 den önce uyumam,11 den önce kalkmam
Sen hangi şehirdesin canım
Bencede en iyisi erken yatıp erken kalkmak benimde 4,5 bulur yatmam ama varya toplasan 4saat uyumam çok uyanırım yarım saat yatar 1saat uyanır sonra tekrar yat uyan öle 11kadar kıvranıyorum yatakta
Ben izmitteyim cnm sen
Tüp bebeği izmitte mi yaptıracaksın..ben Rizedeyim canım
Yok cnmm burda doktorum takiplerimi yapacak opu ve transferim istanbulda olacak yani doktorum ve tüp bebek merkezi iletişim halinde olacaklar
Anladım canım,banada tüp yaptıracaksan büyük bi şehire gidersin demişti önceki doktorum,benimde niyetimde İstanbul var ama kısmet tabi
Cnmm inş. tüpe gerk kalmadan hamile kalırsın ama tüp gerekirse bencede istanbulda yaptır aslında ben memorial ve brüksel arasında kalmıştım brüksel olacak yüzde 90 artık kısmet Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
İnşallah gerek kalmazzzdoktorumda bekleyelim olmazsa yılbaşından sonra yaptırırsın dedi.6 aydır klomen içiyorum,bu tedaviden sonra 10 kişiden 4-5 i genelde hamile kalıyor dedi.bakalım bekliyoruz bizde..hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah canım..Aminnnn
İnş. cnm ya Allah gönlüne göre versin bende kullanmıştım klomen sen aşılama yaptırdınmı hic cnm belki daha öncede sormuşumdur kusura bakma benim hafızam çok zayıf hemen unutuyorum
Amin hepimizin gönlüne göre versin..yok canım yaptırmadım hiç,doktorum aşılama pek tutmuyo,direk tüp e gidersin dedi,artik bakalim
Anladım cnmm ben çıkıyorum cnm şarjım bitmek üzere iyi geceler tatlım Allaha emanet ol
iii aksamlarrr
İyi aksamlar canım..nasılsın?
sıkıntıdan patlamak üzereyim canımm sen nasılsınn
browni kurabiye yedin mi hiç canımm serbetlii oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?